Mutziputzi nojo! prani me vcelku uspokojuje, protoze se to vse dela samo.. a nezehlim. takze peru imrvere![]()
jiny domaci prace tak nejak prehlizim dokud nehori, zajistuju akorat stravu, to mam pocit ze me komplet vytizi
Mutziputzi nojo! prani me vcelku uspokojuje, protoze se to vse dela samo.. a nezehlim. takze peru imrvere![]()
jiny domaci prace tak nejak prehlizim dokud nehori, zajistuju akorat stravu, to mam pocit ze me komplet vytizi
Lidi kolem mne. To na prvním místě. Pak už bez pořadí: Místa, cesty a zážitky a jejich sdílení, , naše smečka, radost a úspěchy mých dětí a blízkých, čtení, nicnedělání, hry a výhry, jídlo, nákupy, hezké počasí, pracovní úspěchy, uznání okolí, sakra, prostě jestli máš tabulku, zaškrtnu si všechno.![]()
Aranel Prijed si udelat radost ke mne. Uklidis a ja ti slibuju, ze tady za to muzes dve odpoledne byt a uzit si cisty prostredi!!!
Karja É... jet na Prahu 4 uklízet žádná radost neni, obávám se
takhle vyprat kdybyste potřebovali!
Potrefenáhusa Sušička není vůbec vono. Ještě poznamenávám do zápisu, že praní v ruce je snad ještě horší než mytí nádobí ![]()
Mám fakt blbú otázku. Viete mi povedať, z čoho máte v živote radosť? Čo vám robi potešenie? Čo vo vás vyvoláva príjemné pošteklenie na duši?
moje smecka
Moje prace
Behani
Cestovani
Jidlo a vino
Knizky a filmy
Janulik03 Mně tuhle řekl jeden můj kamarád, že v době, kdy jsme se znali jen letmo, si myslel, že jsem hrozná kráva, protože vypadám spokojeně, radostně a pořád se směju...
. Já jsem velkej životní optimista, mně stačí málo. Vylezu ven, svítí sluníčko, dám si dobrý kafe, potkám pěknýho chlapa a usmějeme se na sebe...
Mám fakt blbú otázku. Viete mi povedať, z čoho máte v živote radosť? Čo vám robi potešenie? Čo vo vás vyvoláva príjemné pošteklenie na duši?
Já mám radost tak nějak všeobecně. Poslední roky jsem šťastná. Až na nějaké malé mušky občas (stres ze zkoušky, synovy nemoci, pocit, že nestíhám), se mám dobře, je mi dobře a raduju se z drobností.
Musim se priznat, ze domaci prace bytostne nenavidim. Vzbuzuje to ve mne pocit marne konane prace a to ja nerada. Na jednom konci skoncim a na druhym abych zacala, porad dokola, br. Samozrejme jsem rada, kdyz je uklizeno, kdyz lidem chutna, ale moc dlouho mi to uspokojeni nevydrzi s vidinou nutnosti opakovani "furt a porad".
Prosím vás, nevíte, jak se jmenuje tahle kytka? Viděla jsem ji v jedné restauraci v celkem temném koutě a prý, když se nezalévá, tak prý sice zvadne, ale po zalití vstane z popela jak bájný Fénix :-). Ideálni kytka pro mě...
Janulik03 Víno, muži, zpěv! ![]()
Samozřejmě všechno decentně!
999 Vypada jako lopatkovec. Mame ho doma a to s tim fenixem muzu jen potvrdit.:-)
Díky :-). Aspoň vím, co mám chtít...
999 Pokud je to lopatkovec tak bych ti toho meho zlutohnedeho oschleho Fenixe vyfotila, ale ja mu asi dost dala zabrat nezajmem. Nejlepsi dovre zanedbatelna kytka je ten zmijovec nebo jak se to jmenuje, on me nekdo kdyztak opravi. Ja ted zapomnela, ze ho mam a vyhnal lupeny!
Edit.: eee tak to neni asi zmijovec, ale ma ho myslim viktorka od splavu a hlavne taky Zaranya jako jedinou kytku a prezije ji I reckou dovolenou.
Karja Vsechny moje kytky prezijou 3tydenni dovolenou, je potreba je vychovavat, to neni jak deti co ty dobry se vychovavaj samy!
Karja Ok, viktorka_od splavu , Zarinya Která kytka přežije vše? ![]()
viktorka_od splavu Dilky :-).
Mutziputzi No moje taky prezijou, ale jak vypadaj....Ted jsem nejake privezla mutter domu,pac nemam misto, a brebentila neco o tom, ze to mam vysazene moc vysoko nebo cotak. A chcipla mi jedna orchidej, tak ze ji prevezu k babicce na ozdraveni, no soupla jsem ji v predsini do rohu, ze ji odvezu, uplynulo par tydnu nez jsem si vzpomnela ji do toho auta dat, vyndam ji doma at to mama k babi hodi a ona vubec, tu si nechavam, ma dva slahouny vyhnany na kvety....Takze vubec, uz nic nepestuju, ale lidi se snazej, k narozeninam jsem.dostala ctyri stejne kytky v kvetinaci.....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.