MP Meri Na Slovensku je to úplne bez problémov. Dnes som kuriérovi od DPD odovzdala balík zo Zary aj Cos. Milý, usmievavý, úplna pohoda. A nieje to jediný pretože mám skúsenosti min. s troma všetci sú fajn, ale to sú aj kuriéri od iných spoločností.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
paktofonika tak u nás zásilky z Answear sváží právě DPD a je to uplně super.. zjevně prostě COS v CZ na to kašle/dělá to schválně.
viktorka_od splavu Tak ja neviem ako to je, všetci tu nadávajú na DPD, keď zvládajú zvážať Answear tak netuším kde je problém u COS. Myslela som že DPD nezváža žiaden eshop a preto tie počiatočné problémy. ![]()
paktofonika no je to zajímavý, ale balíček mi přiveze kurýr PPL - u nás (musím zaklepat) naprosto spolehlivý, no a když vracím, tak mi přijde info o přesném termínu vyzvednutí balíčku od DPD - a přesně v tom termínu si jej taky kurýr DPD vyzvedne. to jsou věci:-)
jinak DPD je u nás asi jediná firma co vozí velké věci, jako nábytek atp, resp. takže pár zkušeností s nimi mám a tedy kurýr byl vždy milý, ale strašná organizace práce, bordel v depu... na balíčky s možností volby si je nevybírám ani náhodou, to buď poštu nebo ppl, pokud to jde.
viktorka_od splavu Ináč teraz rozmýšľam že keď som vracala COS naposledy prišlo po to TNT, musela som vytlačiť 5 stránkový formulár :D Tak asi to zmenili? ![]()
S PPL mám len tie najhoršie skúsenosti ale verím že sa polepšili. Výhrady nemám takmer k žiadnej spoločnosti okrem SLovak Parcel Service kvôli ktorým neobjednávam z Manga.
itinka cha, to mi připomíná jak jsem si jednou objednala něco z Lidlu, prý vracet se má na PPL parcel shopech, už vyhledávání těch míst je naprosto nanic no a když jsem ze dvě navštívila tak taky čučeli jak zjara. tak jsem to poslala poštou a bylo. podruhé jsem objednávala nějaké osvědčené věci, a jen jedna asi za šedesát korun byla nanic, tak jsem ji zahodila.. no a potřetí už to taky opakovat nebudu.
itinka a kde je to na webu uvedeno, na kterých místech se to může vracet? na mapě picků a dep nic takového nevidím.
viktorka_od splavu PPl parcelshopy jsou nejlepší věc! Jinak už ani nenakupuju.
Konkrétní se vždycky najde při objednávce přepravy, nebo pokud nejde rovnou zadat, dá se doručení na něj nasměrovat jakmile pošlou potvrzení, že doručují.
Perfektní systém, jednoduchý a rychlý. A přes stejný parcelshop jsem rovnou i vracela zpátky.
ale já jsem přesvědčená, že chyba není u dpd, ale u COS, případně u Gapu. Nějak chybně si to nasmlouvali, možná úmyslně. Oboje se posílá do jakéhosi místa v Chrášťanech (první přes dpd, druhé přes poštu) a oboje se odtud vrací. Nebo je nějaká systémová chyba v těch Chrášťanech. Což je ovšem zase problém COS a Gapu, že si to nedovedou/nechtějí/chtějí takhle ošéfovat.
itinka Fakt, je to tam, díky moc!!
Stará Stanová Kůže tady to vidět je, ale na tom tvém odkazu ne, nechápu. (dostala jsem se tam přes stránky dpd)
Jinak to s tím "shromažďovacím" depem zase není taková výjimka, má to tak např. i Mango a podobně. Zřejmě vyjde levněji poslat celou zakázku a přerozdělit až tady, než posílat po jednotlivých balíčcích ze zahraničí.
viktorka_od splavu No jo, když ty bydlíš v civilizaci ;-) Já jezdím kolem, tak mi to vyhovuje víc, než aby mě hledali v lese![]()
Garfie ten tvůj odkaz je .com, můj je .cz, díky.
Na balících, které se z Chrášťan pro COS a Gap vrátily, byl poznámky jako "chybí číslo" nebo "chybí smlouva". Ale ten poslední COS (poslaný z depa v Nehvizdech) se tam teda už ujal, díky bohu.
Stará Stanová Kůže no mně teda rozhodně nechybělo nic, balík nebyl ani doručený, bylo tam něco jako "adresát zásilku nepřijímá"
Stará Stanová Kůže Hmm
už tedy nevím, jak jsem to našla... Zkoušela jsem DPD volat (marně), psát - ozvali se asi po 3 dnech a to už jsem měla balík odeslaný (a co mi odpověděli, už jsem ani nečetla). Gap mi na poště také zatím vždy vzali, jen to v poslední době strašně dlouho trvá, než přijde odezva, že zboží dorazilo.
Garfie jo, na tom tvym odkazu je u některých odběrných míst uvedeno "Acceptance of returns"... to bude ono! takže u nás na Smíchově jsou to Klínové řemeny Plzeňská! ![]()
![]()
RoSa
hned ve středu to vyzkouším!!
Stará Stanová Kůže jasan, já jsem nepochopila, že se ti vrátil už odeslaný balík...to je teda fakt na mašli :-/
Když už je řeč o COSu. Kam je lepší se vydat do COSu - do Pařížské nebo na Chodov? V Pařížské vždy strašně dlouho čekám na kabinku a je tam vedro (proto občas raději risknu objednání). Je to na Chodově s kabinkami lepší? A výběr je kde lepší?
itinka Ja som bola v Parížskej v pánskych kabinkach. Na dámske fronta a pánske prázdne. Na Chodove som ešte nebola.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí