"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 13. června 2018 20:59

Bledule Bohuzel stale plati I puvodni tema ,,malej byt,,:-D. Ale tak me to tady nakoplo, ze jsem celej den uklizela a neco organizovala a ty cervy nasla I mrazeny  v mrazaku. To uz nema smysl, jsou tady ve vsech formach.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 13. června 2018 21:09

Karja Ja som asi niečo prehliadla tak sa opýtam. Na čo máte doma červy? Dúfam že nie na jedenie. 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 13. června 2018 21:19

paktofonika Rybareni. Ty cervy jsem jakztakz davala, kdyz byly treba jen dva dny ulozene v krabicce I sacku, nejlip tmavem. Ale zizaly, jese nejake mega monstra, abych mela u jidla, fuj fuj fuj. Hlavne ja nemam duveru, ze je nekde nezapomene, jednou se nam rozsypali v kufru auta a o tech v mrazaku podle me dlouho nevi. No nechutny!

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 13. června 2018 21:28

Karja musím říct že zdejší odpor k žížalám nechápu, mně nevadí, zato červi

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 13. června 2018 21:31

viktorka_od splavu ale červ může bejt i zdraví prospěšnej! 

Online continuity
43192 příspěvků moje polička 13. června 2018 21:31

uprimne, mne ten blijici smajlik pripada horsi nez vsechny zizaly a hmyz dohromady. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 13. června 2018 21:34

Karja Rybačka ma nenapadla. Bola som iba raz a strašná nuda a zabitý čas, ale chápem že pre niekoho relax. Akurát len si pomyslím ako sa dostane červík na háčik je mi zle. Chudáčik. 

49375 příspěvků moje polička 13. června 2018 21:35

paktofonika pokud vím, hmyz nemá natolik vyvinutou nervovou soustavu, aby cítil bolest. tak v klidu:-) continuity srry ale červi v jídle mi přijdou spíš nežádoucí...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 13. června 2018 21:37

viktorka_od splavu No tak ale je to divné nastrkávať živú vec na háčik. Rybačka je celá divná. 

49375 příspěvků moje polička 13. června 2018 21:37

Ounz jsem párkrát zahlídla nějakou tu reportáž o vajíčkách nastrčených do rány, a to teda bych nesla hodně těžko (jako jasně, než přijít o nohu... ale ta představa! a jak to tam musí být cítit když se to kroutí

49375 příspěvků moje polička 13. června 2018 21:39

paktofonika nejsem vegetarián, mně ty činosti spojené se získáváním jídla přijdou přirozené. jako zábava teda zvláštní, ale to mně asi tak 90 % toho co baví jiný lidi

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 13. června 2018 21:50

viktorka_od splavu vajíčka ne ale ty mikročervy. Cejtit to je. A nechávaj se tam jen přesně určenou dobu. 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 13. června 2018 21:51

paktofonika On se mozna na hacek nedava, ale do nejaky smesi pridava jako prikrmeni. Ja to.blbe snasim, I to vytahovani ryb, mne je to vzdycky hrozne lito, nemuzu se na to divat, kolikrat se kvuli mne neco pusti. Pritom jsem z vesnice a jako kachen a kraliku mi nikdy lito nebylo:-D. Ale taky me to nebavi, chodim vyjimecne, kdyz si chci precist knizku nebo je to naopak u nejaky stezky na brusle nebo se jde jen na chvili, tak si uvarim kafe a cumim proste hodku a pul do vody:-D. Pejskum by se to ale urcite libilo:-D!

Online Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 13. června 2018 21:58

Stará Stanová Kůže Tak Ozzy řve tak, že to normálně posloucháme na zahradě. Leju kunám pod střechu chlor a k tomu mi zpívá Ozzy. No, měla jsem původně o tomto večeru jinou představu, ale není to tak zlý ;)

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 13. června 2018 22:18

martek01 se zpozdenim k vodě na zahradě. Mam hrůzu z utopeneho dítěte v domácím bazénu, takze jsme meli nadzemni bazén prům. 3,6 m, výška cca 1 m. Nemusela jsem se bát, že do něj nějaké dítě spadne, protože dokud byly hodně male,  .tak u nej schudky nebyly a deti jsem do bazénu umisťovala ručně. Když byly větší, tak jsem schůdky přistavila, jen kdyz byl přítomen dospělý dozor. Do  jejich cca 8 let byl docela využity, ale pak strávil muž údržbou víc času než děti koupáním, tak jsme ho demontovali a postavili místo něj trampolínu. Podobné to hodlám řešit s vnoučaty, budou-li :-).

edit: jasné že to na zahradě žádnou paradu neudělá, ale to neudělá ani zakopaná " velká vana" 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 13. června 2018 22:42
Reakce na Mutziputzi:

Karja Plus já teda věšet v páru, stejnym kolíčkem, měřit si kolik minut denně uklízet a přemejšlet jestli to neni lepší jednou tejdně, kdy je výsledek líp pak vidět, tak bych asi taky byla z úklidu a praní šťastná, pokud bych to zvládla, páč toto je na palici

​Dočítám se zpožděním, ale pod tohle bych se podepsala.

Něco musím uklidit denně, něco stačí za 14 dní a dělám to, když zrovna jdu kolem nebo mám čas, bez ohledu na den a hodinu.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 13. června 2018 23:03

k tomu úklidu - žiju v organizovaném chaosu. nedávno jsme se s kolegou, který to má podobně (ale je na tom lépe než já) domluvili na úklidu kanceláře, všechno jsme vytřídili, poukládali...a pak jsme tři dny nemohli najít vůbec nic  akorát jsme se smáli, když jeden z nás zase něco hledal.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 13. června 2018 23:09

Karja Naši bydleli dlouhá léta sice v nájmu, ale ve velikém bytě v RD, ke kterému patřila obrovská půda, sklep, veliký špajz a několik vestavěných skříní na chodbě. Tam byly věci od nábytku po staré šatstvo nashromážděné za generace! Říkávali jsme rodičům z legrace "opovažte se umřít, než to všechno vyházíte!" Před deseti lety se přestěhovali do malého 3+1, takže fakt skoro všechno zlikvidovali. Načež si nechali v tom mrňavém bytě udělat dvě veliké skříně do takových zvláštních výklenků, které k tomu prý byly jako dělané, a hromadí a hromadí... sklep zaflákanej, garáž taky, chatka na zahradě si říká o zákrok pyromana. Takže "opovažte se..." 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 13. června 2018 23:19

Jiná Realita To je úplně ze všeho nejhorší, když se uklidí přehlednej binec! Na podzim jsme malovali a jak jsem vyklidila svoji pracovní skříň, tak jsem pak všechno před znovuuložením roztřídila, spoustu toho vyházela a zbytek úhledně srovnala do krabic. Ještě teď občas prohledávám krabice, protože ty věci snad v noci trpaslíci přemisťujou.

Online baltik
4989 příspěvků moje polička 14. června 2018 06:07

Myslite, ze muze vypadat dobre nebo aspon normalne, kdybych mela kuchyni do L kolem zdi z Ikea a k tomu doprostred ostruvek nekde udelany na miru? Asi lepe nejak kontrastne nez snazit se to ladit do stejna. Muz to dneska vymyslel a ja se s tim nejak nedokazu szit.