Bledule Jednou jsem někde četla o zajímavém systému kdesi z pralesa. Vesnický šaman/lékař je placen domorodci pravidelným příspěvkem, asi v naturáliích. Ve chvíli, kdy onemocní, přestávají platit. Je tedy v šamanově nejvyšším zájmu udržovat spoluobčany zdravé
. Stojí to za zamyšlení...
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Nevíte, jestli existuje korektor na odřené lakované boty? Odřela jsem si na kočičích hlavách baleríny Vagabond
Baťa nic...
NAmofo myslím, že to bola staroveká Čína...
Janulik03 u nás prší jeden den, tak bych jestě prosila pokračovat :-)
Mutziputzi ono občas by u lékařů (na poště, v obchodě, na dráze...) stačila obyčejná slušnost. Tuhle jsem byla s malým na pohotovosti. Doktor už vycházel z ordinace, asi si nás sestra nevšimla a když viděl, že musí zpět, tak se zatvářil a protočil oči. Tak jsem mu řekla, že já taky nemám radost, že jsem v neděli v nemocnici. Pak mě ještě namích, když jsem mu řekla, že jsem měla kdysi zlomenej nos a krve ani kapka, jestli si to jen myslím, že jsem ho měla zlomenej nebo mi to někdo řek... Vysvětlila jsem mu, že mi to řekla doktorka na chirurgii po prohlédnutí rentgenu a že mi to i napsala do zprávy. Fakt by mi stačilo slušný chování...
Janulik03 To pekne počasie dlho nevydržalo čo ![]()
paktofonika eeech
Lamicka Já mám takovej dojem, že už dřív se to tady nebo na MP řešilo a kdosi přišel s tipem, že tyhle škrábance na lakovaných botách umí řešit v některých lepších opravnách obuvi, zapamatovala jsem si to, protože právě kvůli tomu si já lakovaný boty nikdy nekupuju, hned je poškrábu a co pak s tím. Konkrétní tip ti ale nedám, no...
Mate nektera hnusosandaly? Potrebuju si koupit nove a rada bych dostala tip na konkretni znacku, pripadne model. Diky!![]()
tv a hnusosandálama myslíš co? Trekový? Já mám jedny letitý Lizard Ride a jsem s nima spojená, ale už se asi neprodávaj.
tv a hnusosandálama myslíš co? Trekový? Já mám jedny letitý Lizard Ride a jsem s nima spojená, ale už se asi neprodávaj.
Jojo, hnusosandaly jely na MP, jakoze ble a fuj a nikdy bych to nedala na nohu. Na Lizardy mrknu, diky. Ted budu v dosahu nejakeho obchodniho centra a potrebuju rychly kup.
tv aha, no tak ty maj jen ve speciálních prodejnách, Hudy a tak, na rychlej nákup to úplně nevidim. možná Tevy,ty mívaj i v běžnejch sportech (mně ale dřou i po několika letech)
Potrefenáhusa Diky za info. Ja bych nejradeji koupila pres net, ale u tech bot je to na prd, uz jsem jedny posilala zpatky.
tv no u těch turistických, ve kterých člověk potřebuje ujít spoustu km, zvlášť.
tv urcite doporucuju vyzkouset, loni jsem jich zkousela hromadu a na kazdych mi neco vadilo
nakonec jsem si v zoufalstvi pred dovolenou (chodici po lese) koupila to jejich levnou privatku ve sportisimu a pri delsi chuzi je strasne neprijemna ta mekka podrazka
musim letos taky vyrazit
Mně vydržely osm let sandále od McKinley, koupené taky narychlo v jednom sportu v nákupáku (mám je na sobě zrovna tady na profilovce), tak se kdyžtak mrkni po této značce :) A jinak asi Keeny by mohly být sázka na jistotu.
tv Keen?
tv já jsem včera byla ve sportu a oko mi až zálibně padlo na nějaký takovýhle, byly uplně hezounký... až mi došlo že netušim k čemu by mi byly:D

baltik dzizisketa Diky za tipy!
tv Mám už spoustu let sandály Merrell, moc pohodlné. Nejsou teda echt outdoor, řeku v nich nepřebrodíš, jsou kožené, ale zase se v nich nestydím mezi lidi ;) Koupila jsem je v baťovské prodejně.

viktorka_od splavu Zálibne padlo do oka? Hezounký? To jej zas vtip? Som ti písala že dávaj poriadne smajle keď si robíš srandu.
Ináč s tými outdoor sandalmi je to ako s Riker, pohodlné ale hnusné. To nemôžu vymyslieť niečo normálne?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí