whiskas nevím, úplně blond nemám. Stejně asi záleží i na konkrétních vlasech v určitý den, viz debata výše :)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Kokoska A jo, to je fakt. ![]()
Neměl byste prosím někdo doporučení na dobrého gynekologa nebo pracoviště v Praze nebo okolí? Se svojí doktorkou jsem v podstatě spokojená, ale ráda bych ještě s někým ráda probrala možnosti a případný dopady hormonální léčby (netýká se to otěhotnění).
Kokoska Díky, už jsem o nich četla, ale myslela jsem si, že přírodní barvy nemohou vytvořit pěknou blond. Prostuduju to.
ani sa nesnaž. Ja som tie prírodné vyskúšala (teda kaderbníčka) a nechytá to tak. Ty chceš riadnu blond, Kokoska to nemá žiarivo blond, tak to sa dá.
Jo a akú penu na dotonovanie si myslela? To ma zaujíma
Janulik03 Tak tak, mám světle hnědou s melírem, celkově spíš tónovanou do studených odstínů. Lehce popelavou od kadeřníka, pak se to trochu vymývá.
kde bych mohla sehnat jasně žlutou krajku na takovýto typ sukně? myšleno s tím "nerovným" okrajem dole, aby byla vidět struktura krajky. ideálně strečovou krajku, ale to chci asi moc.
Zina je HK ešte okolie?
Janulik03 Díky, to jsem si myslela ... Na hlavu jsem plácla fialový šampon a masku (od Goldwell), pak tuhle pěnu Igora, odstín 9,5-1 Pearl (dříve byly ty pěny lepší, konkrétně "ledový květ") a na závěr ještě nafialovělé tužidlo John Frieda zde, ale teď mají nějakou inovaci, tady.
Jako, žádný super zázrak, ale trochu to utlumilo tu příšernou zářivost :-D.
slniecko Do HK to je od nás autem dvě hodiny, tak trochu doufám v něco bližšího. Ale děkuju i tak.
Zina ok:)
Jiná Realita slusny vyber kvalitnich krajek maji v Marlen na Karoliny Svetle v Praze. Kupovala jsem si tam na svatbu a prislo mi,ze vedi,co prodavaji.Ovsem jestli maji kanarkovou,netusim:) Jinak bych rekla,ze treba na Amazonu koupis vsechno.
whiskas s těma barvama je to u blond asi o hodně horší než u tmavé. Tam odstín sem odstín tam, nikdy jsem to nepoznala. Blond se dokáže pěkně zvrtnout. Gatita Jak jsem tu psala. Já jsem nejraději, když nikdo nepozná, že jsem byla u kadeřnice
. Nikdy jsem takovou nenašla. Až teď, když mě stříhá neteř. Upraví mi to, zastřihne konečky, já ji dám 200 a mám klid.
whiskas diky, popozeram, ja pouzivam iba silver sampon raz tyzdenne
whiskas hele dej tomu cas, posledne jsem taky mela.pocit, ze mam vlasy zluty a pritom vsichni tvrdili ze barva je normalni:D ono si to sedne. Jen nekombinuj tolik fialovejch produktu najednou, nebo ti odpadaj vsechny vlasy:D muzu doporucit bud modry krem od Syoss nebo totez od Balea. Je to ostre modry, namichas s kondicionerem a nechas pusobit. Nevysusi to tolik vlasy a umi to hezky stahnout tu zlutou.
viktorka_od splavu já mám kadeřnici, který se hodlám držet jako klíště, pokaždý, když jsem šla někam jinam, skončilo to totálním průserem, mám jemný vlasy, který je dost těžký upravit, aby vypadaly aspoň učesaně, třeba jedný kadeřnici vyprávim, jak mi jiná zničila uplně vlasy prořezáváním a ona mi to odkejvala a za chvíli mi do těch vlasů začala sama řezat
já mám pak neučesatelný chmýří, který mi vylejzá 3 cm kolem hlavy, navrch mi vlasy moc nerostou, takže po takovým zásahu se vzpamatovávaj strašně dlouho.
Ale jako chtít po kadeřnici, aby to ostříhala nemlich stejně jako minule, to mi přijde fakt jako sci-fi
Podle toho, jak popisujete sve vlasy, jsem usoudila, ze jsme sestry - dvojcata, ktera po porodu nedopatrenim rozdelili
To je vzdycky porod, najit kadernici, ktera by mym vlasum "rozumela" a vedela, co s nimi! Ted jednu takovou mam, a hodlam za ni dojizdet zpatky do Rockfordu, protoze to za to stoji.
Mimochodem stejne problematicke jako vlasy mam i zuby, a take se uz deset let drzim zubare, ktery vi, co dela, a je hodnej (a jeste mi jako chude studentce daval vyrazne slevy). At se stehuju po Illinois kamkoliv, k zubari jedine k Dr. Nguyenovi do Wheatonu!
Taky se drzim jako kliste ![]()
MP Marge můžu teda doporučit narodit se zubařce
ale už odešla do důchodu, taky jsem musela hledat...
Potrefenáhusa Ja mam pocit, ze jste nekde zminovala, ze vase maminka patrila ke generaci zubaru, ktera nerada dava injekce!? To by byla moje smrt! Ja bez anastezie u zubare ani neotevru pusu ![]()
MP Marge jj. slyšet oblíbenou doktorskou mantru ale to nemůže bolet! z úst vlastní matky, to musí být vážně tvrdý![]()
viktorka_od splavu Anebo "jak chces jednou rodit!?"
Pripadne "vzdyt jste rodila!" ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.