Gatita ja nemam zabrany, ja je hlavne nepotrebuju![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Kokoska To vubec, to s vekem nesouvisi, conversky jsou fajn, jedny taky mam, ale mam pocit, ze mi delaji velkou nohu a to mam 37.5.
Ale to je jedno, jsou hezky, klidne bych do nich sla.
Luna jo,mne taky prislo,ze mi nedelaji hezkou nohu - pricitam to te bile gumove spicce.
než povolám odborníka (kterej bude remcat:-) tak se zkusím zeptat i tadyhle CML, konkrétněji majitelek MACů:
včera jsem pojala úmysl uklidit na disku, kde bylo už jen 10 GB místa a 50 GB zabíralo "jiné". smazala jsem hromadu blbostí a skončila (po aktualizacích, restartu atd..) se 70 GB "jiného" a 2 GB volného místa
(jo a nemůžu stáhnout novej OS, páč málo místa:-(
Kokoska mně přijdou superga trvanlivější a kvalitnější než conversky, ale jako stylový fakt uplně nejsou (přijdou mi teda trochu styl německých a švédských důchodkyň), což třeba mně nevadí. Mám oboje, superga i conversky a nosím je tak stejně, conversky jsou lehčí a takový míň bytelný, superga jsou širší, mně conversky některý žerou při delší chůzi malíčky. Ale jako upřímně, za ty prachy...jsou to prostě oboje plátěnky.
viktorka_od splavu hlavně nedoporučuji návrat do továrního nastavení, pokud tovární nastavení znamená už nepodporovanej OS (bohatá zkušenost)
viktorka_od splavu Já mám time capsule a nemusim nějaký giga vůbec řešit, nemáš s někým společný úložiště? A iCloud? Samý votázky, žádná odpověď co?![]()
Mutziputzi no ten cloud mozna prijde na radu:-) time capsule nemam, externi disk mam ale to v tomhle pripade nepomeze:-/
nellielovett ty mas ty lneny tilka z hm, ze? Mas m nebo s? Chtela bych si je taky objednat, ale vaham nad velikosti... dik!
Potrefenáhusa jezus to ne:-) ale dekuju za upozorneni
Mutziputzi taky uz jsem na ne koukala, ale rikala jsem si, ze v tom behaj vsechny mlady holky, aby baba nebyla trapna
Trapná nebudeš, mně se líbí conversky na všech věkových kategoriích. Ty bílý, šedý, tmavěmodrý úpně klidně, ty s obrázkama možná s rozmyslem ![]()
Ale teda pohodlný boty to nejsou. Mám úzkou nohu a každá barva mi rasí jiný prsty. Možná to bude tim, že některý kupuju pánský, některý dámský (je tam drobnej rozdíl ve špičce)
Lilly_Ku mám M, ale jsou docela volný.
Mutziputzi Potrefenáhusa viktorka_od splavu čo je to Time Capsule? Ja jablko nemám, ale dcéra hej a furt bojuje s miestom. Muž jej kúpil nejaké cloudové služby, ale povedzme si rovno, môj muž je výrazne humanitne zameraný - a keď na to príde, ja v týchto veciach tiež brutálne plávam.
slniecko je to externi uloziste, ja bych to doporucila, ale je to drahy, proto to nemam:-)
slniecko Tak drahý už to není, já to mám kvůli práci, jinak Cloud musí bohatě stačit, neni potřeba ani nic platit.
viktorka_od splavu opravu disku... restart a mačkat při tom cmd + R až se to dostane do takovýho režimu, já teď nevím, jak se tomu přesně říká... pak vybrat ten disk a dát opravit, bacha a nepřemáčkni se na to tovární nastavení... kdyžtak si to zkus ješě vygooglit, někde to bude určitě i s obrázkama
opraví to poškozené soubory a uvolní se tak XY místa
slniecko víc třeba tu, ono je to hodně šikovný v domácnosti s více apple produkty https://www.zive.cz/clanky/time-capsule-automaticke-zalohovani-podle-applu/sc-3-a-157718/default.aspx
co je a není drahý je holt relativní
Zu aa super, děkuju!
Cloud musí bohatě stačit, neni potřeba ani nic platit.
tomu moc nerozumím, 5 gb snad nestačí na lautr nic?
viktorka_od splavu není zač, naučil mě kolega, když jsem byla podobně zoufalá. Ale teď už na něm nepracuju a mám ho jako domácí a to místo dochází stále a opravy disku už nepomáhají ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí