"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 14. června 2018 09:26

Stará Stanová Kůže jj, toho jsem se právě taky bála-jestli to třeba nežloutne i na slunci? Myslím, že ten corian má dobrou pověst, co se vlastností týká, ale ten ikeácí acryl mě trochu odrazuje...Tak díky moc. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 14. června 2018 09:29

baltik Já bych to klidně nakombinovala, ale kámen bych si na stůl nedala. 

Online baltik
4989 příspěvků moje polička 14. června 2018 09:30

moninika super, diky moc i za foto, viditelne nemam zadnou predstavivost :)

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 14. června 2018 09:42

baltik Jinak já jsem se pro ikeácké skříňky rozhodla poté, co jsem prošla několik kuchyňských studií, tudy cesta opravdu nevedla... snad vždycky se mi zalíbila "vlajková loď" toho studia... a cena tomu odpovídala. :)

Nebo v těch 2 lepších, co jsem navštívila, mi vnucovali konvektomaty, spodní odtah, Miele pro ně byly spotřebiče pro socky... jsem se tam cítila trochu blbě, přišla jsem tam přece kvůli jejich designu skříněk, o tamto nestojím, bylo mi to nepříjemné...

zlatá Ikea! :)

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 14. června 2018 10:43

moninika to je pekne. deska za linkou se mi libi moc. lednice je vpravo?

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 14. června 2018 10:45

viktorka_od splavu Lednice s mrazákem vpravo od trouby.

Offline martek01
1441 příspěvků moje polička 14. června 2018 11:18
Reakce na Makara:

martek01 se zpozdenim k vodě na zahradě. Mam hrůzu z utopeneho dítěte v domácím bazénu, takze jsme meli nadzemni bazén prům. 3,6 m, výška cca 1 m. Nemusela jsem se bát, že do něj nějaké dítě spadne, protože dokud byly hodně male,  .tak u nej schudky nebyly a deti jsem do bazénu umisťovala ručně. Když byly větší, tak jsem schůdky přistavila, jen kdyz byl přítomen dospělý dozor. Do  jejich cca 8 let byl docela využity, ale pak strávil muž údržbou víc času než děti koupáním, tak jsme ho demontovali a postavili místo něj trampolínu. Podobné to hodlám řešit s vnoučaty, budou-li :-).

edit: jasné že to na zahradě žádnou paradu neudělá, ale to neudělá ani zakopaná " velká vana" 

​díky za názor, včera jsme objednali přesně tenhle bazén, jen ho budeme mít úplně zakopaný v zemi a umístěný v zahradě tak, že půjde oplotit. a bude se tam chodit brankou jen na povolenku. taky mám z toho hrůzu, děti jsou relativně malý (4 a 6 let), takže plot být musí. A předpokládám, že stejně dlouho nevydrží, takže pak z té díry můžem udělat jezírko a na stáří se kochat koi kaprama

Offline Sweet Potato
40481 příspěvků moje polička 14. června 2018 11:20

martek01 My jsme tenhle nadzemní bazén taky pořizovali s tím, že vydrží jen chvíli. Letos dostane občanku

Offline martek01
1441 příspěvků moje polička 14. června 2018 11:45
Reakce na Sweet Potato:

martek01 My jsme tenhle nadzemní bazén taky pořizovali s tím, že vydrží jen chvíli. Letos dostane občanku

​může v něm mít kapry? 

Offline Sweet Potato
40481 příspěvků moje polička 14. června 2018 15:30

Nemáte někdo tip na pražský obchod s hezkými gratulacemi nebo papíry?

Online Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 14. června 2018 16:40
Offline Sweet Potato
40481 příspěvků moje polička 14. června 2018 16:56

Pinot Noir Děkuju. 

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 14. června 2018 18:05

Sweet Potato Znáš Myynu? Některé věci od ní se mi líbí. Bohužel nemá vlastní prodejnu, ale nějaké zboží mají v Praze tyhle obchody: Zahrada na niti, Školská

Ema Mamisu, Jana Zajíce

Hračkotéka, Školská & Růžová

Kaš-mi-daš, Manifesto Market Florenc & Pod Nuselskými schody

Ale radši si tam když tak zavolej.

Offline Sweet Potato
40481 příspěvků moje polička 14. června 2018 18:08

Emi Děkuju, v Hračkotéce jsem jako doma, juknu. Potřebuju toho asi 25 kousků, buď neutrálni stejné, pokud to budou přáníčka, chtělo by to naopak každé jiné.

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 14. června 2018 18:14

Sweet Potato Není zač. Snad tam něco pěkného objevíš. 

Offline Zu
2783 příspěvků moje polička 15. června 2018 10:42

CML, jdu si pro radu. Od zimy řeším zánět v patě, teď (co nejčastěji nosím tenisky) je to vcelku dobré, ale prý se to rádo vrací. Mám nosit boty s měkkýma podrážkama, takže ideálně tenisky na běhání, ale potřebuju sehnat nějaké sandály a pantofle na doma, ale nikde nic. Sportovní sandály (na dovolenou a do přírody) mám Skechers, ale ty se nedají nosit k šatům. Každý tip uvítám :)

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 15. června 2018 10:54

Zu Kamarádka má sandále Mephisto, je to podobný typ jako Birkenstocky a ty jsou úžasně pohodlné, mimo jiné mají jaksi odpruženou stélku. Nevím, jestli to mají i jejich další boty a taky je kamarádka nakupuje v US, no ale třeba je nějaký zdroj i v EU. Ale je to vata teda... 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 15. června 2018 11:01
Offline Zu
2783 příspěvků moje polička 15. června 2018 11:15
Reakce na Kokoska:

Zu něco od Scholl by se nedalo vybrat?

https://www.zoot.cz/kategorie/17505/zeny/boty/znacka/scholl/

​Ty ala Birkeny by se mi líbily, ale podle mě to bude taky tvrdý :/ Ale asi zkusím objednat, uvidíme...

Offline Zu
2783 příspěvků moje polička 15. června 2018 11:20

Pavlena to asi bude ono, že? Myslíte, že i tyhle budou při "dopadu" na patu měkčí než origo Birkeny? Vybrala bych si, jen teda ty ceny. Ale vzhledem k tomu, že jiné otevřené boty si asi dlouho nekoupím, tak bych to i zkusila.