A zase se obracím na CML. Tuším, že loni proběhla kauza opalovací krémy a jejich rakovinotvorné působení, jak to skončilo?
Za 14 dní dovolená a na sport venku mám doma tubičku s krémem 30 asi Nivea, ale potřebuju něco na tu dovolenou ... :)
A zase se obracím na CML. Tuším, že loni proběhla kauza opalovací krémy a jejich rakovinotvorné působení, jak to skončilo?
Za 14 dní dovolená a na sport venku mám doma tubičku s krémem 30 asi Nivea, ale potřebuju něco na tu dovolenou ... :)
Zu no teď mě děsíš, dochází jako nějakou touhle poruchou nebo co to je, nebo ho máš normálně zaplněnej?
viktorka_od splavu ježiš, neděs se, já vlastně nevím
já ho ani po ukončení předchozí práce neočistila od mailů a pod., jen chtěl teď aktualizovat a já si všimla, že jí zase nestáhnu, to bude zase problém jen u mě a já tu plácám ![]()
viktorka_od splavu Tak jsem se koukla, mám 128 GB v mobilu a 499 GB v počítači, neptej se mě teda kde, ale mám tam fůru SW + Windows, takže zaflákáno. Těch 5 GB na iCloudu pro dítě mi jako zálohovací paměť pro pár fotek a písniček přijde, že může stačit, ne?
Mutziputzi
myslím, že žiješ co se týká děcek na jiné planetě, ty moje třeba střihají videa a tak (na woknech ovšem)
s pamětí zas žiju jinde já, neb mám 32 a 120![]()
Zu ne, fakt děkuju. už jsem klidnější
já s ním zatím 5 let nedělala vůbec nic, tak holt nastal čas![]()
viktorka_od splavu Tak dělat můžou cokoliv, tam nejde o kapacitu úložiště, pět celovečeráků ti snad eště nenatočily![]()
Mutziputzi no jedno ma cca giga. tak to 5 fakt neni moc![]()
Mutziputzi ted koukam, kdybych chtela zalohovat jenom fotky z telefonu tak potrebuju 12gb. holt kdyz nezalohujes vubec, asi nemas moc predstavu
viktorka_od splavu Tak já už jednak zálohuju a místo iPhonu 32 GM mam 128 GB, chybama se člověk učí, i já, to víš![]()
Mutziputzi viktorka_od splavu nase slozka videa rodinna, kde jsou jenom zalohy sestrihanych veci a (muz striha spis sporadicky) ma 63GB.
Mutziputzi těch 5 giga je na fotky k smíchu, ty se na icloudu zálohujou fakt blbě
continuity viktorka_od splavu A v iTunes nezálohujete proč?
Mutziputzi no, zkus to teda do toho 5 gb cloudu
ja tim chtela jen rict, ze decka toho bordelu maji milionkrat vic nez ja:-) nwvim jak u slunickovych doma, ale predpokladala bych to podobny
viktorka_od splavu Já mám zálohu v počítači, zadáčo, já nevim kolik je na co potřeba![]()
Mutziputzi no tak hlavne ze vis jiste, ze to staci![]()
viktorka_od splavu Já jsem ale netvrdila, že něco stačí JISTĚ, ale že bych si myslela, že stačit může.
continuity viktorka_od splavu A v iTunes nezálohujete proč?
voe pac nemam na to macu misto
to tu pisu, jinak bych se neptala![]()
Mutziputzi jo, taky si myslim ze ti muzou stacit jedny tenisky![]()
voe pac nemam na to macu misto
To voe nebylo jen na tebe a kousni se do zadku, aby ses uklidnila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.