"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 13. června 2018 14:34

Stará existence Rodiče měli známé, kteří si nosili přezůvky do auta. Nemyslím řidič na řízení, ale komplet celá rodina. Aby tam nezaťapali ty koberečky. 

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 13. června 2018 14:37

Karja když jsem byla malá měla jsem mloka a ten se krmil nítěnkama a ty se živý skladovaly v lednici. Zlatý červy. Ale žížaly nevim, ty bych asi nezvládla.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 13. června 2018 14:41

ice To je fakt, to me nenapadlo, ze ti, co maj doma nejaky zivocichy to doma maji. No mi to prijde extra nechutny.

Offline Sweet Potato
40481 příspěvků moje polička 13. června 2018 14:43

Karja Asi kdybych měla volit mezi žížalami v lednici a přezuvkami do auta, beru žížaly. 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 13. června 2018 14:48

Sweet Potato :-D Tjn, bych je jeste chodila sama lovit!

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 13. června 2018 14:55

baltik A na co ten sprchovej kout teda mají? Prezentujou ho návštěvám?

Já mám ve sprchovým koutě rovnou sklo s dekorem kapek (už to tam bylo, když jsem byt koupila). To je asi pro tyhle úklidový nervózy.

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 13. června 2018 15:08

coralline Já jsem tedy slyšela, že kdo není prase, sprchový kout nebo vanu po sobě samozřejmě vytře dosucha.... (jsem prase, co věří, že to uschne samo)

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 13. června 2018 15:14

Stará Stanová Kůže Taktéž jsem prase. Vlasy po sobě ve sprše nenechávám, ale vytírat dosucha ji nebudu ani smykem 

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 13. června 2018 15:16

coralline Že? Ještě by se z toho jeden zapotil a musel se osprchovat pak...

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 13. června 2018 15:18

Stará existence moje maminka ma vanu i sprchac a taky by byla nejradsi, kdyz by se sprchac nepouzival:D nechce se ji ho pak umejvat od vodniho kamene. Ale teda zatim nam dovoluje ho pouzivat:D 

Online Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 13. června 2018 15:18

coralline jsem teda slyšela kdysi vyprávět Svěráka ml. takovou vtipnou příhodu o tatínkovi, která končila ponaučením "Vanu meje ten, kdo se v ní chce umejt"

jako nechat po sobě ráfek špíny je fakt nechutný, ale vytírat vanu do sucha je teda úchylný úplně maximálně

Online Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 13. června 2018 15:35
Reakce na Sweet Potato:

Karja Asi kdybych měla volit mezi žížalami v lednici a přezuvkami do auta, beru žížaly. 

​šmarja, tak to já radši přezůvky :D

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 13. června 2018 15:45

Karja trvala bych akorat na nepruhledne!! a dobre oznacene krabicce, jinak stokrat radej zizaly nez prezivky do auta, nebo, co jsem videla ve vice rodinach - ve sprchaci sterka a kazdy kdo se osprchuje tak MUSI to po sobe postirat. nasrat!

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 13. června 2018 16:00

Pokud budou červi v neprůhledné krabičc s nápisem, vůbec by mi v lednici nevadili.přezůvky do auta bych nerozdýchala

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 13. června 2018 17:05

Tak já mám takhle na pořádek manžela. Přezůvky do auta teda nemáme, ale myslím, že by byl šťastný, kdyby jsme měli. Jinak s úklidem všeobecně jsem u něj ráda. On po sobě teda utírá celý sprchový kout, já postižená jeho mánií jen kovové části. Je zase pravda, že tím pádem tam není vodní kámen a nevím co je úklid koupelny. Nikdy jsem taky s jeho úchylkama nemusela vytírat podlahu, vysávat a vůbec se nějak věnovat úklidu a přitom máme doma pořád naklizeno. Takže když tím neobtěžuje mě, tak mi to vůbec nevadí. Vždycky k úklidu vedl i kluky, ale bez teroru, takže oba uklízí a nesnáší nepořádek. Naopak k některým mým kamarádkám ani nechtějí na návštěvu.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 13. června 2018 17:26

viktorka_od splavu Haha, minule jsem ty zizaly nerozdychala, to byly navic nejaky velky, no tak si je.schoval v te krabicce nekde venku k auto a nekdo mu to ukradl. To muselo byt prekvapenicko. K tem prezuvkam, me nedavno vezl znamy v nejakem novem volvu, svetla kuze, celkove proste top kara. Ja se pomalu bala, ze mu to umazu svym oblecenim, napit jsem se ostychala. A on po chvili podal svym detem dozadu bramburky a ja mu rikam, u tebe v aute se smi jist? A on no jasne, na co bych to auto asi mel a uz jsem jeli do McDrive:-D. Takovyhle lidi se mi libi!

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 13. června 2018 18:02

Renusatko Ó, manžel je poklad, já tak závidím! A kovové části utírám často taky, líbí se mi, když se krásně lesknou.

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 13. června 2018 18:42

Karja jojo, takový to "v autě se nejí" uplně nesnášim, když to pronese chlap, tak asi 100 bodů do minusu

Online baltik
4989 příspěvků moje polička 13. června 2018 18:49

Stará Stanová Kůže ale ne tim vlastnim rucnikem, ze?

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 13. června 2018 20:51
Reakce na Karja:

ice To je fakt, to me nenapadlo, ze ti, co maj doma nejaky zivocichy to doma maji. No mi to prijde extra nechutny.

​Doporučuji samostatnou malou ledničku.