Já to takhle kdysi vyřídila s Vagabondem, stačila fotka.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
ja s kytarou pro dceru - oloupala se barva, zavolala jsem jim a oni chteli poslat fotku a pak mi poslali novou a poslali i kuryra pro starou. Bylo to v CR.
připadal někdy někomu z vás václav havel fyzicky přitažlivý, že by se o něm dalo psát, že působil na ženy jako mucholapka?
mimochodem mi ten článek nějak připomíná miliardáře janečka a tu jeho esoterickou kněžku (tedy hlavně tu kněžku).
Jiná Realita ja se ztotoznuji s nazorem z diskuse![]()
záhady ženské duše; kdybych já byl aspoň trochu vzhledná ženská a chlapi na mě stáli frontu, myslím, že by Havel jako chlap stál někde na konci
Jiná Realita fyzicky přitažlivý mi nepřišel nikdy, ale věřím v charisma.
Catherinne pro mě byl vždycky havel v kategorii jako halík - jakmile promluvil, zježily se mi chlupy negativním pocitem (hrozně mi vadí jejich dikce). je mi jasné, že toto je hodně subjektivní, ale stejně mi ta představa hromady žen, které mu padají k nohám, nějak nejde do hlavy.
Jiná Realita jako klíč k té jeho přitažlivosti vidím tuhle citaci z článku, asi v ženách vyvolával ochranitelské pudy:
On je ten Jan něčím takový nevinný. A podobnou nevinnost měl v sobě i Václav. Takové to až dětské vidění světa spojené se zvídavostí.
Stará Stanová Kůže to by klidně mohlo být, to je totiž přesně to, co já vůbec nemám - myslím ten ochranitelský pud (a muži, kteří to vyvolávají, mi vždycky hrozně vadili).
Jiná Realita no hele, já bych ho brala (Halíka ne)
Podle mě se tohle neubírá po nějaký objektivní kráse (to by si většina lidí navrch neškrtla)
Já to mám třeba takhle s Krylem. Vidím fotku - blbý (a navíc nesnáším kníry), ale když ho slyším, tak mě přitahuje fakt hodně....
Jiná Realita Naživo jsem ho sice nepotkala, ale z toho mála zprostředkovanýho jsem vnímala určitý charisma, takovou trochu lehkost, jiskru, nadhled. Stejně jak píše moninika, u Kryla. Přitom objektivně žádnej ideál chlapský krásy fakt ani jeden.
tak to já si hromady žen u jeho nohou dokážu klidně představit...
Jiná Realita Tak v rámci statistiky hlásím, že mně se z jeho hlasu ježily chlupy velmi pozitivně.
Podle fotek z mládí je základ dobrý. Holt to později byla taková móda, divné vlasy, knírek. Ale z matčina vyprávění vím, jaký pro její generaci byl idol Pertr Spálený či kluci z ABBA. Myslím, že žít v té době, líbil by se mi i Havel. A jako prezident se mi nikdy fyzicky nehnusil.

moninika Tak to jsme dvě! Já Kryla taky miluju! Ty jiskřičky v očích.. jeho, takový civilní, hlas.. Vůbec nechápu, co to ve mně vyvolává, protože se mi vlastně vůbec nelíbí . Ale úplně mě až fyzicky bolí, že už není. Jeho bych si tak strašně přála poznat. Ale tedy ochraňovat ho touhu nemám ![]()
Havel mi přijde fyzicky zcela nepřitažlivý, ale musel mít obrovské charisma. Mě nejak chlapi, co vypadají, že potřebují zachránit, neberou. Ta bezbrannost mi spíš irituje. a vzpomněla jsem si, že mi vadila jeho pomalá, rozvláčná mluva. To mě děsně nebaví. ![]()
no hele, já bych ho brala (Halíka ne)
Podle mě se tohle neubírá po nějaký objektivní kráse (to by si většina lidí navrch neškrtla)
Přesně tak. Charisma neskutečné.
Havel byl pro mě neskutčně charizmatickej člověk, naprosto chápu ty zástupy. Naopak Kryl se mi hrozně zprotivil po revoluci.
Čím víc mluvil, tím to charisma narůstalo. A to mi teda naprostá většina politiků připadá totálně nepřitažlivých.
Třeba jak to ten Fiala dělá, že je tak necharismatickej...
Havel, Kryl a herec HrzánHrjsou stejny typy. A taky mě nebere chlap, co vypadá,že potřebuje ochraňovat.
Podle mě Havel ochraňovat nepotřeboval, přijde mi to jako když se omlouvá jeho milenka, že byla jeho milenka, ne nic světskýho, ochraňovat ho chtěla![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí