Za zboží prodávané přes inzerát mi mají přijít peníze přes Bank of America. Máte s tím prosím někdo zkušenost, co to obnáší? Nevím proč, ale trochu mě to znejistilo..
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
tina Co by to mělo obnášet? Normální komerční banka, maximálně bude trvat dýl než z CZ do CZ.
Mutziputzi Tak dobře, mě tam prostě znejistila ta Amerika![]()
V pátek se budu motat v Praze kolem ulice Na Příkopě a potřebuji navštívit nějakou parfumérii, kde mají Clarins a Estée Lauder, potřebuji vyzkoušet odstíny BB krémů. Poradíte prosím, kde tam něco najdu? Zkoušela jsem googlit Myslbek, Černou růži a nikde není Sephora nebo něco podobného, je to možný? Kde poblíž něco najdu?
vanilka Douglas je kousek vedle směr Můstek, Sephora na Václaváku a v Palladiu, všude možně...
Mutziputzi díky moc! A vedou všude Clarins i Estée Lauder? Ať jdu najisto
vanilka Dlouho jsem ani jedno z toho nekupovala, ale standardně tyhle značky mívaj, potvrdit ale nemůžu.
vanilka V sobotu jsem byla v Palladiu v Sephoře, obě značky mají. Kdybys nepochodila v Sephoře, tak obě zn. vede i Marionnaud, který je tam taky.
Poéma děkuji!![]()
Estée Lauder má v Palladiu dokonce vlastní obchod (ve stejném patře jako je Sephora).
jerry Ježíš, no jasně.![]()
Máte někdo zkušenosti se zákroky na klinice Medik Haus v Praze? Recenze jsou dost rozporuplné, tak se trochu bojím se tam objednat, i když ty jejich ceny jsou lákavé ![]()
Rozporuplné recenze (tedy pokud je těch negativních víc než 2) je pro mě signál k urychlenému ústupu (lékařský zákrok lze sice reklamovat, ale reoperace za to riziko nestojí).
A kombinace "rozporuplné recenze x nízké ceny" je dost vypovídající.
Lucia Salvatore Navíc podle mě ceny jsou už všude dost srovnatelný, pár let zpátky byly rozdíly znatelný, aspoň teda u toho co jsem podstoupila já, o kolik jsou levnější?
tina Bank of America je jedna z nejvetsich komercnich bank v US, takze by s tim nemel bejt problem. Zaroven teda jedna z nejneoblibenejsich, trochu zkostnatela, asi neco jako Ceska sporitelna v CR ![]()
Mutziputzi aplikace kyseliny hyaluronové přístrojem Vital injector běžně za cca 4.000,-, na téhle klinice v nějaké aktuální akci za necelých 2.500,-, tak nevím no, zase si říkám, že na tom není moc co zkazit, jedině to budou vyhozený peníze
jerry díky za názor ![]()
tina Tam by se ale mohlo stát, že vám vaše banka za připsání takové platby strhne poplatek (často to bývá jako procento z připisované částky a navíc je stanovena nejnižší a nejvyšší hranice poplatku).
Využíváte někdo úklid přes hospodyne.cz?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí