"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline viktorka_od splavu
49363 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 20:47

Friga tak zrovna bezúchytkové lesklé skříňky máme taky:-) jsem je původně nechtěla, pak jsem dala podmínku že budou právě bez těch úchytek. tzn stačí fakt jen přejet vlhkou hadrou.. občas:-) být tam úchytky je to furt strašně umatlaný a blbě se to čistí - jen za tu úchytku to nevezmeš, vždycky to ochmatáš i kolem, ale přes tu úchytku nesetřeš. "dobrovolní leštiči" obvykle tvrdí, že to je v pohodě, to je hned - akorát když to pak sečteš v barákut tak dvě hodiny denně věnujou úklidu. já se vyučila u bráchy, ten na to jde vědecky - tvrdí mj že prach se usazuje jen do určité výšky, pak už se jen přesouvá:D

odtok ze sprchy kterej teče všude okolo je ale blbě vyspádovanej, znám, nemáme díkybohu, resp. máme ale udělaný dobře. u kámošky kdo se sprchuje vyplaví celou koupelnu

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 20:49

viktorka_od splavu Mám pocit, že jsem si na facebooku nastavovala, že případný označení svý maličkosti na fotce musím napřed schválit. Jelikož mě na focení selfíček s kámoškama na kafíčku zrovna neužije, ještě nikdy jsem to nevyzkoušela

49363 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 20:50

coralline jojo je to tak. si za to můžu pochopitelně sama:-) ale jde to odvolat ev. jak řikám i požádat o stažení

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 22:25

Stará Stanová Kůže tak ja chytla zachvat smichu kdyz mi jednou ukazali sterku v sprse.. a pak jsem zjistila ze to je uplne bezne rozsirena vec:-OOO si pripadam jako smudla kdyz nedreziruju celou rodinu vcetne hostu (!) aby surovali koupelnu

​hele ale stěrka mi přijde jako jiná věc než hygiena a úklid.

já ji mám teda taky  ale je to skvělá věc proti vlhkosti v koupelně - většinu vody, co by se tam celý den vypařovala, prostě setřu do odtoku. po návštěvách to samozřejmě nevyžaduju.

Offline Friga
2165 příspěvků moje polička 20. srpna 2018 08:05

viktorka_od splavu ta znama ty skrinky lestila snad po kazdem dotyku ci co. Podle me to je proste diagnoza , pokud je obcas setres, aby to nebylo strasne opatlany, tak to je neco jinyho. A ta nase koupelna, vyspadovana by mohla byt lip, ale roli hraje i to, jak casto se cisti kanalek od vlasu, pod tou mrizkou se chytaj v sifonu. Oba s muzem mame dlouhe vlasy, takze to chce idealne co 14 dni rozebrat a vycistit, ne vzdycky je na to moral :) vetsinou to cistime, az voda pri sprchovani opovazlive stoupa. 

49363 příspěvků moje polička 20. srpna 2018 08:28

Jiná Realita nojo, ale já se s tím nesetkala ve starším domě trpícím na vlhkost, ale v novostavbě:-) jen mi to přišlo legrační

jj no my máme spíš "mříž", takže fakt v pohodě, ale že jsou s tím problémy tak jsem taky byla obezřetná. no ale stokrát lepší než vanička...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 20. srpna 2018 08:37

Jiná Realita Ja sa priznám že ma stieranie vody stierkou baví , či už zo skla alebo z podlahy do odtoku 

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 20. srpna 2018 08:44

paktofonika myslím,ze u čireho skla sprchového koutu je stirani dokonce nutnost.  Ty zaschle kapky by ho postupně znepruhlednily. Vypadá to pak dost olezle.

Proto čiré sklo nebrat,nebo dělat otroka sprchaci . A nebo to nevidět 

49363 příspěvků moje polička 20. srpna 2018 08:59

paktofonika  a pritele to taky bavi?;-)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 20. srpna 2018 09:05

viktorka_od splavu Nemusí pretože doma takýto typ nemáme (stierala som iba na návšteve, bez upozornenia) a aj keby sme mali tak by ho to baviť nemuselo. Už som to tu písala 100x, že to že mám rada čisto neznamená že buzerujem ostatných. Môj boj. 

49363 příspěvků moje polička 20. srpna 2018 09:08

paktofonika kliid

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 20. srpna 2018 09:09

co mate ve sprchacich, kdyz ne cire sklo? 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 20. srpna 2018 09:10

paktofonika  a pritele to taky bavi?;-)

​dotaz, co dela cest nazvu vlakna 

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 20. srpna 2018 09:11

paktofonika Hele, mě to taky baví (stírat sklo), mají to v ubytování, kam jezdíme na lyže. Tam stírám ráda, akorát nejsem si jistá, jestli by mě to bavilo dýl než těch pár dnů.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 20. srpna 2018 09:12

viktorka_od splavu Ja som kľudná :) Ale ja fakt niesom psychopat a nebehám za ľuďmi s utierkou a nestieram po nich odtlačky, nekážem návštevam po sebe upratovať a tak. Dokonca som zrušila upratovací štvrtok. Myslím že som na dobrej ceste :) 

Offline stes
9262 příspěvků moje polička 20. srpna 2018 09:12

jinx já matný

Offline stes
9262 příspěvků moje polička 20. srpna 2018 09:13
Reakce na jinx:

​dotaz, co dela cest nazvu vlakna 

49363 příspěvků moje polička 20. srpna 2018 09:14

jinx tak kdybych osobne nenavstivila domacnost, kde opravdu vsichni povinne stiraji, by me ve snu nenapadl:-) mne to prislo absurdni ale jak je videt spoustu lidi to dokonce bavi

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 20. srpna 2018 09:14

jinx Matné?

49363 příspěvků moje polička 20. srpna 2018 09:16

paktofonika ses dobra!

ja mam prave znamou, ktera bydli sama a asi uz bude navzdy, pac kdyz s ni chvili jeden bydlel, toto presne delala