Mutziputzi zalezi u koho a jakej motiv, ja mam kruhovy, jednobarevny, vlastne jen jednoduchy linky, 10cm v prumeru a vyslo me cca 2000,- ale uz je to sest let.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Solathis jenom? to by mi udělalo radost![]()
Ona to vlastní bydlení dost řeší ČNB, radši bych to dala do Co vás dneska nas......, protože tohle je neskutečnej zásah do trhu![]()
Mutziputzi tetovani neni drahy. Ja mam cca 8 let, celkem velky na zadech a stalo to urcite do desitky.
jinx Dík
Taky mám na zádech docela velký, ale to už snad 20 let, nejsem už v obraze.
Proste sme tam šťastní a ja som aj spokojná, že sme sa tak rozhodli, lebo otec by tam zostal sám a utrčite by to nevyzeralo s ním tak , ako teraz, ked namá čas lelkovať. Malý na nom visí stále a on ho učí veci, ktoré sa týkaju hospodárstva a tak obaja spoločne prospievaju. Prosti si dávaju jeden druhému to čo potrebuju.
Kdysi jsem viděla nějaký dokument místech, kde se lidé dožívají nejvyššího věku a v podstatě z toho vyplynule přesně toto
. Nejvyššího věku v dobré kondici se dožívají lidé, kteří žijí v širší komunitě rodiny.
Mutziputzi Můžeš do Olomouce :-) Malý město, turisty neobjevené a všichni známí, co k nám přijeli byli vždycky nadšení. A k tomu si připočti, že celou pětinu obyvatel tvoří univerzitní studenti. :-)
Garfie Studenty nechcu, mam u baráku UK humanitní vědy a už jenom za to jak přecházej silnici mam chuť je proplesknout, plus bych se nedomluvila jak víme, kór kolem Vánoc![]()
Garfie olomouc je krásne mesto. A orloj je tiež krásny.
Mutziputzi Tak v tom případě to tady máš leda na letní byt-utečeš turistické sezoně v Praze a tady se naopak vylidní, když vysokoškoláci vypadnou na prázdniny.... ![]()
Garfie Tak Olomouc jakoo
Tam musím aspoň 2xročně s děckama na dovču, ideální místo pro mě...![]()
Garfie V Entree mi chutná, to se vám musí nechat![]()
Jako má to město svý mouchy, ale myslím, že patří rozhodně k těm lepším k životu! ![]()
Garfie V Olomouci jsem vykysla jednou v lete asi na 5 hodin se padesatikorunou v kapse, bez navigace kdy jsem mela hodinku cekat az priteli skonci jednani. A hele dobry, nato ze bylo cely namesti rozkopany, to I presto bylo fakt pekny a prijemny mesto, ten park u centra se mi moc libil, byla jsem opravdu velice prekvapena, cely odpoledne bloumanim a povalovanim jsem tam hrave a prijemne zvladla.
Luna Ja jsem z diry 500 obyvatel, posledni bus v 6. Do kina I na rande jsem chodila, sportovala jsem,vse bez taxikaru rodicu, bylo to dobry. Proste kazdej ma rad a hleda neco jinyho. Mela jsem teda spoluzacku, co zila na vsi 30 obyvatel, autobus 2 km pesky a te mi lito bylo.
Karja Tak já jsem taky chodila, akorát jsem musela věčně u někoho přespávat...
Ale vyhovuje to spoustě lidí, mí spolužáci z té díry se mezi sebou povdávali a poženili, vznikly vtipné kombinace, staví si spolu domečky na zahradě svých rodičů a žijí ze dvou akcí do roka, z krojovaných slavností a vánočního Betléma v hospodě. A jsou šťastní.
Njn...
Luna To podporuje mou teorii o postupne plizive degeneraci venkovanu zpusobene pribuzenskym krizenim, kterou velmi rada posloucha moje babicka zijici na vsi s 500- obyvateli!![]()
Karja A to je tam těch parků v centru dokonce víc ![]()
Mutziputzi To se ti to provokuje, když buchty od babičky nejíš, co! ![]()
Luna teda v tvojom podaní to znie vážne odstrašujúco. Také smutné detstvo. Neviem či ta mám ľutovať, alebo fakt neviem. Tak strašne odsudzujuco sa vyjadruješ, akoby už nič horšie na svete nebolo.
Garfie Rikala at nemelu kraviny a ze jsem dukaz![]()
Mám fakt blbú otázku. Viete mi povedať, z čoho máte v živote radosť? Čo vám robi potešenie? Čo vo vás vyvoláva príjemné pošteklenie na duši?
Skúste.......![]()
Mutziputzi
Pokud chystáš přednášku o této teorii, můžu dodat spoustu materiálu.
Nedávno jsme se bráchou málem smíchy umlátili, protože v naší díře už fakt v našem věku byli všichni sezdaní, až na dva naše vrstevníky a co myslíš?...Vzali se a staví na zahradě!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí