jinx Ja mam doma matné sklo ale je to na ňom vidno takisto ako na čírom, asi by som potrebovala matnejšie ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
viktorka_od splavu Tak možno to tu niekedy znie že som úplne mimo ale nieje to tak. Poznám ľudí čo upratujú oveľa oveľa častejšie ako ja.
my máme ve sprchovém koutu takové jako pískové sklo, ale stírám to stejně, a stírala bych i v novostavbě, protože prostě nevidím důvod, proč nevyměnit asi 20 vteřin stírání za celodenní odpar vody, "oslizlý" kout (bez toho stírání je prostě jiný) a takové nějaké zatuchlo v koupelně. je v ní docela malé okno a není velká, možná to je ve velkých koupelnách jiné, ale se stěrkou u nás rozhodně lepší. míň vodního kamene, který se pak musí odstraňovat.
jinx Matné?
to se jako me ptas, co mas doma?
Ja se ptam tak vseobecne, co kdo zvolil...
paktofonika ano, znam z hotelu ![]()
viktorka_od splavu aha, tak protoze jsi navstivila, tak se blbe ptas... jasny! ![]()
Jiná Realita Já matné taky stírám, nepřijde mi to nic divného
mám lesklou šedou kuchyni, pokud na to nezasvítí sluníčko, není na tom vidět vůnec nic, stačí občas setřít a vzít utěrkou do sucha, jak je to úplně hladký, nedrží se na tom vůbec nic. Věřim, že bílá je na tom ještě líp, různý omatlance při vaření vidí člověk hned a může utřít začerstva. Peklo na úklid jsou různý profily, rozhodně ne hladká lesklá skříňka, podle mě.
Stěrku v koupelně měla kamarádka, jak píše Jiná realita, ne kvůli úklidu, ale čistě prakticky, jinak byla koupelna plná vody...přišlo mi to náročností na stejný úrovni, jako po sobě umejt špinavou vanu, prostě nenechat po sobě zbytečnej bordel
to se jako me ptas, co mas doma?
Aha, já si jen nebyla jistá, že to je to, na co se ptáš. Jestli náhodou nechceš slyšet luxfery nebo já nevím co. Nějak jsem přehlídla, že se ptáš, co máme doma a myslela jsem, že chceš vědět, co jiného lze použít (kruci, teď jsem se do toho zamotala).
A doma máme matné po jedné straně vany (sprcháč nemáme).
Potrefenáhusa presne tak, tady se z toho zas dela kovbojka. Pokud ta koupelna ma v dobe mezi pravidelnymi uklidy nejak vypadat, je jasne, ze tam clovek nenecha vse, jak mu to odpadne od ruky. Dokonce ani muzi ne ![]()
My máme dvě obložený zdi, 3. matný luxfery, pak už nic a stěrku. Vyspádovaný je to dobře, ale nacáká se, takže když člověk nechce ťapat po mokrém, setře si to, jinak voda uschne docela rychle, v létě se větrá, v zimě topí podlaha. Hrozně nesnáším jakékoliv dveře do sprcháče, vaničky, konstrukce, schůdky, sokly, takže pak máme ještě vanu volně stojící, kde se taky s cákáním počítá, dneska není problém na to povrchy připravit.
jinx četla jsem "nenechá vše, jak mu to odpadne od ruky, dokonce ani MUŽE ne" ![]()
Jiná Realita haha! to vis, ze jsem hodna. Minimalne do postele ho pak jeste dovlecu ![]()
dynda vanicky a dvere fakt nebrat, nehezke a neprakticke.
My máme matné sklo v sprcháči a teda už sa teším, až budeme kupelnu prerabať. Dám si tam záves. Sklo už ani omylom a tiež musí byť bezbariérová. Po poslednom úraze to ocenujem veľmi.
Janulik03 zas ten závěs, když se mokrej a studenej lepí na tělo ... ![]()
Janulik03 neee, závěs neee! závěsy jsou podle mě nejhorší řešení v koupelně, myslím z pohledového hlediska.
Bezbariérový to vlastně máme. My jsme původně taky zvažovali, že v nejhorším se tam dá závěs, ale ani to není úplně můj favorit a ukázalo se, že pokud je ten kout dost velký a člověk nedělá záměrně potopu, ale normálně se sprchuje, tak prostě stačí ta stěrka, kdy vrátíš nacákanou vodu, kam patří a víc se neřeší.
Potrefenáhusa nelepi, pokud je velky prostor..
jinx Súhlasím a myslim si že v tomto prípade pohlavie nehrá žiadnu rolu.
Ja síce nikoho nebuzerujem aby bola domácnosť úplne tip top ale zase zachovanie normálneho bežného provozneho poriadku je podľa mňa normálne a to aj u mužov.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.