Já si celkem dovedu představit nějakýho žárlivce, co čekuje historii a kontroluje kam žena na netu chodí...
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Ale Mutziputzi je německý žertovný oslovení, něco jako "Kočičko", takže buď to Mutziputzi myslela jako vtip, nebo to byl nějaký Němec...
CML Potřebuji babské rady :) Brala jsem 10 dní atb, po kterých mi bylo dost zle a úplně mi to rozházelo tělo a hlavně zažívání. Je mi pořád zle, mám žaludek na vodě, všechno mi páchne, děsný stav. Dr mi radila, ať tomu dám týden, beru enterol a pak kdyžtak přijdu. Co by mi ještě pomohlo? Nějaké vitaminy? Bylinkové čaje nesnesu, jen černý, vodu.
Lamicka a ještě nějaké laktobacily k tomu Enterolu. Aspoň dvakrát denně a nějaké dobré. Nám mudr i lékárnice shodně doporučily od firmy Swiss.. cosi. No a hodně pít (voda a černý čaj stačí) a pak dietu. Omezit sladké a tučné. Za pár dní se to srovná. Teď to zrovna doma taky řešíme.
Lamicka Enterol jsou probiotika? Zkusila bych jiná, Hylak, Biopron třeba.
Lamicka mne enterol vubec nedela dobre.. laktobacily, dieta, hylak
dzizisketa ó, není zač. Ať slouží. A kupovalas samotnou nebo i s obalem?
Stará Stanová Kůže Mně to nevadí. Hrozný bylo spíš, když ten předchozí vrtal do každého nového kousku a dokonce mi přepočítával u jednoho kabátu, na kolik mě přišlo jedno "vynesení" (strašné slovo, ale tady mě nic vhodnějšího nenapadlo).
andulka01 nene, pozdě ... ![]()
Potrefenáhusa Nojo, Goliášek je prostě nepřehlédnutelný, to jsem musela!
Magráta Jakože už není? Jejda, jsem si ho do košíku taky nedala, s tím, že to určitě počká. No tak nic teda no.
andulka01 No to musíš písať okamžite odkiaľ a nie až za dva dni :D
Kokoska
A ty, svatá ženo, jsi se pouze rozvedla a nezabila???
Já se občas na zdejší historky odvolávám "kamarádka říkala (psala)" nejen před mužem, ale i před reálnými kamarádkami. ![]()
Jinak ještě poznámku k té výchově (dočítám s hrozným zpožděním), taky myslím (někdo to už zmiňoval), že dětem neprospívá moc zákazů. Minule jsem si toho všimla u kamarádky s malým dítětem, stěžovala si, že na ni vůbec nereaguje, ale ona mu během hodinové kávy u nás dala asi sto "nijakých" pokynů "nekřič, polož to, zvedni to, dej to sem, běž tam, vypij to...." no hrůza, taky bych byla dávno imunní.
andulka01 hrnek už je taky vyprodaný, ale to stejně nějak nebylo ono (i když přinejhorším bych ho objednala)... hledala jsem ho i jinde (favi, bonami...), tam je taky pryč ...
Díky převelice, dala jsem je prát podle vašich instrukcí (napřed jsem ovšem musela zjistit, zda moje pračka umí prát ve studené vodě, doteď jsem míň jak třicet nepotřebovala
), právě schnou a vypadá to, že přežily bez úhony ![]()
bram viktorka_od splavu Pinot Noir Díky za rady.
Garfie to přesně říkám taky: známá říkala, že.. :))) Jinak tu jsem inkognito a nikomu o P neříkám. Teda až na jednu výjimku, jak jistě vnímaví na IG zjistili..
..... Je mi pořád zle, mám žaludek na vodě, všechno mi páchne, děsný stav.....
Nemohlo by to byt těhotenství? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.