"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 18. června 2018 14:34

Potrefenáhusa viiš 

Offline herminavons
18 příspěvků moje polička 18. června 2018 14:44

Stará Stanová Kůže Muž má tak 10 ks "lepších" triček, několik firemních polotriček a 3 košile, když teda mluvíme o neformálních věcech. Občas ale taky musím zasáhnout a trika vyhodit do prádla. No ale dvě...

Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 18. června 2018 14:45

Stará Stanová Kůže no tak aktuálně nevim, 30? a předchozí 0, to je přece individuální, pokud muž chodit v košili nechce, tak ať nechodí, když mu to nevelí firemní zvyklosti - jestli může chodit v triku, ideálně v takovým, co se nežehlí, tak bych byla spokojená a ticho;-)

edit: pokud teda dotaz nevychází ze situace, že ty dvě věci jakýkoliv má na celej týden?

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 18. června 2018 14:52

Stará Stanová Kůže Košil má tuším 6, ale většinou stejně zmizí do práce v tričku Uax nebo v něčem ála 

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 18. června 2018 14:53

viktorka_od splavu Nechci ho znásilňovat na košile. Jde mi jen čistě o to, jaký je přiměřený počet kusů ve skříni. Je hrozně těžké ho přesvědčit na nákupy.

1333 příspěvků moje polička 18. června 2018 14:57

Zina Je to s nimi těžké. Ten můj měl zase obrovskou sbírku reklamních triček na všechno možné, které dostával od své matky odjakživa jakožto cenný dar (jak to ona prezentovala)... Takže měl v hlavě zakódované, že je naprosto ok běhat po světě třeba jako reklama na Heineken...

49374 příspěvků moje polička 18. června 2018 14:59

viktorka_od splavu Nechci ho znásilňovat na košile. Jde mi jen čistě o to, jaký je přiměřený počet kusů ve skříni. Je hrozně těžké ho přesvědčit na nákupy.

​no pokud košile nenosí, tak přiměřený počet kusů je 1 bílá na společenské události, že byste museli na svatbu či pohřeb.

49374 příspěvků moje polička 18. června 2018 15:01

Zina Je to s nimi těžké. Ten můj měl zase obrovskou sbírku reklamních triček na všechno možné, které dostával od své matky odjakživa jakožto cenný dar (jak to ona prezentovala)... Takže měl v hlavě zakódované, že je naprosto ok běhat po světě třeba jako reklama na Heineken...

​myslím že do určitého věku a typu povolání je to normální, pak záleží jestli z toho "vyroste", některým toto pubertální odívání vydrží do smrti. ovšem že je zbůhdarma vyhazování peněz a času kupovat něco na oblečení, když oblečení ve skříni je (byť jsou to trika Starobrno), tak to není ve střední a starší generaci mužů nic výjimečného

Online Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 18. června 2018 15:05

viktorka_od splavu no já ten dotaz pochopila jako kolik slušnýho oblečení do kanceláře, ne kolik košil, když košile nenosí atd...

abych odpověděla, tak mi praktický přijde vlastnit minimální počet kusů oblečení podle součtu pracovních dní v týdnu plus pár kousků navíc

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 18. června 2018 15:09

Stará Stanová Kůže U nich v práci to nevadí a mně taky, akorát se teda snažím udržovat stáj s Uax a spol nesepranou, to seprání nějak není schopen vidět. Horší mi přijde, když už si vezme tu košili a k ní trekový sandály :-D.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 18. června 2018 15:10
Reakce na Potrefenáhusa:

Ounz nepotřebuješ taky app? :-)) (Ještě se ale člověk musí fakt napít, aby to fungovalo  )

​Co je to zas za vymyšleniny? Mno, jestli to funguje jako budík v mobilu, kterej vypnu - a spím dál, tak se obávám, že tyto moderní vymoženosti už nejsou pro mě 

49374 příspěvků moje polička 18. června 2018 15:11

Potrefenáhusa aha, no ja to pochopila tak, ze dotycny ma svrchniho osaceni dostatek, ale ne ve stylu ktery by se tazatelce libil, tak by mu chtela poridit neco slusnejsiho. no ja bych to nechala na nem... za predpokladu, ze si bere denne cisty odev. je fakt, ze jsou nekteri jedinci schopni zcela nelogickych pozadavku typu “dve kosile staci” a soucasne “chci mit denne cistou kosili” -  ale to jsem nevedla sahodlouhe diskuse nybrz to utnula hned

1333 příspěvků moje polička 18. června 2018 15:17

viktorka_od splavu On je "některý jedinec"... A kdybych to nechala na něm, tak chodí v tričku Kosteleckých uzenin a mrkváčích z Mountfieldu!

49374 příspěvků moje polička 18. června 2018 15:19

ja bych teda zase potrebovala, ale to jz je dotaz spis do nakupniho vlakna, tip na normalni osaceni do kancelare, co neni kosile. proste tricka pro bezne noseni, ale bez napisu a podobnych blbovin. stejne nesehnatelny jako pro me saty:-/

49374 příspěvků moje polička 18. června 2018 15:20

Stará Stanová Kůže jo, tak to bud tvrda 

Offline Noren
616 příspěvků moje polička 18. června 2018 15:23

Nevíte někdo, jak dlohu se čeká na výsledky krevních testů na potravinové alergie?

1333 příspěvků moje polička 18. června 2018 15:24
Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 18. června 2018 15:26

viktorka_od splavu Trička do kanceláře? COS? 

Jo aha, tady se řeší mužská populace, no tak ale stejně ..., třeba by se v COS nějaké triko našlo. 

49374 příspěvků moje polička 18. června 2018 15:31

Stará Stanová Kůže něco kam se dá zajít vybrat by nebylo?:-)

whiskas z toho co tam teď mají na webu jsem nic nevybrala, musela bych to vidět. jak jsem si objednávala ty šaty, který jsem vracela, brala jsem zrovna i triko, to bylo fajn, akorát velikost taky blbě, a momentálně ho v nabídce nemají. navíc, myslím že by stejně bylo i o číslo větší malý. já už to řešila, ale většina je mu krátká. a z těch prodloužených, co doma máme ev. mi kdo kdy doporučoval, je 99,9% prostě trika na doma, na spaní.. ne na běžné nošení

Online Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 18. června 2018 15:32

viktorka_od splavu sem teď viděla docela použitelný v s.oliverovi, ale myslim to mělo nějaký vyšitý stejnobarevný nápisy