wendulka Šarjá, Ty máš teda zážitky
. Hrůza a děs.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Stará Stanová Kůže Díky, hned zítra jdu na poštu a jsem alespoň bohatší o zkušenost, že nákupy naslepo se nevyplácejí.
prosím vás, úplně pitomý dotaz.
mám recept na přípravu čaje, kde je napsáno "simmer for 4 hours". opravdu je míněno vařit? nemůže to mít ještě nějaký význam ve smyslu louhovat? je to recept na studený čaj, nikde tam pak není třeba "nechte vychladnout" nebo tak. má se v tom 4 hodiny vařit zázvor, což mi přijde trochu divný ![]()
Jiná Realita simmer neni var jako takovy, spis pobublavani
Nechat táhnout, asi jako vývar. Na co to máš, na vypalování bradavic? Zdá se to být pořádný utrejch ![]()
Jiná Realita 4 h tahnout bych rekla. na caj mi to prijde lehce plytvave:-)
A kdo ten recept psal? Jestli se ten původní recept neztratil už v překladu do angličtiny...
wendulka heled a mela jsi nekdy na ocnim vicku opar? To je teprve lahudka :D
razorblade Ne. Nemusím mít úplně všechno
.
razorblade Šiš! Jestli to tu rozneseš, běda ti!![]()
Sweet Potato ja to mela pred deseti lety
hrozne to bolelo, vypadala jsem jak obet domaciho nasili a musela jsem kazdej druhej den chodit na kontroly na ocni, aby mi to nechytlo rohovku
na opary trpim od detstvi, oko mi to ale nastesti chytlo jen jednou, uz to nikdy nechci zazit, kdyz uz musim mit opar, tak nejradsi v nose, tam neni videt :D
razorblade Víš, já sem teď radši chvíli nepolezu. A potlapkávám z velké dálky, s rouškou a v gumovývh rukavicích.
711990 dzizisketa dynda je to originální anglický, je to na čaj z jujube. no 4 hodiny to nenechám ani pobublávat, prostě max. půl hodiny musí stačit.
To jako fakt vážně, ten COS? A to tam furt objednáváte?![]()
razorblade Ha skvely, to je to posledni, co mi chybelo!! A opary zrovna jsou psychicky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MP Meri No.... furt... 2x. A už nikdy více!
(teda dokud tam neuvidím něco naprosto neodolatelnýho, jak se znám
)
MP Meri jednou a stacilo.
MP Meri Vždycky mi všechno sedělo, tohle je moje první zkušenost s vracením - a evidentně poslední, protože příště bych na to neměla nervy.
MP Meri ja chodim do obchodu...;)
MP Meri teď jsem zjistila že dcera pracuje hned vedle obchodu, takže mi slíbila zkoušet a fotit, tak nakonec možná ještě něco i koupím
ale naslepo už ani náhodou. nebo možná si nechám koupit a dovézt:P
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.