"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline viktorka_od splavu
49363 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 14:19

Stará Stanová Kůže tjo to lcc vypada velmi dobre, fakt to funguje?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 14:21

Stará Stanová Kůže Ďakujem :) Ako dlho by to malo vydržať?

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 14:24

viktorka_od splavu Zdá se mi, že ano. V minulém bydlišti, kde jsme také měli úplně novou sanitu, takže též neopotřebovanou ale bez téhle vrstvy, byly tyhle věci daleko víc zašmudlanější, pokapanější atd. Tohle si vyžaduje daleko méně práce.

1333 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 14:33

paktofonika Těžko říct, ti prodavači si sami nebyli jistí. Všechny věci stárnou, tak uvidíme. Předpokládám, že aspoň na 10 let to navrhují, z logiky věci.

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 15:34
Reakce na Kokoska:

Ja mam teda takovou trochu uchylku nebo co to je, nerada chodim do obchodu s odevy v necem, co jsem tam koupila. Kdyz je to teda poznat. Treba tricko nebo kalhoty ze Zary, M&S ne bo tak mi tam nevadi, ale treba kabat, ktery je jasne od nich uz jo, nebo do COS v satech COS bych nesla. Trochu mi to komplikuje nakupy 

​Tak tuhle obsesi chápu, mám ji taky

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 15:53

Pinot Noir tak to je hrozny jen cist, natoz s takovym ditetem neco podnikat 

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 16:03

Stará Stanová Kůže aha, čiže to sa nedá už dodatočne?

My to totiž v jednej kúpeľni máme (no, nie presne toto, proste sme tam kúpili keramiku s takým povrchom) a v druhej nie - totiž ešte to bola novinka a som si nebola istá, či to nie je blbosť - no a fakt to funguje, si teraz nadávam, že som to nedala do oboch.

1333 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 16:08

slniecko Je to z výroby, takže asi těžko... (ale klíííííd, já si zase nadávám za jiný věci, který jsem v domě udělala/neudělala, ostatně asi jako každej, kdo někdy něco takovýho rozhodoval.... )

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 19:09

Keďže tu sa vie všetko,spýtam sa...

Ako je možné,že niekto,koho som na Facebooku v nastaveniach zadala,že nemôže vidieť moje budúce posty,ich evidentne vidí?

49363 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 19:16

pecka a nekouka treba pres jiny profil? jinak se podivej na “zobrazit jako” nahore v profilovce (jen na pc) a uvidis.. me shodou okolnosti zacal opet stalkovat ex na jedne fotce co mi utekla, resp byla jsem oznacena na jedne verejne.. tam jedine pozadat majitele o stazeni

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 19:22

pecka ak mate spolocnych priatelov a niektory z nich vam okomentuje fotku,  tak to vidia aj jeho priatelia.. Aspon tak som vypozorovala. 

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 19:22

viktorka_od splavu cez iný určite nie.Profil mám nastavený tak,aby moje posty videli iba moji kamaráti,okrem dvoch osôb.No a to mi nejde do hlavy,že napriek tomu jedna z nich označila,že sa jej páči nejaká pridaná fotka.

49363 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 19:26

pecka  jakože všechny posty vidí přátelé minus ti dva vybraní, nebo to vybíráš u každého postu zvlášť? té první možnosti bych moc nevěřila mám dojem že oni jak ta pravidla furt mění tak se to může zničehožnic ukázat všem.. ale nevim, zas tak jsem to nezkoumala. Mrakoplas no to ale musíš mít povolené, že "přátelé přátel", když ne tak nevidí, teda doufám:-) já si to občas překontroluju jak v nastavení tak tím náhledem

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 19:31

Mrakoplas  Spoločný priateľ je tá druhá osoba zablokovaná 

viktorka_od splavu no nastavila som to hromadne.Tak to budem musieť asi vždy zvlášť.Alebo nič nepostovať alebo tie dve osoby vymazať.

49363 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 19:35

pecka pokud nehrozí nějaká "pomsta" tak bych dotyčný prostě vykopla z přátel a hotovo

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 19:42

pecka A jaks to nastavovala, přes ten Restricted seznam? To mi zatím vždycky fungovalo dobře, s těma výjimkama, co jsou tam uvedený teda... 

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 19:47

viktorka_od splavu ono chcem s nimi zatiaľ zostať v kontakte,no nechcem,aby o mne posúvali info tretej osobe

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 19:55

Karoleena nastavila som to tu

Offline Friga
2165 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 19:57

viktorka_od splavu takhle blbe resena koupelna je ve Finsku zcela normalni  zachod v koupelne taky, jen u velkych bytu (4+1 a vetsi) je pak jeste navic jeden samostatny zachod. Proste jiny kraj... Jinak tohle porizovani si na udrzbu narocnych povrchu nechapu, ze ty lidi maji cas to furt lestit. Jedna znama neustale lestila bezuchytkove leskle kuchynske skrinky od otisku prstu, celkove je posedla uklidem a lestenim vseho. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 20:36

Friga Těm leštičům je to fuk, kdyby neleštila skříňky, leští něco jinýho. Konoček jako každej jinej. Normálně si to člověk nepořídi