Janulik03 Tak ty po mile nechces. To si na to teda dojdes co nejdriv! Jako co se nejhorsiho muze stat? Ze se tam poblijes a rozbrecis? To uz tam videli a ty budes mit aspon co vypravet! Takze hybaj na vysetreni, at si fit, ted je to kasel, pak si to nechas rozjet, zacne se ti vracet jidlo a nic si neuzijes. Zadna vinka s babama, zadny velky blbnuti s vnouckem, pac pri vohnuti nebo pri nejake mlstve budes mit ty stavy venku. No, ale na druhou stranu mi rikala doktorka, ze na reflux se ted svadi rada veci, ale pokud ten kasel nema jinou pricinu, skoda tam nejit a neproverit to! Tesime se na referat;-).
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Janulik03 hadicu zvládnete, já na tom byla, jako je to hnusný, ale doktor mě ještě pak pochváli, jak mi to šlo
trvalo to chvíli a pak v pohodě. pokud jste zvládla porod, tohle musí být vedle toho určitě hračka.
Janulik03 Byla jsem na tom taky a dopředu jsem si zjistila, co všechno to může aspoň zpříjemnit :-). Takže jsem vlezla do ordinace a křičela, chci všechno :-). Oblbovačku, něco na dávivý reflex, znecitlivět krk sprejem... já už ani nevím, co všechno :-). Byla jsem za hysterku, ale celkem to pomohlo...
Janulik03 Taky jsem byla, někdy na podzim. Jakou jsem měla hadici netuším, neměřila jsem ji.
Že by to byla nějaká hitparáda, to tedy není, dvakrát do týdne bych si na zákrok nezaskočila, ale zase nic tak strašlivého, co by se nedalo vydržet, to taky nebylo.
Takže se neděs dopředu, v průběhu mysli na něco jiného, ono to, naštěstí, netrvá dlouho. Je to jen nepříjemné, ne bolestivé. Porod je daleko horší. ![]()
Edit: A jak jsem mrkla na post pode mnou, vzpomněla jsem si, že mi dávali hadičku taky nosem! Vše ostatní ale platí.
Janulik03 Kolegyňa mi povedala, že namiesto ústami jej dali hadičku nosom, že jej to ponúkli ako šetrnejší variant.
dávivej reflex...
děsim se okamžiku, kdy mi někdo tohle vyšetření jednou navrhne: mám totiž tenhle reflex už jen třeba z blbýho máslovýho krému
RoSa Já ten reflex mám naopak minimální. Takže jsem poloviční bulimička - přežrat se, to jo, ale ta druhá fáze jaksi nenastane :D
Kokoska
poloviční bulimička ![]()
Janulik03 Ja byla na gastroskopii ted v breznu, dostala jsem narkozu, pamatuju si jen, jak mi pichli kanylu, pak uz jsem ani nedokazala dopocitat od deseti do jedne a probudila jsem se asi za hodinku. Jen me trochu skrabalo v krku, jinak uplne v pohode a sla jsem domu.
letfenixa jako já nevim. Já jsem byla na vyšetření hlasivek - jednou krkem, jednou nosem. Krkem to natahuje, nosem je zase strašně nepříjemná ta sonda, jak škrábe sliznici. Ale u těch hlasivek teda se nedává žádný tišidlo ani lokálně, tak těžko srovnávat. To jen teda takový OT.
Janulik03 Gastro jsem před lety absolvovala, jsem tam přijela autem... sestra spráskla ruce, že teda mě lituje - a bylo to hrozný. Ale pak byla kamarádka, která měla řidiče - a prej se probudila normálně na vedlejším pokoji a nic z toho nevěděla. Prostě hlavně mít řidiče
. Pouští žilou nějaký tišidlo. Asi i jim samotným se pracuje mnohem líp, když se jim tam pacoš nedáví. Tak přeju, aby to proběhlo hladce
.
Plastika víček,kam? Nějaký tipy? Ď
Janulik03 a léky na tlak nebereš? já půl roku kašlala, než jsem zjistila, že je to alergií na prestarium.
RoSa Vždyť píšu, že na to něco mají...:-).
No tak vidim ze ste na tom boli takmer vsetky. Dakujem za tolko ohlasov a podporu, ste zlate.
![]()
Janulik03 Nedám, jsou mrňavé, tak do 3cm.
Když mají 3 cm tak nejsou mrňavé!!!
Tak Betty A jak bys potom nazvala třeba takového drvopleně?
Tak Betty prostě sundáš brýle a je to![]()
Ounz MuDr. Janecek Pardubice/Hradec Kralove videla jsem vysledky u tety a za me super. Sama mam od nej jiny zakroky a taky dobry;)
711990 díkymoc!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí