"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 12. června 2018 10:58

Mutziputzi tak urkitě, důležité je, že jsi sama spokojená!

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 12. června 2018 11:00

Stará Stanová Kůže Nechápu souvis, ale jsem, ve městě...

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 12. června 2018 11:01

Luna Já sporty, tábory a spol taky nesnášela. Ale to neznamená, že to musí nesnášet i moje děti. Upřímně, fakt mi nevadí, jestli nesnášíš třebas ta hřiště. Ale pokaždé mne znovu zaskočí, jak tu z tebe vyzařuje utrpení a odpor k téměř jakékoli činnosti spijené s dětmi. 

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 12. června 2018 11:03

Mutziputzi Tak levý  ono vtipný je, že bydlím sice na levém, ale co do zeměpisné délky je to zrovna stejně jako na tom pravém... 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 12. června 2018 11:04
Reakce na Mutziputzi:

Za mě teda Dejvice a Bubeneč mnohem lepší než Letná, ta hezká Letná jsou navíc podle mě už skoro Dejvice

​Tak ono je vůbec těžké stanovit hranice Letné... každopádně Letná je rozkládá na území Bubenče a Holešovic. Bubeneč je od Kamenické vejš. 

20970 příspěvků moje polička 12. června 2018 11:06

Aranel Já jsem hroznej izraelofil, tak mě překvapil ten západní

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 12. června 2018 11:06

paktofonika Neber to zle, ale jaké je na Slovensku velké město (fakt mě to zajímá), kromě Bratislavy? I v Ke jsem měla pocit, že kromě centra, které projdeš za pár hodin, už není nic.

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 12. června 2018 11:08

whiskas no tak ne že by jich bylo tolik i v Čechách

20970 příspěvků moje polička 12. června 2018 11:08
Reakce na Sweet Potato:

999 Copak mladí, ti se snáz stihnou vyhrabat horší osudy jsou, když se do takové klece dostanou starší lidé. Tohle adorování bydlení ve vlastním je směšné a někdy i nebezpečné.

​Bych si dovolila dodat, že tady bydlení ve vlastním nikdo neadoroval, pouze si některé kolegyně myslely (doufám), že nájemním bydlením se vylepší měsíční cashflow, to je taky až nebezpečný

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 12. června 2018 11:09

Sweet Potato To znám taky, mojí kamarádku v padesáti opustil manžel a chtěl prodat dům. Ona trvala na tom, že ho chce zachovat pro syna. Takže vyplatila manžela, nabrala si hypotéky a deset let si mohla dovolit leda tak tričko ze sekáče... Žádné dovolené, žádná večeře v restauraci. Já se na to nemohla koukat, bylo mi jasné, jak to dopadne. Syn se odstěhoval, řekl že v tom domě bydlet nechce. Naštěstí se jí rosvítilo, dům prodala, koupila si byt a cestuje po světě. Jenže je jí přes šedesát a dobrovolně si uřízla deset let života...

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 12. června 2018 11:11

Potrefenáhusa To taky netvrdím (a vím o čem mluvím, aktuálně se v jednom, cca polovičním nacházím ...) . Ptala jsem se jen pro zajímavost. 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 12. června 2018 11:17

On ten obrázek od jinx, focený z jedné z mála tamních předzahrádek, moc typický pro Letnou není.

​Jedna z mála tamních předzahrádek, jo ?  Zas tak málo jich tam není. Oveneská (od Veletržní ke Stromovce), celá Čechova, celá Šmeralova... krásné domy, zajímavé zahrádky, pestrost ve stylech... to je rozlohou docela významná část Letné, formující její charakter a genius loci.

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 12. června 2018 11:19

Sweet Potato Já jdu s děckem opravdu radši do lesa a k potoku než na hřiště. Ale do kaváren a restaurací naopak vůbec, nebaví to tam jeho, pak ani mě, no a o nadšení okolí se radši nezmiňuju. Nechtěla bych, aby to tu vyznělo tak, že mě aktivity s potomkem obtěžují. Jen jsem se tehdy přidala k těm, které dají přednost jiným, než pobytu na hřišti (navíc stále tomtéž každý den).

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. června 2018 11:22

whiskas Narodila som sa v meste ktoré ma cca 90 000 obyvateľov. To považujem za väčšie mesto. Teraz bývam v meste s počtom obyvateľov 45000. To je polovica a ten rozdiel vnímam. Kraków bolo doteraz najväčšie mesto kde som žila a bolo to skvelé. Ak by som mohla tak sa sťahujem zajtra ale z rôznych dôvodov som sa nakoniec rozhodla pre Prahu. 

20970 příspěvků moje polička 12. června 2018 11:24

Teď mam superblbej dotaz, ale kolik stojí tetování? Třeba 5x5 cm?

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 12. června 2018 11:27

Luna poslední bus z Veleslavína jede na Kladno po půlnoci. To je snad dostatečná hodina pro libovolné starého potomka. 

20970 příspěvků moje polička 12. června 2018 11:28

continuity Ale doporučila bych dítko ozbrojit

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 12. června 2018 11:34

Sweet Potato Ja chodim do kavarny, kde vetsinou maji kamarady a je tam pro ne vyziti, ne nekam do beznych podniku. Odpor a utrpeni, hele jo, ja to priznam, ten prvni rok, co jsem mela na starosti batole a mimino non stop a neznala tu zivou dusi to utrpeni bylo. Nevratila bych to za nic. A stalo to hodne sil, aby to ty deti nepoznaly, coz se ne vzdy darilo. Ted uz super, deti povyrostly, seznamili jsme se tu s par lidma a spousta aktivit me s nima moc bavi. Jen proste ne uplne vsechny.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 12. června 2018 11:38

paktofonika Díky, chápu. 

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 12. června 2018 11:39

continuity Jo, to by slo.