paktofonika Mutziputzi To jsem přesně chtěla napsat, je to spíš selhání lidského faktoru, ne toho vyšetření...
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mutziputzi blby je ze to zjistis az ex post, jak se chovaji. zazitek na stole na vsech ctyrech zadkem ke dverim do cekarny, a tu sestra otevre a zacne konverzovat s cekajicima:-)) nastesti neni muj to bych se nesmala...
no, vidím, že naše okresní márni...eeee, nemocnice, dostála své pověsti - mně nikdo nenabídl ani umrtvení, ani narkózu, ani tenkou trubici, ani nic nosem, prostě jde se na to, to dáte ![]()
viktorka_od splavu Já myslim, že to poznáš hned v čekárně![]()
paktofonika Asi záleží na pracovišti. Dvě osoby z mého okolí absolvovaly obě vyšetření (Praha/Plzeň) a tedy ne, že by si to chtěly v blízké době zopáknout, ale oba účastníci přežili v pohodě, bez traumatického zážitku.
whiskas Dúfam že až príde rad na mňa bude to fajn. Ja som strašná citlivá takže som schopná sa u doktora aj rozplakat. Keď som naposledy mala podozrenie na určitý problém tak som sa nemohla už ani u doktora ukludnit a doma to isté. Mať pred sebou takýto zákrok tak nespím týždeň.
Mám za sebou obě vyšetření a u gastro jsem hleděla tak vyděšeně asi,že mi doktor nabídl injekci. Dostala jsem se domů v pořádku,ale jak,to netuším,mám okno.
Kolonoskopie mi v mysli zůstala,no,nic moc,je to nepříjemný,ale za daleko horší považuju přípravu na ni. Vypít tu strašnou tekutinu a udržet ji v žaludku je teda něco. Bylo toho lahvička cca 200ml a ted' prý je přípravek do dvou litrů,toho se obávám daleko víc![]()
SunEclipse Tyhle jsou trochu divoce pruhované, ale krásně padnou a jsou dokonale midi. Já jsem je bohužel vracela, protože mi barevně nesedly, škoda.. Je to Esprit.

rozarka no a znama co na tom byla opakovane zas, ze nejhorsi byl ten hlad. pac je strasne zrava tak ji vadilo akorat ze nemohla jist, jinak nic![]()
Bože ešte pokračujete? Čo som to tu rozvírila?
Hmm, čo by som sa tak potrebovala opýtať, nech zmeníme temu........
Myslíte, zže bude ešte dlho pršať? Nám by už stačilo a chcem byt vonku a nie doma a ešte k tomu aj kuriť, lebo bolo zima.
Janulik03 tak jeste ja.
zalezi i na pristupu,byla sem dvakrat.poprve naprosta katastrofa a taky tam byl protivny personal,po druhe uplna pohoda.
No,u nas by jeste zaprset mohlo,prselo jen par hodin a uz zas leze slunce.:-)
Janulik03 já doufám, že tady pršet bude ještě pár dní, včera večer teprve začalo. Je strašný sucho, tohle je úplný blaho.
Mám dotaz. Dají se v Praze sehnat tyhle kolektivní šaty? Na webu je nemají.

Tak rada by som vám poslala ten dážd a nechajte si ho na chvilu zas vy. My už máme na chvilu dosť.
ISON To je stara kolekcia. Teraz majú typ s rovnou sukňou.
paktofonika Toho jsem se obávala. Teď si budu rvát vlasy, že jsem si je na podzim nekoupila.
Janulik03 Jak dlouho u vas prsi? V Praze od noci, tak by to takovej lehkej dlouhej destik, aby se to vsechno pekne vsakovalo chtelo. Mame uz uplne zlutej travnik, jestli tam teda jeste vubec je, mel to jen tak tak. U rodicu na vysocine taky do te doby velka bida. U vas ten sklep nic moc, ale snad uz zadnej extrem neprijde!
ISON No to si mala. Ja dúfam že sa ešte do ponuky vrátia, mam dvoje a ak by ich znovu zaradili hneď kupujem. Ten nový typ som ešte neskúšala ale viac sa mi páčia tie z tvojho obrázku.
Karja v piatok krupami to začalo. Potom slniečko. V sobotu mela strašná poobede, lejak, krupy a víchrica, zatopilo cesty a dvory a našu terasu. Nedela slniečko. V pondelok lejak strašný to som dopadla, ako dopadla a odvtedy prší krásne pomaličky. Ale teraz sa zdá, že sa vyčasí. Trhá sa obloha na modro. Tak asi už to ide k vám, baby. ![]()
Asi pojdem zajtra na bicykli do práce.
Emi Janulik03
hej...a ten lekár ma pochválil, že to dobre znášam (totálne som sa tam mrskala ako leklá ryba) a že tak raz za pol roka radšej skontrolovať.
Oni mají potřebu do člověka furt něco strkat, zvrchu nebo zespodu, to je jim jedno. Obojí příjemný zážitek. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí