"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 29. června 2018 09:34

Samantha no a to je přesně ten důvod, proč nesnáším chodit ke kadeřnici i když mě poprvé ostříhá suprově, podruhé chci přesně to samý - a děs zřejmě teda blbá kondice:-/

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 29. června 2018 09:36

viktorka_od splavu a je nutný mít úplně to samý? Já jsem se svojí kadeřnicí spokojená moc, ale stejně to podle mě ani ostříhat nejde, já jsem ráda, když mi to ostříhá tak, že se mi to líbí, dobře se to upravuje, ale stejně si to už nepamatuju ani já, jak to bylo.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 29. června 2018 09:38

Samantha  tak kondice ....

49366 příspěvků moje polička 29. června 2018 09:45

Potrefenáhusa no takhle.. ja chci strih, ktery bude drzet a bude snadne ho upravit, nic vic - a to se podari tak jednou za 5-6 pokusu mozna...

Online Gatita
8641 příspěvků moje polička 29. června 2018 09:46

Samantha tak ony ty vlasy nemaji v case konstantni kvalitu.obcas je mam takove bez zivota a pak zas jak z reklamy,pritom peci maji stejnou. V tom ma ta kadernice asi pravdu. Ale jestli striha stejny strih,nemel by ten rozdil byt takovy. Ten strih je ale krucialni, i to, v jakem uhlu to striha.nikdy jsem nad tim nepremyslela,ale posledni zazitek me dost poucil. 

Jo a taky mam poznatek,ze prostrihavani je dobre (aspon u me), ale podle me by se nemelo delat pri kazdem strihani.jak to probere pokazde nekde jinde,tak ty vlasy po nejakem roce hrozne zkrepati a trepi se a dost "hmoty" se ztrati.moje kadernice to uz vi,tak obcas jen zarovnava konecky a pristrihava jen kdyz uz jsou moc huste. Dobra kadernice by na to mela mit cit a ne jet si dokola nejaky mustr.

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 29. června 2018 09:51

viktorka_od splavu já mám kadeřnici, který se hodlám držet jako klíště, pokaždý, když jsem šla někam jinam, skončilo to totálním průserem, mám jemný vlasy, který je dost těžký upravit, aby vypadaly aspoň učesaně, třeba jedný kadeřnici vyprávim, jak mi jiná zničila uplně vlasy prořezáváním a ona mi to odkejvala a za chvíli mi do těch vlasů začala sama řezat já mám pak neučesatelný chmýří, který mi vylejzá 3 cm kolem hlavy, navrch mi vlasy moc nerostou, takže po takovým zásahu se vzpamatovávaj strašně dlouho.

Ale jako chtít po kadeřnici, aby to ostříhala nemlich stejně jako minule, to mi přijde fakt jako sci-fi

49366 příspěvků moje polička 29. června 2018 09:55

Potrefenáhusa drzela bych se rada. ale bud se odstehuju ja, ona, materska.. jako nemlich to samy asi nejde kdyz i ty vlasy se meni, ale zakladni pozadavek zustava. ja mam treba na temeni vir a prosila jsem predchoziho kadernika at s tim neco provede... aniz bych tusila ze to jde, strihnul to tak, ze jsem tam nemela imrvere ples. ale pak uz se mu to nikdy nepovedlo zopakovat:-/

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 29. června 2018 09:58

Potrefenáhusa 

Sci fi?

Tak psala jsem + - stejně = dobře. Tak abych vypadala, že o vlasy pečuju (s pomocí profesionálky).

Ne jako,  že jsem si vlasy prostříhla zubatýma nůžkama a barvila si vlasy poslepu.

(bohužel moje poslední zkušenost).

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 29. června 2018 10:00

Ostříhání je práce na zakázku - nesnážím jakékoli práce na zakázku! Kupuje se zajíc v pytli, nikdy není jasné, jak to dopadne. A brečet budu kdyžtak já, sleva to nezachrání.

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 29. června 2018 10:01

Mám to s kadeřníkem taky tak, většinou fajn, ale jednou se nějak rozjel... Ani barva nevyjde pokaždé stejně, i když má napsáno, kolik které složky z které tuby a váží to. Asi mám ty vlasy jinak vyšisované nebo víc či míň vymytou minulou barvu, nevím. Ale v zásadě dobré, hlavně jsem ráda, že používá šetrné barvy.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 29. června 2018 10:04

Potrefenáhusa Tak presne tvoju kaderníčku potrebujem  keďže mam takisto na hlave 4 jemne vlasy. :) 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 29. června 2018 10:17

Kokoska Šetrné barvy? A to jsou prosím které? 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 29. června 2018 10:22

Samantha Jo jo, přesně, platím i za tu odbornost a tedy očekávám, že výsledek nebude vypadat, jako když si na hlavu naplácám barvu z drogerky samo domo. A miluju ty hlášky - vždyť je to pěkné (přitom vidím zrz jako prase)..., ne, žádné ulítané vlasy ... 

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 29. června 2018 10:31

whiskas a bylas už někdy spokojená?

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 29. června 2018 10:32

Potrefenáhusa Jo, s bavou jsem spokojena u "své" kadeřnice . Měla jsem vydržet ...(doufám, že jsem to tímto nezakřikla).

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 29. června 2018 10:33
Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 29. června 2018 10:35

whiskas na barvě se moc zkazit nedá, ne? Stačí si pamatovat ty barevný kódy, tedy aspoň u mě.

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 29. června 2018 10:38

Stará Stanová Kůže zrovna když jsem byla někdy minulej tejden u kadeřníka, tak se tam mezi sebou bavili, že nějaký zákaznici chytla blond dozrzava a že dělali všechno jako před tim...

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 29. června 2018 10:45

Stará Stanová Kůže Psala jsem, že jsem byla jinde, neb ta má kadeřnice měla dovolenou. A na blond se toho dá zkazit dost .

Ale dobrý, poradila jsem si. Dala jsem si doma přeliv v pěně, což vlasy dotónovalo, takže žádná tragédie .

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 29. června 2018 10:46

Kokoska Díky, už jsem o nich četla, ale myslela jsem si, že přírodní barvy nemohou vytvořit pěknou blond. Prostuduju to.