Janulik03 Neboj, určitě to zvládneš. Když jsem byla před několika lety na podobném vyšetření, mohla jsem si vybrat, jestli chci "normální" hadici nebo si připlatit za tenkou hadičku. To byla dobrá investice :-) A myslím, že to dělali to s lokálním umrtvením nějakým gelem. Nakonec to nebylo tak strašné, jak jsem čekala.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Emi ehm ,ja už som na tom raz bola. A nemusela som si priplatiť za tenku, bola automaticky. Teda tenká, haha hnus fialový. Keby nestáli sestra s dcerou za dverami, tak ujdem. Ony to potvory vedeli, tak číhali. Mala som vtedy problémy po smrti mamy a obe sa rozhodli že moje vyšetrenie vezmu do vlastných ruk a zabezpečia aby sa konalo. Zistili mi vtedy vredy a pomohli mi. Teraz sa nepriznám a uvidím čo s tým. ![]()
Ounz dik teda. ![]()
Janulik03 V uspání to jde, ale neradi to dělají. Můj muž absolvoval všechna podobná vyšetření (gastroskopie, ERCP, umělá výživa) v narkóze, protože jinak tam ten šlauch nedostanou. Ale byla jsem všude s ním na sále. Jednak jazyková bariéra a jednak je hrozně akční a chce hned odcházet, když se začne probírat ![]()
Janulik03 Tak vidíš, už jednou jsi to zvládla a pomohli Ti. A teď je důležité zjistit, co je s Tebou. Takže až budeš chtít utíkat, vzpomeň si na dceru a na malého. Kvůli nim to dokážeš ![]()
Emi čo kvoli nim! Ja som to dokázala len preto, že strážili dvere. Sa mám rada, nie? Si dat ubližovať.![]()
![]()
Janulik03 Já to chápu, že minule Ti museli hlídat dveře :-) ale tentokrát to zvládneš i bez hlídačů. Sama píšeš, že se máš ráda. Tak tam musíš kvůli sobě i kvůli rodině, jinak se nezjistí, jestli je to opravdu příčina Tvých zdravotních problémů a můžeš něco zanedbat...
Ach jo, chybí mi tu objímací smajlík :-(
Janulik03 moje máma to má a stejně ji přes všechna vyšetření nepomohli. Zabíral ji Malox. Tak držím palce ať to u tebe má smysl.
Catherinne ďakujem. Si zlatá
Emi Jej si milá, ja na tie objímacie akcie moc nie som. Som hrozná a slová ako musíš to dať , kvoli mne (nám) su na mna ako červená na býka. Proste neznesitelná osoba. Ale už niečo vymyslím. Ďakujem za milé slová.
Janulik03 chápem, mám za sebou, s tou "hrubšou hadicou" a najbližšie len v narkóze....
Janulik03 Není zač, asi to nedokážu napsat dost dobře, v psaném textu mi chybí tón hlasu i gesta...
PS: Podle mne nejsi hrozná ani nesnesitelná osoba, ale milá a silná žena. A už mlčím a jdu něco dělat.
slniecko S tou hrubšou hadicou? ![]()
Emi nechýba ti v texte nič, ale na mna ked niekto začne hovoriť príliš milo a nedajbože ma chce k tomu aj objať, tak si myslím, že bud zomieram,alebo mi chce oznámit zlu správu a cúvam a cúvam...........To nie je tebou.![]()
Jo a bež niečo robiť.![]()
slniecko no ty kokso ![]()
slniecko nejlepší na tom je, že jsou i méně nepříjemné metody - ale když jsem se o tom bavila se zainteresovaným odborníkem, tak opáčil - no ale když už tam koukám, tak zrovna třeba budu chtít vzít vzorek! řezníci to sou, nedaj pokoj pokud si kousek neuříznou![]()
Prestante, obe.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aj ty leklá ryba aj ty viktorka. ![]()
Fakt samá skvelá morálna podpora. To sa musí nechať.
Janulik03 Tak chces radsi litovat? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí