"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 18. června 2018 12:04

Mutziputzi Tak proč ne? Záleží, co si na začátku koupíš a k čemu to používáš. Mně vydržel noťas Dell od r. 2004 do 2015, jako hlavní stroj, bez poruchy. Ke konci už byl teda dost pomalej, ale funkční je dodnes.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 18. června 2018 12:08

Stará Stanová Kůže Tak já docela ráda věci obměňuju, bohužel tedy i ničím, například kafe už mě připravilo o dva notebooky.

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 18. června 2018 12:10

Mutziputzi to ale neznamena, ze po tobe nejdou!;-)

20970 příspěvků moje polička 18. června 2018 12:11

viktorka_od splavu No právě, tak se nediv

1333 příspěvků moje polička 18. června 2018 12:13

Mutziputzi No já jsem ho sestavila (tenkrát se to vyrábělo podle konfigurace na objednávku) záměrně tak, aby byl hodně naddimenzovaný, stál tenkrát snad 60k, takže si všichni klepali na čelo... :) Ale vyplatilo se.

Jednou jsem do něj cosi vylila, ale uschnul a přežil. Taky jsem mu tu hranu, jak je displej, opálila svíčkou, je tam dirka, hehe. Je to nezmar. :)

Takže následovník je také Dell, samozřejmě. Ale už to není, co to bejvalo, tomuhle už chcípl lednou displej!

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 18. června 2018 12:16

Stará Stanová Kůže ehm no, já mívala taky starej dell, roky. Ale teď už to imho není ono a pak mi ještě přišlo, že servis nic moc. No už mám několik let mac..

20970 příspěvků moje polička 18. června 2018 12:22

Stará Stanová Kůže Ale jó, každýmu co jeho jest, já jsem jenom alergická na takový to "ty co tomu nerozumí, tak si kupujou drahý a zbytečný XY", jako fakt neni nutný si myslet, že všichni jsou úplně blbý, i ti co tomu "nerozumí" na to můžou mít lidi, neni mac jako mac, jedou na tom celý Státy a i v Evropě se podíl zvyšuje, jako fakt mi přijdou tyhle rychlý soudy úsměvný...nemyslim tvoje

1333 příspěvků moje polička 18. června 2018 12:23

Ounz Servis je ok, měla jsem na tom ten Delláckej do domu, na ten displej. Ale je to i tak otrava, no... Já taky věřím na jabka, iPhony i IPady, co jsem měla, byly určitě daleko lepší než srovnatelné věci od jiných značek.

Jenže v praxi, když jsem se pak měla rozhodnout, jestli koupit něco běžného nebo dát dvojnásobek za Apple, tak jsem tu cenu nepřekousla. No a pak jsem se ještě bála kompatibility, potřebuju k práci MS. Ale tohle je možná už dnes nesmysl, ale co já vím, prostě ten Dell se jevil jako větší jistota... :/

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 18. června 2018 12:24

Ja mam dell xps 13, bohuzel obcas hapruje wifi, ale jinak super vykon ve fakt malym baleni + mela jsem naroky na design, ktery splnuje. Na delsi praci pripojuju externi obrazovku.

Ta wifi by se asi dala vymenit, ale ja jsem v tomhle fakt flakac...

1333 příspěvků moje polička 18. června 2018 12:25

Mutziputzi Ne, jak píšu Ounz, já mám Jabka ráda. Jen v případě macbooku pro je ta cena už trochu vysoko a taky ta kompatibilita s MS, s tím si nejsem moc jistá a k práci potřebuju MS.

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 18. června 2018 12:25

nellielovett dik, zkusim teda s.

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 18. června 2018 12:28

Stará Stanová Kůže tak drahej je, to jo, ale já to mám na doma, neživím se jím, tak nemám nejdražší model a už ho mám taky pár let..

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 18. června 2018 12:51

miluju diskuze, u kterých naprosto netuším, wocogo, protože nemám ani cloud, ani data, z mobilu jen volám a vůbec nechápu, kolik fotek je třeba naflákat, aby se naplnilo pár giga (mám v mobilu asi deset fotek. jakože deset kusů...)  jdu se odeslat do pravěku.

49375 příspěvků moje polička 18. června 2018 12:54

Jiná Realita odeslat, odeslat... a víže telegramy už nechodí?

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 18. června 2018 13:13

viktorka_od splavu  pošlu se dopisem napsaným na psacím stroji.

49375 příspěvků moje polička 18. června 2018 13:15

Jiná Realita a kopii přes průklepák, nezapomeň 

jo a víš ty kolik to stojí, takovej dopis? zlatej iCloud!

Online Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 18. června 2018 13:15

Jiná Realita já už si to neumím představit, potřebuju akutně foťák (tim se bavim fakt hodně) a s běžnejma smskama už bych taky nevystačila (o dalších nezbytnostech typu menstruační kalendář a aplikace na pití vody teda radši pomlčim)

49375 příspěvků moje polička 18. června 2018 13:16
Reakce na Potrefenáhusa:

(o dalších nezbytnostech typu menstruační kalendář a aplikace na pití vody teda radši pomlčim)

nemlllč, mě to baví!

Online Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 18. června 2018 13:20

viktorka_od splavu no zrovna v pátek po tom flejmu tady jsem si říkala, že kdybych nebyla blbá a vypila tu sklenici vody pokaždý, když mi ten telefon zapípal, nemusela jsem páteční večer strávit v posteli s příšerným bolehlavem po celodenním souhrnu 2 kafe a necelej půlitr vody se šťávou...já tu žízeň prostě nemám

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 18. června 2018 13:29

Potrefenáhusa akože je aplikácia na piotie vody?????????????

daj referencie, pls