viktorka_od splavu Olympia je predsa jednoduchá, ale rada ju nemám bo tam nič nemajú.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Zina I ve Vidni byl COS zatim vzdy hodne plny a cekalo se na kabinku.![]()
Vy to dramatizujete... Chodím převážně do Letňan, protože tam je víc dětských obchodů na jednom místě. Pak to taky bylo dobré tak jednou za 14 dnů s batolaty, třeba když pršelo nebo byla zima, protože tam jsou různá vnitřní hřiště. A chodím tam ve všední den dopoledne, zásadně. Žádnou kulturu tam nehledám.
Stará Stanová Kůže Nojo, ve všední den dopoledne je to všude trochu jiné než v pátek odpoledne nebo o víkendu!
viktorka_od splavu Olympia je predsa jednoduchá, ale rada ju nemám bo tam nič nemajú.
jednoducha![]()
v brne nemaji nic nikde
viktorka_od splavu Včera jsem jela okolo, bylo mi úplně ouzko z těch lidí co tam zaflákali ty hektarový parkoviště kolem a tráví tam odpoledne, plus toho místa co to zabralo a vsadila bych se že žádnej brownfield ale pole, lidi jsou hloupý některý, teda většina![]()
viktorka_od splavu Přijeď se podívat k nám, do Fukušimy, budeš běhat jak myška v bludišti než najdeš ten správný obchod, ty správné schody a ten správný východ na parkoviště.
Přitom to prostorové není nijak velké, ale znám hodně lidí, co tam neradi chodí.
Bledule myslis karolinu? tam jsem byla a super! hlavne mnohem lepsi obchody a vic veci nez u nas
i orientace celkem v poho. pac je to hodne otevreny
nejstraslivejsi jsou ty malinkaty, typicky (brnaci znaji) IBC
paktofonika Přijde mi to tak. I zdejší kolektivní šaty, který se mi tu líbily snad na každým, mi na mně nepřišly až taková pecka, abych si je odnesla. Anebo neodhadnu, co by ke mně šlo, to je taky dost dobře možný.
Ad ty prázdný prodejnyv Kanadě a Británii a oblibě jinde - jasný, mohla jsem mít jen štěstí :-).
Mně tady to pohrdání rodinami, které jedou o víkendu do nákupáku, docela sere. Nedělám to, mám OC za rohem a zajedu si tam, kdy potřebuju, ale docela chápu, že může být X důvodů, proč jede familie v sobotu do nákupáku a stráví tam den. Co je komu do toho, jak tráví čas? Víte přece prdlajs o tom, jak tráví zbývající čas.
Zina A možno je to len nezvyk? Keď mi prišla prvá zásielka z Cos s kolektívnym šatami tak mi to prišlo až moc na mňa a pripadala som si divne a teraz najobľúbenejší kúsok v skrini
Pinot Noir Ja som písala o pravidelnej návšteve OC. Každú nedeľu. To si teda viem predstaviť aj lepšie strávený čas ako odložiť deti do detského kútiku a loziť po obchode. Chápem ze niektorí nájdu možnosť ísť do OC len cez víkend, ale nie každý víkend.
COS v Haagu byl teda taky solidně narvanej, čekání na kabinku nekonečný i omezneím na 7 kusů.
Já mám celkově problém s nakupováním. Mám radá hezký oblečení, ale ten proces zahrnující déjít do krámu, svlíkat se, oblíkat se (zvlášť v zimě) je pro mě dost utrpení ![]()
Pinot Noir Když tam někdy v neděli musím, tak pozoruju ty ostatní rodinky a říkám si, jestli si oni o mě neříkají, že já jsem ta tupka, která tam tráví víkendy, zatímco oni jsou tam jen proto, že musí něco koupit... :)
Ale třeba chápu ty lidi z venkova, kdy si mají jako nakupovat, když ne o víkendu? (O tomhle víkendu jsem zkusila nakoupit v prosperujícím okresním městě v jiném vlákně zmiňovanou košili a kalhoty na kluka - mission impossible, v ŽÁDNÉM z obchodů neměli ŽÁDNOU košili na kluka - a myslím tím opravdu ani jednu, ani žádnou s nemožnými nápisy nebo hnusném střihu nebo tak...)
Tak já byla teď na Chodově poprvé od té doby co se rozrostlo a nastěhovaly se nové obchody a nabídka mě pro případ, kdy bych potřebovala něco shánět docela potěšila. Dorazila jsem ale těsně před otvíračkou, takže lidí bylo pár. Celkově chodím nejradši těsně po otevření a rychle mizím...
Lama_z_Lana Já jsem si v krámě nic nezkoušela už leta letoucí, výhodou je, že mě kapacita kabinek nijak neomezuje, nevýhodou, že to jsou semtam vyhozený prachy![]()
paktofonika A třeba tam ty děti chtějí jezdit? Třeba z toho odpoledne stráví dvě hodiny v kině? Jdou do restaurace, kde se počítá s tím, že děcka řvou, běhají a drobí. I kdyby to bylo každou neděli, tak co? Však týden má sedm dní.
Mutziputzi No pro mě je nakupování přes eshop ještě horší. To úplně nesnášim, páč to pořádně nevidim, nemůžu si sahnout atd. Holt to jednou za čas v tom krámě přežiju ![]()
Lama_z_Lana No když já se do toho krámu vypravím, přesně s touhle myšlenkou.... a pak zjistím, že tam nemají ani to, co na obrázcích na webu vypadalo dobře. A taky už nějak na to nemám energii, vytahovat ty věci ze štendrů, roztahovat rukávy, zkoumat velikosti.... to radši objednám přes net a omyly vrátím.
Dobré by bylo, kdyby ty značky měly nějaké vlajkové lodi - krámy, kde maj úplně všechny věci z netu. Chápu, že to není možné všude, ale tak jeden dva na ČR by snad šel, ne?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.