Potrefenáhusa jj relaxovat
a ty inzerovane “vystavy”, co se tam konavaji. To je panecku kultůra!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Potrefenáhusa já třeba hrozně nerada do těch větších obchodních center jezdím, jednak nemůžu najít pak auto, a hlavně tam strašně bloudím.. zas ale když fakt potřebuju nakoupit, ne jen tak courat pro potěšení, tak si můžu být jistá, že pochodím, páč z těch padesáti obchodů aspoň něco bude použitelný. ale určitě tam nejedu relaxovat, uaa. to asi nikdo.
je fakt, že až bydlením na lontě jsem přišla na to, proč tam jezdí ti přespolní - jiná možnost normálně nakoupit totiž není. a je to civilizace!:-) jako ale fakt, prázdný ulice mají doma, přírodu mají taky doma, takže jediný místo kde jsou o víkendu lidi a jídlo a pití a možnost pořídit sobě a dětem oblečení, sportovní potřeby, elektroniku... je jet do města do nákupního centra. a když si to potřebují osahat a vyzkoušet, tak musí jet všichni, žejo. v době kdy jsou otevřené běžné menší obchody ve městě to nestíhají, a o víkendu, aspoň v brně, chcípl pes. navíc to tam neznají a netrefí a není kde zaparkovat.
Potrefenáhusa Podle me tam jezdi ,,relaxovat,, hlavne neprazaci, proste lidi z der. Segra taky vzdycky jede nekam, kde je narvano, typu pout se stankama ci obchodak se slovy, ze chce videt nejaky lidi. I venkov zabiji:-D:-D
Palladium je katastrofa. 1000 poschodí, eskalátory divne umiestnené...Ale ten smrad som minule necítila.
Ináč u nás je biedne nákupné centrum kde je použiteľný max Lindex ale pre menej náročných je to asi jediná možnosť kde v meste nakúpiť, teda pokiaľ nechcú nakupovať online alebo v ''butikoch" v centre.
Ale víkendové tripy do OC (bývala kolegyňa takto jazdila s deťmi 30km každú nedeľu) nechápem.
mě palladium docela vyhovuje, ale mám navyklou trasu DM, Lush, Mango, potraviny MS. ted, jak je zavřený metro, tudy nechodím, ale bydlím na Béčku, takže moje cesty z centra vedou tudy celkem často.
Možná mi i vyhovuje, že ho znám, nechodím jen tak očumovat (to fakt bohužel není co), ale spíš pro konkrétní věc. já nesnášim to bloudění, ty Letňany byl dost horor (přitom prázdno)
paktofonika v palladiu jsem byla jednou a v hrůze jsem stama utekla, bála jsem se že když zajdu moc daleko, už nikdy netrefím ven:-)
Potrefenáhusa jasný, když to tam už znáš a máš svoje trasy, je to ideální. akorát ti šmejdi aby nás zmátli čas od času ty obchody přestěhují a to je katastrofa![]()
paktofonika no tak to jsou mnohem horší obchoďáky než Palladium. Schody jsou všude udělaný tak, aby to člověk musel obcházet dokola. Ale jsou tam některý obchody dvoupatrový s vlastníma schodama, dobrý vědět.
viktorka_od splavu tak to nechoď na Chodov, Palladium je fakt spíš malý.
Zina Fakt? A to by som povedala že niektoré veci by na tebe mohli vyzerať dobre. Ja si tam vždy zúfam že aspoň číslo alebo dve naviac keby som mala. Keď som bola v COS v Katowicach tak bolo prázdno. Ale ja už som zažila prázdny Cos aj ten na Parížskej.
Rovněž jsem si minulej tejden střihla Palladium, vracela jsem klávesnici, co si kupujeme jenom my co tomu nerozumíme a bejt tam o 10 minut dýl chytnu panickou ataku, jediný co se tam od posledně co jsem tam byla zlepšilo je, že odstranili zdroj toho šílenýho zápachu u vchodu na Náměstí Republiky, to byla hrůza!
paktofonika Palladium je katastrofa. 1000 poschodí, eskalátory divne umiestnené...Ale ten smrad som minule necítila.
No vida, tak fakt odstranili![]()
Potrefenáhusa no nejde o velikost, ale spíš právě malý narvaný, do patra stavěný. velký mi neva, pokud lze trochu nabrat nějaký směr a ten držet. na chodově jsem nebyla, ale kdybych někdy v dohledné době jela do práglu autem, tak se tam stavím v COS:-) páč tam trefim
Potrefenáhusa viktorka_od splavu Ja sa v nákupných centrách celkom dobre orientujeme, keď to už poznáš je to super, obehneš čo treba a ideš preč. Prechádzať sa tam nechodím. Ináč v Krakowe sú dobré nákupné centrá, Bonarka aj Galeria Krakowska sú dlhé, 2 poschodia vlastne spravím kolečko hore, kolečko dole a hotovo. Eskalátory rozumne umiestnené, žiadne zákruty, slepé uličky a pod.
Palladium taky nemám ráda. Nejblíž mám Chodov a Arkády, většinou teda zajedu na Chodov. Dost dlouho mi trvalo, než jsem se tam zorientovala a dokázala zaparkovat tak, abych nejezdila 3x dokola. Takže ho začali přestavovat... no ale už jsem se zas naučila parkovat a většinou ten obchod, který chci, taky najdu ![]()
Kokoska já už se naučila v obchoďácích parkovat prostě v nějakém dobře zvoleném (a hlavně vždycky stejném!:-)dalekém koutě, má to spoustu výhod: je tam vždycky volno a navíc tam trefim
Aranel Palladium je mega hnusný, ale aspoň nemám pocit, že už se z jeho chodeb nikdy nevymotám, u CHodova se u mi ten pocit občas dostavoval.
viktorka_od splavu Kokoska já ten chodov nejsem schopná nějak pobrat, jak má spoustu uliček a obchody i uprostřed, ještě se ty chodby kříží, já po chvíli nevím ani, odkud jsem přišla....proto mi asi vyhovuje to palladium, kde je uprostřed víceméně díra a chodí se jen po obvodu :-)
Potrefenáhusa to zni dost strasidelne. na to mi staci u nas Olympia. si asi radej zajedu do parizske. vlakem:-)
viktorka_od splavu Tak nějak. Na tom Chodově je několik vjezdů a snad ještě víc výjezdů, tak to mate. Ale už jsem se naučila najít vjezd a podlaží u potravin, kde stejně většinou končím, a jestli je to o kousek dál než přímo u vchodu, je jedno.
A mám ráda ten systém, že nad volnými místy svítí zelené světlo. Nedávno jsem hledala místo v parkingu na letišti, kde tohle není, a už mě jímala hrůza, že tam budu kroužit místo dovolené.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.