Potrefenáhusa díky, zkusím
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
viktorka_od splavu Nebylo! Tuhle cestu utrpení a bolesti jsem ochotná s manželem absolvovat jen za oblekem, botama apod.! ![]()
Stará Stanová Kůže Bejt chlap a žena mi "hovořit" do oblečení, ihned se rozvádim![]()
Stará Stanová Kůže aha, no já ho k tomu s sebou nepotřebuju, sama bych to nejdřív musela vidět, pak nemám problém s online nákupy
btw oblek ne, ale boty mi zrovna jedny dorazily, je to nejjednodušší. akorát jsem moc zvědavá, jestli vlastnictví dalších bot bude přijatelné![]()
(kolikatery má ten tvuj?;-)
Mutziputzi já klidně hovořit nebudu, ale pak ať nečeká, že ho najde ráno čistý připravený ve skříni![]()
aneb, jak si tu jednou odložila tuším Lilly_Ku takový "některý jedinec" je schopen dělat scénky jak malý děcko a pak se ještě tvářit, že doprovodu dělá milost, když se uvolil teda do toho obchodu vstoupit a něco si koupit na sebe. no, jsou i horší věci v manželství, toto je taková kratochvíle pro legraci
Stará Stanová Kůže tak 5 bych videla jako minimum
viktorka_od splavu ja jsem byla loni uspesna v Reserved, ale byly to takove ty drobne vzory, ktere nekteri muzi vnimaji jako pyzamove a mozna v nektere praci by neprosla, priklad:
http://www.reserved.com/cz/cz/man/oldseason/clothes/t-shirts/tp001-59x/mexican-print-t-shirt
a rok predtim v PaC, nejake pruhovane a jednobarevne
viktorka_od splavu Co Van Graaf?
A Tatuum.
viktorka_od splavu To kdyby čekal, ihned se rozvádím samozřejmě![]()
baltik jojo, reserved je dobrý, tam chodím, akorát jak už si tu někdo stěžoval, některé věci se po vyprání změní v hadru na vyhození, ne teda všechny - jen se to předem nepozná:-( p&c bez šance, ještě ke všemu to nesmí mít véčkový výstřih což je teď bůhvíproč třeskutě in:-( Sweet Potato to myslím v brně nemáme edit: tatuum jo, tam jsem ještě nebyla, díky
viktorka_od splavu mno... já bych to radši nerozmazávala, aby se mi tady nesmáli....
napíšu radši o obrovském úspěchu: někdy koncem zimy se mi po několikaměsíčním přesvědčování podařilo ho vytáhnout na nákupy a vybrali jsme 3 (TŘI!!!! - on má hrozně širokou tlapu, takže to je další problém) páry, takové ty městské pánské kožené polobotky, v Ecco nebo Geoxu... Několik měsíců nosil jen jedny z nich, ty další jsou prý zbytečné, ale nedávno jsem ho přistihla i v těch dalších!
Mutziputzi no neblázni, už zas? ![]()
Stará Stanová Kůže no tak to seš fakt dobrá:-) ![]()
viktorka_od splavu I v tomto ohledu dvakrát řežu, jednou měřím![]()
viktorka_od splavu ta lonska tricka drzi a to je muz ted toci porad dokola, protoze mu je okoli chvali :)
vecko u nas taky neprojde...
Mutziputzi tak andrejovi určitě nakupuje/šije/pere/žehlí personál, to je jasný![]()
viktorka_od splavu To já znam i neestébáky takový![]()
Mutziputzi to já taky, ale holt srdci neporučim![]()
Stará Stanová Kůže zajdete do Van Graafu, maji tam i basic tricka, kosile. Da se tam vybrat vsechno.
711990 No dá, no... jenže obrovský problém je dostat tam manžela, pro klid v manželství proto radši párkrát kliknu v online shopu a kdyžtak vracím...
Stará Stanová Kůže Muj manzel ma kosili asi tak 15? Nic jineho do prace nenosi a ven vlastne taky ne, pry si v tricku uz pripada blbe, ma je jen na doma. A posledni dobou si nechava sit kosile na miru, pac je vysoky a ma u vseho kratky rukavy. Ja mu do niceho nemluvim, ale kupodivu se mnou vse sam dobrovolne konzultuje.
Zatim se nerozvadim.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí