Potrefenáhusa Radši mlč, nebo se opět chytim a dozvim se zas že jsem omezenec co dohlídne jenom na vlastní obzor nebo nedohlízne za obzor, už nevim![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mutziputzi no ale já se taky nechci dozvědět, že jsem úplnej degen, kterej nepozná, že má žízeň...
(ale nepoznám, nemám)
Potrefenáhusa no, já takhle žiju běžně v práci..nepiju abych nemusela chodit čurat
akorat to kafe no a odpoledne si dam další kafe a kolu
ale teď už se snažim zařadit perlivou vodu aspoň..strašná životospráva..
Ounz nepotřebuješ taky app? :-)) (Ještě se ale člověk musí fakt napít, aby to fungovalo
)
Potrefenáhusa Bych tu appku potřebovala mít připojenou k infúzi.
Potrefenáhusa asi si jí stáhnu (pít bych správně měla hodně, jenže s tim je práce to uhlídat
)
Potrefenáhusa Bych tu appku potřebovala mít připojenou k infúzi.
no a pak ještě močovej katetr ne..?
Potrefenáhusa mně by asi žádný pípání nedonutilo, já teda žízeň mám, ale jsem líná.. mně funguje mít to pití prostě pod nosem, to jsem schopná nasávat že pak nedělám nic než chodím.. Ounz se musim kolikrát krotit a myslet na to abych nepila, spíš:-( tak jsem si řikala že by nebylo od věci zajít k nějakému odborníkovi. hm. lenora zatím vítězí i tak;-)
no já bych nějak potřebovala to tělo přesvědčit, aby ty tekutiny začalo distribuovat nějakým jiným způsobem, já se třeba skoro vůbec nepotím, ani když je vedro a piju.
Potrefenáhusa buď ráda..pocení není něco vo co by jeden stál..ale holt to pak jde cestou nejmenšího odporu ![]()
Ounz mně to právě nepřijde jako cesta nejmenšího odporu, je to strašně nepraktický!!!
Potrefenáhusa
hele..važ si toho co máš, je pak ještě jedna cesta, ale to nechceš..
Potrefenáhusa Apku na pití vody nemám, ale mám hodinky, co vždycky 10 minut před celou zavibrujou, když nemám za tu hodinu 250 kroků. A je to docela dobrý, protože u kompu mi to uteče a bez nich si kolikrát nevšimnu, že už u toho sedím tři hodiny bez přestávky, což je přesně to, co bych vzhledem ke svý páteři dělat neměla.
Jinak jsou teda asi nevzhledný, ale nefotím se sem do outfitu, tak je to jedno :D.
Stará Stanová Kůže ehm no, já mívala taky starej dell, roky. Ale teď už to imho není ono a pak mi ještě přišlo, že servis nic moc. No už mám několik let mac..
Mam doma 2 notebooky dell aj s ProSupport(z druhej ruky) oba rok výroby 2015, keď sa mi pokazil touchpad a notebook už nebol v záruke tak práve vďaka tomu ProSupport prišiel servisak na druhý deň ku mne domov, všetko opravil behom 15 minút a hotovo, v rámci záruky. Ja som so servisom spokojná
Ounz Ta appka, co měl muž, ho k pití nabádala takovým zurčivým močopudným zvukem.![]()
Sweet Potato To je dobrý, to pak stačí jedna na kancelář :-D.
Potrefenáhusa
hele..važ si toho co máš, je pak ještě jedna cesta, ale to nechceš..
ty jo a teď nevim...?![]()
![]()
Kolik asi má váš patner/manžel slušných neformálních košil do práce/triček s límečkem apod.?
(těch do kanceláře, když se nesetkává se zákazníky a tak podobně, ale úplně jako šupák vypadat nemá)
Tady o tom vedeme neustálé diskuze, jeho představa je asi 2 - na střídačku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí