Pinot Noir No to bude asi spíš problém maminky. To dělávala moje sestřenice, že se děcko nesmělo ušpinit, pořád mu myla ruce, převlíkala ho, nic nesměl. Naštěstí to na klukovi nezanechalo následky, i když v dětství se choval dost podobně.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mně tyhle lidi způsobují komplex, že jsem jako prase, když nejsem tak hygienicky antisepticky čistá, tomu už se nedá říct čistotná, jako oni. Znám dítě i dospěláka.
Renusatko Jo jo, byla to zásluha maminky. Je už dospělý a je úplně normální, je z něj dost mužný typ, který vypadá, že i v přírodě si umí poradit.
dynda Já si jako prase připadám i po některých zdejších diskuzích ![]()
Jednou jsem navštívila domácnost, kde za mnou šli do patra s hadrem - bylo tam totiž skleněné zábradlí, na kterém zůstávaly otisky a jak mi bylo řečeno, pořádný člověk to samozřejmě po sobě hned uklízí! Doteď vzpomínám.... ![]()
Savo!
Stará Stanová Kůže tak ja chytla zachvat smichu kdyz mi jednou ukazali sterku v sprse.. a pak jsem zjistila ze to je uplne bezne rozsirena vec:-OOO si pripadam jako smudla kdyz nedreziruju celou rodinu vcetne hostu (!) aby surovali koupelnu
Stará Stanová Kůže Tam bych svoje děcko radši nebrala
dynda Musím se přiznat, že Savo doma ani nemám. Jen to proti plísni, a to už je deset let staré, ještě pozůstatek z předchozího bydlení ![]()
viktorka_od splavu Jako fakt ti jako hostovi ukázali, jak máš po sobě uklidit?
Boží.
viktorka_od splavu Vůbec nevím, o čem mluvíš! Já šťastná žena jsem napřed myslela, že mluvíš o betonové stěrce, až pak mi to došlo.
Dobře jim tak, otrokům domu.
Stará Stanová Kůže jsem zjistila ze se prodava i nacini primo k tomu urcene![]()

viktorka_od splavu Máme sprcháč rovnou s reliéfem kapek a je po starostech ![]()
viktorka_od splavu a co tu skleněnou věcičku omylem rozbít? (nebo ji tam vůbec nedávat)
(jsem líný člověk, i záchody a umyvadla jsem nechala opatřit jakousi přídavnou protišpinivou vrstvou a fakt to funguje)
Stará Stanová Kůže Tak tá záchodová protišpinivá vrstva ma zaujíma. ![]()
viktorka_od splavu tak setrit po sobe mokrou podlahu je snad ok? My mame koupelnu se sprchovym koutem bez vanicky, jen se sklenenou prepazkou mezi sprchou a umyvadlem, podlaha je vyspadovana do odtokoveho kanalku. Kdyz se clovek sprchuje, tak voda natece i pred umyvadlo a trochu pred zachod. Povazuju za normalni to setrit. I tech nekolik lidi, co u nas prespavalo, jsem tak instruovala a neprijde mi na tom nic divnyho ![]()
viktorka_od splavu ahaa! Ono byla rec o te sklenene stene, tak to pak taky nechapu.
Friga pokud je blbe udelana koupelna tak tomu rozumim, ale ze si poridim schvalne sklo ktery se musi neustale lestit a pak do toho nutim i vsechny ostatni je uchylny. btw my to hladky sklo mame taky, ja ho nechtela, prosadil si ho muz, tak to obcas umyju. obcas. do druhe koupelny uz nikdy. prej “hezky to vypada” no tak urcite. pokud k tomu budou davat otroka beru![]()
Renusatko Nemusí to tak být. Neteř od nejútlejšího věku odtahovala od sebe ruce s roztaženýma prstama s tak znechuceným výrazem,že bylo jasné,že je ulepená,nebo tak něco. Švagrová z toho byla dost nesvá, holka dokázala být urputná,jak jí to vadilo. Kdoví,kde k tomu přišla.
paktofonika Tyhle věci máme od Laufen a ta vrstva se jmenuje LLC (Laufen Clean Coat), je za příplatek asi 2.000 na kus, jestli si to dobře pamatuju.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.