viktorka_od splavu bože bože, souvislost?![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mutziputzi ze ses mimon![]()
viktorka_od splavu I mně přijdou některý tvý reakce za hranou, sorry
viktorka_od splavu Time Capsule je typicky Apple produkt: draha sranda pro lidi, co tomu nerozumi a potrebuji jenom zmackout tlacitko.
NAS My Cloud od WD s 2x4TB dat stoji momentalne na alze 10 tisic.
Mutziputzi ja nezalohuji v iTunes, protoze nemam jabko (krome telefonu a toho se brzo zbavim.)
continuity eee, jako holky hecujte se, ale fakt tomu tolik rozumíte, že věc standardně zejména pracovně používanou si kupujou jenom pitomci, co "tomu nerozumí" a vy dvě jste tak na výši, že si jedete podobnej despekt? Aha tak OK, asi jsem obklopena pitomci co používaj time capsule a mimoněma
...a je mi fajn
continuity ano prosim
Mutziputzi naopak. ja tuhle filozofii naprosto vitam. pracovne bych brala taktez, ale to mam smulu.
viktorka_od splavu poněkud čecháčkovské že?
viktorka_od splavu Blbcí co tomu nerozumí blablabla...a my chytrý, mazaný
Mutziputzi ze nekdo necemu nerozumi, jeste neznamena, ze je pitomec a ja to urcite nikde nepsala. ze jsou apple produkty opravdu drazsi nez zbytek beznych technologii je davno znamy fakt. nevim proc se nad tim rozcilujes. pokud ti jinak apple vyhovuje (i financne), klidne ho pouzivej.
ja jsem informatik a jedu vic v rezimu cena/vykon. kdyz muzu mit za ty same penize podobny produkt s dvakrat takovym mistem nebo s vyrazne s lepsi spolehlivosti, tak nevim, proc bych mela kupovat jabkovou krabici. jedine, ze by snad My Cloud nesel na applech vubec rozchodit, coz je taky samozrejme mozne, ale neznam, nevim.
Mutziputzi a proc to pises mne?
Mutziputzi ja nezalohuji v iTunes, protoze nemam jabko (krome telefonu a toho se brzo zbavim.)
jinak kdybys o to stala, tak itunes muzes mit i v pc s windows a zalohovat na nej, neni k tomu nutny mac
viktorka_od splavu I mně přijdou některý tvý reakce za hranou, sorry
hele za to obří písmo já fakt nemůžu, já na tebe neřvala;-)
jen pro pořádek bych tě upozornila, že i-tunes je aplikace, která to zálohování provede za tebe, ten prostor na úložišti je na ní nezávislý. já se ptala právě na uvolnění místa/opravu paměti v počítači.
continuity já osobně vítám, když věci pracují za mě. doby, kdy mě bavilo se v tom šťourat, už jsou dávno pryč. jelikož v tom nepracuju, stejně nestíhám držet krok a na zábavu mám jiný věci. třeba dráždit mutzi![]()
jinak kdybys o to stala, tak itunes muzes mit i v pc s windows a zalohovat na nej, neni k tomu nutny mac
Prosim tě já mam mac protože ho chci, mam ho už snad 10 let a měnit to nehodlam, hrajte si tady na ajťačky jak chcete, myslim, že servis Apple mám de luxe. Už jednou jsi mi tady vysvětlovala, že nechápeš proč mam v Macu Windows, tak holt tomu asi úplně nerozumíš, páč jinak by tě pár důvodů napadlo.
Fakt nepotřebuju školení, vďaka![]()
viktorka_od splavu continuity Mutziputzi
vďaka, no tak cenovo je to darda...pre pubertiačku...možno spoločne s tatíkom, ten má tiež iphone a aj macbook...tak dohromady by to asi malo zmysel.
continuity ten produkt, o ktorom píšeš, naň sa dá pripojiť aj iné ako jabko? Lebo noťas má slečna asus.
Mutziputzi to máš 10 let ten samej?
Mutziputzi no nevim.. zminena byla continuity, z ceho usuzujes, ze jsem to psala tobe?
Stará Stanová Kůže Jasně, i iPhone mam prototyp
viktorka_od splavu paranoia
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí