coralline Taky se mi to stávalo, většinou když jsem na otevření klikla vícekrát, protože se mi zdálo, že se na můj vkus fláká a nereaguje. Ale vždy pomohl restart počítače.
Stěžovací vlákno
Krehutka Tak to jsem asi udělala, trpělivostí při spouštění programů moc neoplývám
Průzkumníka souborů mám obvykle rovnou třikrát ![]()
coralline Chápu ![]()
Gatita Nechodil tvůj muž se mnou do třídy
. Ukradenou třídní knihu z roku tuším 1988 máme taky. Na každém třídním srazu si čteme poznámky. Byli jsme dobrá parta a vídáme se často a v celkem velkém počtu. Některé dobré kamarádky mám už od základky.
Nejlepší dvě jsou ze střední. Jedna žije v Rakousku, ale přesto si často píšem a tak minimálně 4x do roka se sejdeme všechny. A jak už někdo psal...jak je problém, průšvih nebo radost, tak to člověk má s kým probrat. Ještě ke všemu máme i podobně staré děti, stejné průšviháře
.
Přidávám se, mám běžnou veikost 38 a Vagabond též 38. Které jsi vybrala?
Omlouvám se, že odpovídám s těžkým skluzem
, vybrala jsem kožené tenisky, bílé Zoe. Těším se na Vánoce, ale brala bych už jaro.
Mutziputzi chuchuchu ![]()
coralline Tak ho v task manageru rovnou i ukončete. Potom by se měl už pouštět normálně. Mě tohle dělat pravidelně Edge a vždycky to pomohlo.
Dítě usnulo, tak jsem zapla počítač, že v mezičase trochu popracuju, má to být hotovo do konce roku a nejsem právě v předstihu. Už deset minut počítač taky pracuje, na aktualizacích, a dostal se už na 10%
Mám chuť vyhodit ho z okna a odstěhovat se na pustý ostrov ![]()
Původně lehká rýmička, která mě připravila o čich a zkraje týdne se tvářila že je na odchodu, se ve čtvrtek vrátila v plné síle jako morová rána. Výsledkem jsou 3 (slovy tři!) opary, z toho jeden na nose
, výživnej tuberáckej kašel, kterej psa zahání pod postel... soply stříkající i z uší a naprostá mrtvolnost.
Abych se teda přiblížila k místně nastoleným tématům - ne, teď se fakt ráda nemám. Nebo vlastně mám, páč mi je mě, chudinky malý, strašně líto! ![]()
Mohučanka dítě nespí cca od 4 od rána, a místo abych něco dělala (diplomka čeká), tak tu jen tak sedím a prokrastinuju :D život je krásný...
barbucha Ten opar jste určitě chytila tady, jak se to tu řešilo. Počítačovej virus normalně![]()
rasaNori Ty vado, ja psat diplomku v sestinedeli, tak me asi odvezou. No skoda, ze nemas ekonomii, ja bych ti to snad I napsala. Pres vanoce v praci, by sef koukal, ze nejsem nekde po klevetach!:-D
kkristýna To už jsem zkusila asi 10x, prd platný
ani ten restart nepomohl. Ještě ho zkusím přeinstalovat a jestli to nepomůže, tak na kolenou se prosit nebudu. Pomalu si zvykám na chrome.
Mohučanka Jooo, to jsem si užila včera (potřebovala jsem rychle něco zkontrolovat před odchodem na bus, haha) a zřejmě mi to jako bonus zabilo firefox ![]()
Renusatko Myslím, že nechodil, tu třídnici jsem použila jen jako přirovnání. Ale líbí se mi, že mají dodnes spoustu společných zážitků, znají se fakt dlouho, mají na čem stavět. A i když už mají každý rodinu a spoustu práce, tak jim ta parta umožňuje alespoň občasné společné akce typu Silvestr. Já mám taky pár dobrých kamarádek, ale jednak nemáme tak dlouhou historii, a druhak se ony vzájemně moc neznají (jako jo, znají se přes moji osobu), ale netvoříme takovou tu konzistentní partu :-)
![]()
Môj muž si kúpil zateplené maskacove nohavice. Už od rana v nich pobehuje, aj dnu a mna ide uchytiť. ![]()
Ked som protestovala, vybalil na mna, že chcel ladit k mojim maskacovym šatám. Ja mám tu moju rodinu snáď za trest.
Janulik03 Taky chce bejt moderni! Muj pritel dnes vyrazil na obed v teplakach, ja to zjistila az kilometr od domu a rikam mu, coze ty jdes v teplakach a tehle botech? A on, ze videl, ze mam dost starosti sama se sebou, tak to zkusil projit a povedlo se. Mimochodem v te restauraci mely teplaky dalsi dva chlapi ze tri vcetne takove hodobozove teplakovky. Jo a nebyl to zadnej bufac ani mastna. Tak pak se tem chlapum divme a bud rada, ze to ma manzel na doma:-)))
Mutziputzi
nemůžu uvěřit, že vedou koule!!!
Allania Tak jednoho si bereš, druhý ti to odsvědčí, žádný ořech nevidím :-)
mysmat a nejsem? :-) To by mě pobavilo...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.