Renusatko a ses si jista ze to nejsou spalnicky jo?;)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Renusatko a ses si jista ze to nejsou spalnicky jo?;)
jako po všech těch morových ranách bych se ani nedivila![]()
slniecko kolega alergik mi řikal, že jak je letos hodně toho pylu, tak maj reakce i lidi, co normálně alergický nejsou..já mám už dva měsíce ucpanej nos a eustachovu trubici ![]()
Jsem na tom stejně.
dzizisketa peklo co..
Strašné to je. Hlavně že se leta směju muži, že je jako alergik, bere na jaře prášky a kapky, hahaha... až mě to letos taky dohnalo. Už aby pořádně pršelo a přestalo foukat a bylo normální JARO!
dzizisketa no přesně. Kéž by zapršelo, ale zatím to moc nevypadá..
viktorka_od splavu pokud by se to navic prenaselo jako ty vsi tady...:D
Renusatko Nemusíš se antihistaminik bát, dneska je to bezpečná léčba bez vedlejších účinků...
Ounz dzizisketa by ma rachlo 2 mesiace....to sú príznaky, ktoré mám na treťom mieste v rebríčku neobľúbenosti (po astmatickom záchvate a rozsvrbených očiach)....začínam byť vďačná za ten kožný výsyp...![]()
Renusatko mne na slunecni alergii pomaha mast HALICAR. Je volne prodejna. K mori uz bez ni nejedu. Prijemne zklidni svedici pupinky. Fenistil gel mi vubec nepomuze. No a podporit necim vnitrne, jak radily ostatni.
slniecko no oči už mi otíkaj taky ![]()
Že tu stále otravujem ale...Vedeli by ste mi poradiť dobrú realitku alebo je to jedno?
paktofonika Podle toho na co, Svoboda & Williams ma nejlepsi nabidku, jinak je to spis jedno. Pokud nechces platit provizi, mnohdy fakt neni za co, tak bezrealitky.cz
Mutziputzi hele, u Svobody &Williamse uz mám vyhlidnutou pěknou vilku na Azurovem pobřeží. Hned jak vyhraju ve sportce ji kupuju.
Jen co si vsadím,tedy že. . ![]()
Mutziputzi Bezrealitky poznám, sledujem. Svoboda&williams nieje zrovna to čo hľadám ale pozrela som ponuku a niektoré byty sú nádherné. ![]()
paktofonika Pořád hledáš podnájem? Já jsem vlastně všechno bydlení našla přes portál sreality, podnájmy i a vlastně i dům, ve kterým teď spokojeně sedím :-). Znamenalo to ale tam trochu kempit, i několikrát za den jsem dávala refresh, a jakmile se tam objevilo něco rozumného, volala jsem. Nakonec jsme vždycky měla štěstí, i když dva psi, z toho jeden vlkodav, to trochu komplikoval.
A bezrealitku jsem sledovaly taky, ale přišlo mi, že se tam pronajímá za vyšší ceny. Pravda e, že realitce dáš provizi, což v kombinaci s prvním nájemem a kaucí může být už dost nepříjemný, ale na bezrealitky zase mají lidi občas trochu neadekvátní očekávání stran nájemnýho.
Nevíte jestli ještě kamenné prodejny Douglas prodávají značku Zoeva? Něco jsem u nich kupovala minulý rok přes eshop, ale teď už tam Zoevu nevidím.
Má někdo zkušenosti s nákupem na botovo.cz ? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí