razorblade a nebo: "Proč jsem o vás nikdy neslyšela?" ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
razorblade Hele, původně jsem ti chtěla napsat, aby ses jich zeptala "Co děláte dneska večer?", ale pak...

Stará Stanová Kůže tak ten v modrym triku by sel...( v mym veku uz nemuzu vybirat;-)
viktorka_od splavu Tak nezbývá než držet palce razorblade... šance 25 %.
Stará Stanová Kůže aspon se nebudu cejtit trapne, ze jsem tam jedina hnusna :D myslim, ze pokud bude zpevak vypadat jako na tyhle fotce, mohlo by to prolomit ledy :D
Mám dotaz ohledně barvení vlasů. Kadeřnice, ke které obvykle chodím, má dovolenou a já nutně potřebovala doladit odrosty. Objednala jsem se tedy jinam a kadeřnice mě při působení barvy posadila pod klimazon (takový ten "zahřívač"). Mám vnitřní pocit, že to vlasům nemůže dělat dobře, tedy pokud někdo nemá takové ty tuhé dráty. Barva dopadla relativně o.k., vlasy jsou sušší. Zajímá mě názor, zkušenos. Díky.
Já je znám, a líbí se mi od nich pár písniček, ale že by to byla nějaká moje oblíbená kapela se říct nedá. Akorát vím, že před dvěma roky cca byli na Mighty Sounds, tak se jich zeptej, který z těch fesťáků byl lepší, jaké je české publikum a tak ![]()
razorblade Tak já bych vycházela z recenze a zeptala se na reggae:
Těžko se věří tomu, že v tvorbě Enter Shikari lze jít ještě dál. "Překonat sám sebe" však zní jako motto, které bylo této neobyčejné skupině dáno už do vínku. A tak tentokrát mezi smíchanými žánry s nečekanými odbočkami najdete čisté popové zpěvy, rap i řev na hranici lidských možností. Je tady disco, trance, hardcore, punk, elektronika, klavírní pasáže přecházející v nelítostné breakdowny, prostě skoro všechno. Chybí už snad jen reggae, ale třeba na něj dojde příště.
razorblade Ježíš, to znám a upřímně lituju! Pročti všechny zveřejněný rozhovory a smotej to nějak dohromady :-)
A tohle ještě může být dobrý, pokud to jsou pohodový kluci, bude to neformální, budete mluvit o koncertech a muzice....horší jsou politici a spisovatelé, od kterých jsi nic nečetla!
A dobrá záchrana je "na co se vás ještě nikdo nezeptal a přitom byste o tom rádi mluvili?"
Garfie ja prave s politiky mluvim rada, protoze me to bavi a zajima, ale hudebni rozhovor jsem nikdy nedelala a bojim se, abych nebyla tele, kor kdyz to je jeste v cizim jazyce.
vsem diky za tipy, zjistila jsem, ze jeden znamej je ma rad, tak mi sepise to, co by zajimalo jeho. Snad to nejak splacam :D
razorblade
přítel na telefonu je k nezaplacení! :-) No to mi nedošlo, že to povedeš v cizím jazyce, tak to je fakt vyšší level, drž se!!
whiskas jako nejsem expert:D ale podle me to zahrati naopak urychli pusobeni barvy-odbarvovace a nemusis ho pak mit na hlave tak dlouho....ale asi by se mel vyjadrit nekdo, kdo tomu rozumi:D podle me je to bud zabaleni hlavy do alobalo nebo tohle...kdyz jsem sla na cistou platinu, taky mi obalili celou hlavu do alobalu, aby se to pekne zahralo:) a vlasy zniceny nebyly...
whiskas 711990 Zahřátí opravdu urychlí působení barvy (odbarvovače), tak to trvá kratší dobu. Mám zkušenost ze stahování černé barvy - po odbarvení to byla u hlavy skoro bílá blond a přecházela do oranžové - čím dál od kůže, tím tmavší. Kadeřnice mi to vysvětlovala právě tou vyšší teplotou u pokožky hlavy.
Stará Stanová Kůže mně se náhodou ten první líbí!
711990 daniela Díky. Já jen,že jsem to ještě nezažila. Ten "teplomet" jsem dostávala jen při nějakých kůrách na vlasy :-D. Tak alespoň vím pro příště
.
Každopádně, měla jsem raději přežít tmavý odrost, protože barva je žluto zlatá, což jsem nechtěla a vlasy mám teď příšerně suché, orvané a upadané kolem obličeje, hlavně nad čelem. Myslím si, že to teplo jemným vlasům rozhodně neprospívá.
paktofonika deka stále je :-)
whiskas zajit si k jine kadernici,to je risk!mne se nechtelo dojizdet za tou svou,tak jsem vlezla do kadernictvi,co mam po ceste. Rikala jsem si,ze dam jen zastrihnout konecky a ze to zvladne kazdy a nemusim tedy ani do nejakeho extra salonu....Ehm.Mam uplne jiny strih,nez jsem mela,kadernice ocividne rada prostrihava,tak to mam ted cele strapate a krepate...fakt bych neverila,jak ovlivni technika strihani kvalitu vlasu. Cucha se to,jak mam v kazdem pramenu vlasy ruzne delky,tak vlasy jsou matne a hrube a uz jsem objevila roztrepene konecky.a to jsem byla u kadernice pred tydnem a sla jsem k ni s hladkymi neroztrepenymi vlasy.no,uz jsem objednana k te sve,ale podle me to nezachrani jinak nez zarovnanim na tu nejkratsi delku,coz je sotva u brady.manzel bude smutny...
Gatita Jsme poučeny (tedy já už snad konečně), co? Příště raději vydržať
. Neboj, pokud máš šikovnou kadeřnici, tak ti ty konce vezme jen malinko, asi to nebude ve stejné délce, ale upraví celkovou formu a až vlasy trochu dorostou, tak to doladí. Ano, i tohle jsem absolvovala. Držím palce
.
Možná vás trochu utěším... kadeřnice, ke které chodím fakt dlouhá léta a žádám si + - stejný střih, mi sama nedávno řekla, že vlastně se to pokaždé stříhnout stejně nedá. Že záleží na kondici mé (tedy asi mých vlasů myslela), ale i na její (tedy nikoli jejích vlasů, ale asi jejích aktuálních schopností). Takže tímto mi nepřímo vysvětlila, proč od ní odejdu tak nějak statisticky 3x v pohodě, 1x nadšená a 1x naprosto zhrzená... a já bláhová si myslela, že u dlouholeté (hodně platící) zákaznice se tak nějak dává pozor, aby to dobře dopadlo. A ono ne, ona je to otázka "kondice" ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.