Jiná Realita já doteď myslela že největší F&F je v Olympii, do Tesca na nádraží vůbec nechodím
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
viktorka_od splavu v olympii je tesco?
viktorka_od splavu Jiná Realita To nebyla součást Tesca ale normálně separátní obchod F&F vyloženě jen s tou značkou, býval hned u té centrální fontány, ale už tam není skoro tak rok, ne?
Jiná Realita no tesco tam není, doteď bych se bývala vsadila že hned u hlavního vchodu vpravo je velkej obchod čistě jen F&F - a asi jsem si to teda spletla s Avionem?
já tam jezdím tak 2x do roka max, tak buď proběhla změna nebo si to fakt pletu
Karoleena ahaa! no tak dík za info![]()
viktorka_od splavu Já do Olympie taky nevkročím skoro jak je rok dlouhej, takže plně chápu. :D
viktorka_od splavu Karoleena jo, o tom vím, ale právě vím, že už tam dlouho není. už jsem myslela, že jsem se přehlédla :)
ale mám pocit, že tam měli spíš "výběrové" zboží, ne mikiny a legíny, ale šaty, kalhoty, plavky a podobně. ale už si to moc nepamatuju.
Jiná Realita na mikiny a leginy chodím do lidlu:D nakupovala jsem tam dost pro děti, ale co chodí do pánskýho tak už ne. a pro sebe šaty, těch tam měli vždycky velkej výběr, ne teda letní ty mi v tesku nikdy nevyhovovaly, ale takové ty "malé společenské".
ještě k těm sandálům, já mám tyhle a víceméně nechodim v jiných botech teďkon, kor teď co lítám s kočárem po venku...Source Vagabond Stream
Jiná Realita Karoleena Som dnes bola v rodnom meste a v centre bol obchodný dom Tesco, resp už tam nebol, len diera v zemi. Tak bacha na to. ![]()
paktofonika kruci, tesco to bere nějak zgruntu ![]()
Jiná Realita No ani už dávnejšie ohlásili že budú znižovať počet obchodov sa im u nás akosi nedarí.
ještě jsem chtěla dodatečně poděkovat všem, co mi radili, kde sehnat krabici na dort.. byla ve Vágnerovi v tom papírnictví, takže hned na první pokus... dort se povedl a měl extra úspěch ![]()
paktofonika v mojom rodnom meste “malé” Tesco zrušili a v súčasnom meste tiež,diera síce nie je,chátrajúca budova áno.
Obracím se na CML, alias CMP
.
Dostala jsem za úkol koupit elektrickou brusku na nohy, nejlépe s napájením do sítě. Mě ovšem napadá jen Scholl a ten je na baterky. Nemáte někdo nějaký tip?
A ještě: Stabilnější boty pro starší osobu na chůzi po zahradě. Crocs jsou asi blbý nápad, že? Žádné nevlastním, ani nevím, proč jsou tak populární (údajně nekloužou a nepotí se v nich nohy).
Děkuji.
whiskas Ja mám Sholl pol roka a ešte som baterky nemenila. Používam raz za týždeň. Kupovala som ho v akcii na Alze za 10€ :D V obchode a hlavne v DM je dosť predražený. Náhradné hlavice mám tie jemnejšie aj hrubšie. Viem že podobný má DM aj svoj vlastný ale ten som neskúmala. Mám aj ten Scholl pilník na nechty a je fajn.
711990 Díky, ale ten odkaz mi nefunguje. A díky i za recenzi na Crocsy. Zdálo se mi to jako docela dobrá volba, namísto obyčejných pantoflí, které moc stabilní nejsou.
paktofonika Děkuju
. Tak pokud je to s výdrží takto, není co řešit. Já jsem někde četla recenzi, že ty baterky nevydrží více než tři ošetření nohou, což se mi zdálo jako velice neefektivní.
whiskas gumové pantofle jsou dobré v tom, že se dají lehce omýt (peru je v pračce), výdrž u pravých crocs mi připadá téměř neomezená. otázka jak moc pevné mají být, na nějaké náročnější práce nebo do terénu to není, na procházky po trávě ev. nějaké střihání kytiček v pohodě
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí