viktorka_od splavu No zatim balkon![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mutziputzi no tak to ![]()
Mutziputzi . Dle platné ČSN 73 0035:1988 Zatížení stavebních konstrukcí je užitné rovnoměrné normové zatížení teras 2 kN/m2 tam, kde nedochází k velkému shlukování lidí, a 4 kN/m2 tam, kde je možnost shlukování velkého počtu lidí, vycházejících např. z poslucháren, sálů atp. Pro balkóny a lodžie lze v podstatě uvažovat zatížení stejné, jako je zatížení souvisejících místností, tj. obvykle 1,5 až 2 kN/m2, pro nosné konstrukce balkónů je však předepsáno normové zatížení od 2 do 4 kN/m2.
Takže se asi zeptej správce, jak je to u vás. Nejspíš to budeš mít napuštěné tak zpoloviny, to pak vychází tak 3 kN/m2, jestli to počtám správně. Takže to možná pude, možná ne.
Mutziputzi V klidu, Dara si to taky nenapouští.![]()

Stará Stanová Kůže Hele googlovat taky umim, unese to nebo ne??
viktorka_od splavu Já myslim, že jo![]()
Mutziputzi už jsem to tam doplnila. :) To mě teda mrzí, jestli to nepůjde. Takový bezva nápad. ![]()
Mutziputzi tak tu hloubku jsem pocitala vody, ne pulku z toho. to pak ano.
Stará Stanová Kůže Si zas řikám, že whirlpoolku má na terase každej pitomec, to nemůže bejt o moc lehčí
Mutziputzi kup si viřivku. Stojí jako jeden La mer, má v průměru dva metry,tudíž méně vody a tedy je lehčí. A je tisíckrát lepší.stolecek se šampáněm pristavis snadno a vodu si i prohřeješ,kdyby mrzlo.![]()
Stará Stanová Kůže hmmm .. to se musí přepočítat.
Virivka 155x155 má obsah 600 l vody. Sama váží 29 kg.
Teď jsi o to,jak bytelny je balkón.
Zmizel post na který reaguji ![]()
Dadoo Promin, něco jsem tam chtěla opravit, na smyslu tvého příspěvku to nic nemění.
Mutziputzi fajn, takze prosim tip na bile tenisky pro starsi usedlou osobu, StanS nechci.Dekuji.
Kokoska Converse, jakykoli, vsechny hezci![]()
Mutziputzi taky uz jsem na ne koukala, ale rikala jsem si, ze v tom behaj vsechny mlady holky, aby baba nebyla trapna ![]()
Kokoska Converse je klasika, nebala bych se![]()
Mutziputzi conversky už má každej dokonce i u nás v práci
(já si je možná pořídím, až budou z módy:-)
viktorka_od splavu Tak ale všechny "trendy", nebo osvědčené kusy už má skoro každej ... A pokud se mi něco fakt líbí, je mi docela ukradený, kdo všechno nosí totéž.
Právě jsem si uvědomila, že se nutně potřebuju naučit pořádně italsky. Nedoporučil byste mi někdo dobrý italský seriál, nejlépe online nebo ke stažení na internetu?
viktorka_od splavu ja je taky porad jeste nemam. Uz asi pate leto nad tim premyslim a cekam,az se mi rozpadnou Kedsky.Letos jsem se dockala,sla do obchodu....a koupila obyc platenky. Je to nejake zacarovane, mam vuci tem Converskam nejake zabrany nebo co!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí