"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 05. června 2018 23:50

Stará Stanová Kůže 

Už to tu padlo, tohle by se mělo kolem 10 - 15 tis. pořídit. Teď jsou projektanti obecně dost zavalení prací, takže když se na to kouknu z jejich strany, chápu - nepotřebují další kšeft, ale za 50 už by se to vyplatilo. Šla bych radši jinam už proto, že by to u nich mohlo dost trvat. 

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 06. června 2018 07:26

dynda Taky díky za názor.

No, aspoň že se nějak vyjádřili... V souvislosti se stavbou domu se mi totiž už mnohokrát stalo, že někdo slíbil, že něco dodá, už to prý vyrábí/chystá a já v dobré víře čekala... čekala... a čekala... třeba rok. a nedočkala se. Bohužel je to asi dneska normální, oni jsou všichni zavaleni prací, slýchám takovéhle historky od každého.

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 06. června 2018 08:13

Prosim vás měla jsem jednu dobu odkaz na stránky, kde se daly koupit obrazy od postižených umělců, asi jsem ho smazala a nemůžu to dohledat...nevíte někdo o něčem? Vím o úmun, ale bylo to ještě něco jiného. Díky.

Offline stes
9296 příspěvků moje polička 06. června 2018 10:25

Nemáte někdo od Birken. ty Gizeh, ale gumové? Jestli jo, tak co? Dobré? Tý gumy mi přijde na nártu moc, tak jestli se nelepí, nepotí...

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 06. června 2018 10:29

stes Já mam Arizony a lepí se hnusně

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 06. června 2018 10:31

stes ja ty zabky vracela, tlacily.. jednak shora a pak byly hrozne uzky. stejnou velikost mam normalni paskovy a vpoho, spis volnejsi

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 06. června 2018 10:32

Mutziputzi nic se mi teda nelepi:-)

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 06. června 2018 10:33

viktorka_od splavu Mně jsou hrozně nepříjemný, nenosim je

Offline stes
9296 příspěvků moje polička 06. června 2018 10:38

Díky všem..lepení jsem právě tak trochu čekala. Kožený se mi předloni, když jsem v nich zmokla, pekelně vytáhly, ale šikovný švec to napravil. No ale jdu zase do nich, myslím že deště se letos bát nemusím.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 06. června 2018 13:25

stes Mne sa plastové nelepia ale nebrala by som to ako náhradu za tie kožené. Plastové tak k vode, na doma max so psom. 

Offline Kkat
300 příspěvků moje polička 06. června 2018 17:55

Máte někdo zkušenost s reklamací na Asosu? Koupila jsem tam ty černé sandály jak tady někdo dával, že koupil na venčení a nakonec v nich chodil furt. Jsou pohodlne vše super  ale mám je asi 14 dnu a začal mě praskat pásek. Je to jak nastřižené, za chvili to praskne uplně. Tak jestli to ma cenu reklamovat, nebo je vyhodit? Drahé nebyly  ale zase jsem myslela že aspoň přes leto vydrží. 

Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 06. června 2018 18:23

Kkat 

do asosu hodně vracím (když nesedí velikost, nelíbí se mi produkt apod.), zatím jsem teda nereklamovala... ale postup bude nejspíš podobný, tj. přes https://asos.intelligentreturns.net/main/landing

(jo a ty boty jsem si kupovala zrovna já a naštěstí jsou pořád v pohodě)

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 06. června 2018 18:26

Kkat mne raz prišli objednané šaty s dierkou.Poslala som ich späť,napísala k tomu dôvod vrátenia a peniaze mi v pohode prišli späť.Ak sa nemýlim,ASOS je z UK a tam väčšinou s reklamáciou nie je problém.Ak si nie si istá,skús kontaktovať ich zákaznícky servis a zistit, čo a ako.

Offline Kkat
300 příspěvků moje polička 06. června 2018 19:42

RoSa díky ja si nebyla jista, ale myslela jsem že ty. A štve mě to, protože ostatni kožene leži a taham tyhle. Jsou strašně pohodlne. 

Offline Kkat
300 příspěvků moje polička 06. června 2018 19:45

pecka díky. Vratit bych věděla jak, nevěděla jsem jak s reklamací nošeného zboži. Zkusim to, myslim že to byl třeba vadný kus, jinak vypadaji bytelně. Snad se se svoji bídnou angkičtinou s nima domluvim :-) 

Offline DruI
5590 příspěvků moje polička 06. června 2018 20:04

Kkat Zkuste jim vadu nafotit, třeba vám rovnou pošlou nové :)

Offline Kkat
300 příspěvků moje polička 06. června 2018 20:24

DruI jako poslat jim fotku ještě dřív než ty boty ? No můžu to zkusit, ale to se mi moc nezdá takový servis. 

Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 06. června 2018 20:27

Kkat 

nedivila bych se tomu - oni mají fakt skvělej servis! dej pak vědět, jak to dopadlo

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 06. června 2018 20:32

Prosím o radu - tenisky Vans číslováním odpovídají běžné velikosti, nebo je potřeba vzít větší?

Offline DruI
5590 příspěvků moje polička 06. června 2018 20:56

Kkat Tak já mluvím z vlastní zkušenosti. Nikoli tedy s Asosem, ale s jedním britským eshopem, kde si manžel kupoval sandály a když se mu roztrhla podrážka, tak jim poslal fotku vady a oni mu skutečně poslali nový pár.

Za zkoušku nic nedáte, stejně není od věci jim vadu vyfotit a poslat, jestli vám tu reklamaci uznají (a jestli uznají a vada je neopravitelná, tak s těmi botami, když jim je pošlete, neudělají v zásadě nic jiného než vy, tedy vyhodí je, takhle se alespoň ušetří jedno poštovné ;).