"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 07. června 2018 12:24

Kkat 

Já to takhle kdysi vyřídila s Vagabondem, stačila fotka.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 07. června 2018 13:31

ja s kytarou pro dceru - oloupala se barva, zavolala jsem jim a oni chteli poslat fotku a pak mi poslali novou a poslali i kuryra pro starou. Bylo to v CR.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. června 2018 13:26

připadal někdy někomu z vás václav havel fyzicky přitažlivý, že by se o něm dalo psát, že působil na ženy jako mucholapka?  

https://www.lidovky.cz/olga-asi-zarlila-jitka-vodnanska-o-intimnim-vztahu-s-vaclavem-havlem-1g9-/lide.aspx?c=A180608_100403_lide_sij

mimochodem mi ten článek nějak připomíná miliardáře janečka a tu jeho esoterickou kněžku (tedy hlavně tu kněžku).

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 08. června 2018 13:37

Jiná Realita ja se ztotoznuji s nazorem z diskuse

záhady ženské duše; kdybych já byl aspoň trochu vzhledná ženská a chlapi na mě stáli frontu, myslím, že by Havel jako chlap stál někde na konci

Offline Catherinne
10865 příspěvků moje polička 08. června 2018 13:39

Jiná Realita fyzicky přitažlivý mi nepřišel nikdy, ale věřím v charisma. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. června 2018 13:43

Catherinne pro mě byl vždycky havel v kategorii jako halík - jakmile promluvil, zježily se mi chlupy negativním pocitem (hrozně mi vadí jejich dikce). je mi jasné, že toto je hodně subjektivní, ale stejně mi ta představa hromady žen, které mu padají k nohám, nějak nejde do hlavy.

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 08. června 2018 13:43

Jiná Realita jako klíč k té jeho přitažlivosti vidím tuhle citaci z článku, asi v ženách vyvolával ochranitelské pudy:

On je ten Jan něčím takový nevinný. A podobnou nevinnost měl v sobě i Václav. Takové to až dětské vidění světa spojené se zvídavostí.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. června 2018 13:44

Stará Stanová Kůže to by klidně mohlo být, to je totiž přesně to, co já vůbec nemám - myslím ten ochranitelský pud (a muži, kteří to vyvolávají, mi vždycky hrozně vadili).

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 08. června 2018 13:47

Jiná Realita no hele, já bych ho brala (Halíka ne)

Podle mě se tohle neubírá po nějaký objektivní kráse (to by si většina lidí navrch neškrtla)

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 08. června 2018 13:54

Já to mám třeba takhle s Krylem. Vidím fotku - blbý (a navíc nesnáším kníry), ale když ho slyším, tak mě přitahuje fakt hodně....

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 08. června 2018 14:08

Jiná Realita Naživo jsem ho sice nepotkala, ale z toho mála zprostředkovanýho jsem vnímala určitý charisma, takovou trochu lehkost, jiskru, nadhled. Stejně jak píše moninika, u Kryla. Přitom objektivně žádnej ideál chlapský krásy fakt ani jeden. 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 08. června 2018 14:17

tak to já si hromady žen u jeho nohou dokážu klidně představit... 

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 08. června 2018 15:17

Jiná Realita Tak v rámci statistiky hlásím, že mně se z jeho hlasu ježily chlupy velmi pozitivně.

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 08. června 2018 15:21

Podle fotek z mládí je základ dobrý. Holt to později byla taková móda, divné vlasy, knírek. Ale z matčina vyprávění vím, jaký pro její generaci byl idol Pertr Spálený či kluci z ABBA. Myslím, že žít v té době, líbil by se mi i Havel. A jako prezident se mi nikdy fyzicky nehnusil.  

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 08. června 2018 19:02

moninika Tak to jsme dvě! Já Kryla taky miluju! Ty jiskřičky v očích.. jeho, takový civilní, hlas.. Vůbec nechápu, co to ve mně vyvolává, protože se mi vlastně vůbec nelíbí . Ale úplně mě až fyzicky bolí, že už není. Jeho bych si tak strašně přála poznat. Ale tedy ochraňovat ho touhu nemám 

Havel mi přijde fyzicky zcela nepřitažlivý, ale musel mít obrovské charisma. Mě nejak chlapi, co vypadají, že potřebují zachránit, neberou. Ta bezbrannost mi spíš irituje. a vzpomněla jsem si, že mi vadila jeho pomalá, rozvláčná mluva. To mě děsně nebaví. 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 08. června 2018 21:13
Reakce na Potrefenáhusa:

no hele, já bych ho brala (Halíka ne)

Podle mě se tohle neubírá po nějaký objektivní kráse (to by si většina lidí navrch neškrtla)

​Přesně tak. Charisma neskutečné. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 09. června 2018 08:29

Havel byl pro mě neskutčně charizmatickej člověk, naprosto chápu ty zástupy. Naopak Kryl se mi hrozně zprotivil po revoluci.

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 09. června 2018 09:04

Čím víc mluvil, tím to charisma narůstalo. A to mi teda naprostá většina politiků připadá totálně nepřitažlivých.

Třeba jak to ten Fiala dělá, že je tak necharismatickej...

Offline Tak Betty
6154 příspěvků moje polička 09. června 2018 09:09

Havel, Kryl a herec  HrzánHrjsou stejny typy. A taky mě nebere chlap, co vypadá,že potřebuje ochraňovat.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 09. června 2018 09:19

Podle mě Havel ochraňovat nepotřeboval, přijde mi to jako když se omlouvá jeho milenka, že byla jeho milenka, ne nic světskýho, ochraňovat ho chtěla