paktofonika mně se na vejlety ty merelly zdají ok, jen maj trochu tenký pásky, takže bych je zvažovala
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karoleena Ha! Diky. Zaukoluju rodice, at se zeptaji v opravne u nich ve meste, jsou tam sikovni. Vlastne jsem to u tech extra spicatych balerin cekala, ale neslo jim odolat ![]()
RoSa ne, oranžový být nejenže nemusí, ale ani nesmí, dávala jsem je jako vzor střihu. ![]()
Tulipe díky, ale to není to, co hledám.
Hele, jste tu IT, že jo? Od včera mi na starým PC občas skáčou po monitoru černý čtverce a obdélníky - tak 7cm hrana - při rolování stránky - nevíte, co je to za hajzla? Nebo je jen v prdelce grafika? Potřebuju do banky a bojím se teda teď.
Mám to taky, dělá se mi to jen u zpráv na idnes. Antivirus nic nezaznamenal, tak věřím, že chyba je u nich.
Gellnerova
to néé, obě varianty na prd, ale ta druhá je snad ještě horší. Používáš nějaký antivirový program?
whiskas Antivir je hádam samozrejmosť nie?
tv já mám lizardy, z předloňska, předtím sem měla taky, vydržely roky, teď mám jinej typ, ten původní už nedělaj (achjo) sou ale pohodlný na tůry

paktofonika To se mě moc ptáš, ale myslela jsem, že ne každý jej má nainstalovaný.
Ináč s tými outdoor sandalmi je to ako s Riker, pohodlné ale hnusné. To nemôžu vymyslieť niečo normálne?
U těch funkčních věcí je to prostě těžký. Jsou hnusný už z principu. Tyhle od viktorky a od pinot mi přijdou ještě jako hvězdy v rámci žánru.
Mám doaz ohledně objednávání z e-obuv. Využil jste někdo Českou poštu? Já většinou volím PPL, ale teď bych potřebovala balík vyzvednout, až já budu mít čas a tak bych se s PPL asi těžko domlouvala.
viktorka_od splavu Zálibne padlo do oka? Hezounký? To jej zas vtip? Som ti písala že dávaj poriadne smajle keď si robíš srandu.
no když to srovnám s těmi od ounz (nic proti) tak jsou uplně krásný:-) ale tak je to podobná kategorie jako cyklistická sukně, nebo pantofle na doma
MP Meri přesně.
viktorka_od splavu mně zas přijdou hnusný ty tvoje (i pinotiny) a funkční ani z jedoucího vlaku teda..
Ounz Ty staré Lizardy po navlhnutí hrozně smrděly. Nejen moje
Vložil se mi jen kousek příspěvku. Ještě jsem se ptala, jestli už to u těch novych nějak vychytali, protože tehdy stačilo jednou zmoknout a bylo to
KonečněTady já měla gumový, ale. Smrad sem neregistrovala..
KonečněTady a tyhle nový mi přijdou cajk, nodim je ale jen obćas, na tůry v létě
paktofonika Já se teda musim priznat, ze od doby, co jsou Tevy v podstate trendovy boty, bych si tam i docela vybrala, celocerny obyc nebo i nejaky na platforme mozna...
Ale to uz s funkcni obuvi nema nic spolecnyho pochopitelne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí