Už ste si niektorá kulmovali vlasy podgurážené? Slastný to zážitok. A výsledok vydrží dllllho. ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Janulik03 nevím co je podgurážené, ožraté? to ne. kulmovala jsem si vlasy přesně jednou v životě maminčinou kulmou, když jsem šla někam do kina/na rande.. no než jsem vyšla z domu bylo to zas rovný. asi sem se měla předtím podgurážit![]()
viktorka_od splavu trafila si ![]()
Jak vypadají ožralé vlasy?
Samantha to neviem, ale pásy spálenej kože na krku a čele ano. ![]()
Samantha to neviem, ale pásy spálenej kože na krku a čele ano. ![]()
Garfie No je to trochu nepraktický, ale už v tom rok bydlíme a zvykli jsme si na to. A návštěvy taky, takže když jsme teď řekli, že se bude konečně dělat zádveří, tak nás od toho skoro všichni zrazují. Ale dojde na to, kdyby jen kvůli tomu, že je dobrý si v klidu sundat boty, než dojde na zběsilý psí vítání.
Janulik03 auvajs:-(
Sweet Potato To by me zajimalo, jak ten byt vypadal, ze si to clovek splet s predsini. I kdyz muj stryc ma vellkou predsin s jidelniim stolem a zidlema, jeste jsem tam nikoho teda nevidela sedat:-D. Nas se na jedne veceri kamaradka zeptala asi po dvou hodinach, kudy chodime do loznice:-D.No nemame a postel jsme zakamuflovali jako gauc.Garfie V izraeli jsem v takovem byte byla na dovolene a.vubec mi to neprislo.zvlastni, asi jak bylo teplo;-). Ale ten predel je potreba v nasich podminkach minimalne prave kvuli tomu, aby netahlo.
Janulik03 No mame jsem to radsi nevypravela! Ale stejne je tam 90 procent kramu zbytecne a mely jit rovnou do popelnice, jeji chyba:-D. To si v malym byte taky nedovolis takovy preskladnovani. :-D.
Přesně. Rodiče mají 3 + 1 a když jsme se já a sestra odstěhovaly, začalo se v bývalým dětským pokoji rozlejzat skladiště. Já jim říkám garsonku na vás! Tohle by vás tam ani nenapadlo.
Snažim se to nějak korigovat, ale jde to ztuha
Když ten prostor na skladování je, tak jsou lidi líný vlízt do skříní, komory apod. a pořádně to vytřídit. Hned by se tam ty věci z pokoje vešly.
coralline Nasi disponuji 7+1, plus cely podsklepeny, plus nahore podkrovi. Je to fakt masakr. Ja si ted zabrala dva pokoje pro dovolenku s miminem, no to jsem si makla, navic ja nemohla spat ani z toho bordelu ve vedlejsich mistnostech, tak jsem jednoho dne treba uklidila nejakou komoru ala spajz plnou fakt divnejch veci. Pak jsem vyhazela nejaky veci po sourozencich, co tam jsou asi 10 let ladem, tata mi to hodil na srotak a rika mame, no bylo toho plny auto tech pytlu, kufr I zadni sedacky jsem musel sklopit, mama hruzu v ocich ,,jakych pytlu proboha,, ?!!! No masakr, jednou je to zavali, vyklizeli jsme dum po babicce,ktera byla velice rozumna a v poslednich letech hlodne vyhazovala a tridila a stejne je to spousta prace a segra rika, tvl. co nas jednou ceka u nasich....no asi sirky:-D
Janulik03 hlavně, že vlasy zůstaly!
Ja by som aj teraz ešte zaplnila ten velký kontajner, len nemožem všetko vyhodiť kvôli otcovi. Ale pomaličky, po trošičke to nenápadne odnášame. Ono to nie je také nápadné a zatial si nevšimol, alebo je ticho pred búrkou. Naposledy dubasil, ked som chcela vyhodiť starý nefunkčný sporák na drevo, že ten kupila mama a tak ho nemože dat preč. No išiel preč, ale bolelo ma srdce. Takže je to ťažké. Dúfam, že po nás bude toho menej.
Catherinne vieš že si nepamätám, aký účes som potom mala? ![]()
Sweet Potato kdyz ja prave nemam ten uspokojivy pocit, ze je jako uklizeno, jak tady casto popisujete nebo i muj muz to ma, ze ma dobry pocit, ze ted je vysato (vysava si tedy kvuli svemu pocitu sam)
ja nemam rada bordel jako ze se vsude povaluji veci, ale tak to proste ani nedelam, ale prach nebo vodni kamen me proste nechava klidnou
a prave mi prijde, ze kdyz teda nalestim ta umyvadla a kohoutky, tak pak me chyta tu hruza, ze to zase nekdo pokape a to mi prijde psycho, ty veci tu prece jsou, aby slouzily, ne na vystavku
jako matka meho kolegy, ktera je uchylna na uklizeni a ktera jim zakazala se sprchovat v novem sprchovem koute, aby tam nenadelali kapky...
já miluju pocit uklizena, ale neumí ho s ohledem na mou duševní poruchu udržovat déle než v řádech hodin.
musím říct, že mě to trápí, ale prostě přes veškerou snahu s tím nic nezmůžu. neustále mám všude nějaké papírky, rozdělané věci, rozházené oblečení, knížky, věci na vlasy....pak to uklidím, kochám se blahým pocitem, a ráno je to skoro stejný ![]()
baltik Jo, to jsem byla jednou na návštěvě, měli v domě zábradlí ze skleněných tabulí - a jak jsem šla nahoru, za mnou otec rodiny s hadrem a přelešťoval místa, kterých jsem se dotkla.
A taky mi vysvětlili, že časopis si na stolek v obýváku položit nesmím, protože to je přeci strašný bordel, to se musí hned uklidit... A na poličky vždy po jedné přesně vycentrované vázičce.
Po chvíli jsem si připadala jak to největší prase na světě a bála jsem se pohnout. uf.
Sweet Potato kdyz ja prave nemam ten uspokojivy pocit, ze je jako uklizeno, jak tady casto popisujete nebo i muj muz to ma, ze ma dobry pocit, ze ted je vysato (vysava si tedy kvuli svemu pocitu sam)
ja nemam rada bordel jako ze se vsude povaluji veci, ale tak to proste ani nedelam, ale prach nebo vodni kamen me proste nechava klidnou
a prave mi prijde, ze kdyz teda nalestim ta umyvadla a kohoutky, tak pak me chyta tu hruza, ze to zase nekdo pokape a to mi prijde psycho, ty veci tu prece jsou, aby slouzily, ne na vystavku
jako matka meho kolegy, ktera je uchylna na uklizeni a ktera jim zakazala se sprchovat v novem sprchovem koute, aby tam nenadelali kapky...
To mi připomíná příbuznou, rovněž uklízecí maniačku, která zakazovala dětem doma běhat, aby nevířily prach...
Stará existence To je ale ve skutečnosti bordelářka, když má doma prach, ne?![]()
Semtam rozházený věci mi nevadí, ale špína a prach jo.
baltik No a me pritel porad hani, ze jsem hystericka,kdyz zakazuju cervi a zizaly v lednici. Ze je to legitimni pozadavek, to tam nemit? Nebo by to snad nekdo snesl? Zivy podotykam, zivy!!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí