Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 08. prosince 2017 19:25

coralline Taky se mi to stávalo, většinou když jsem na otevření klikla vícekrát, protože se mi zdálo, že se na můj vkus fláká a nereaguje. Ale vždy pomohl restart počítače.

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 08. prosince 2017 19:30

Krehutka Tak to jsem asi udělala, trpělivostí při spouštění programů moc neoplývám  Průzkumníka souborů mám obvykle rovnou třikrát 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 08. prosince 2017 19:32

coralline Chápu 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 08. prosince 2017 20:31

Gatita Nechodil tvůj muž se mnou do třídy . Ukradenou třídní knihu z roku tuším 1988 máme taky. Na každém třídním srazu si čteme poznámky. Byli jsme dobrá parta a  vídáme  se často a v celkem velkém počtu. Některé dobré kamarádky mám už od základky. 

Nejlepší dvě jsou ze střední. Jedna žije v Rakousku, ale přesto si často píšem a tak minimálně 4x do roka se sejdeme všechny. A jak už někdo psal...jak je problém, průšvih nebo radost, tak to člověk má s kým probrat. Ještě ke všemu máme i podobně staré děti, stejné průšviháře 

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 08. prosince 2017 22:31
Reakce na whiskas:

Přidávám se, mám běžnou veikost 38 a Vagabond též 38. Které jsi vybrala? 

​Omlouvám se, že odpovídám s těžkým skluzem , vybrala jsem kožené tenisky, bílé Zoe. Těším se na Vánoce, ale brala bych už jaro.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. prosince 2017 22:45

Mutziputzi chuchuchu 

Offline kkristýna
139 příspěvků moje polička 09. prosince 2017 10:28

coralline Tak ho v task manageru rovnou i ukončete. Potom by se měl už pouštět normálně. Mě tohle dělat pravidelně Edge a vždycky to pomohlo. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 09. prosince 2017 10:39

Dítě usnulo, tak jsem zapla počítač, že v mezičase trochu popracuju, má to být hotovo do konce roku a nejsem právě v předstihu.  Už deset minut počítač taky pracuje, na aktualizacích, a dostal se už na 10%   Mám chuť vyhodit ho z okna a odstěhovat se na pustý ostrov 

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 09. prosince 2017 11:20

Původně lehká rýmička, která mě připravila o čich a zkraje týdne se tvářila že je na odchodu, se ve čtvrtek vrátila v plné síle jako morová rána. Výsledkem jsou 3 (slovy tři!) opary, z toho jeden na nose , výživnej tuberáckej kašel, kterej psa zahání pod postel... soply stříkající i z uší a naprostá mrtvolnost.

Abych se teda přiblížila k místně nastoleným tématům - ne, teď se fakt ráda nemám. Nebo vlastně mám, páč mi je , chudinky malý, strašně líto! 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 09. prosince 2017 11:24

Mohučanka dítě nespí cca od 4 od rána, a místo abych něco dělala (diplomka čeká), tak tu jen tak sedím a prokrastinuju :D život je krásný...

Offline Řvousenka
1041 příspěvků moje polička 09. prosince 2017 11:26

barbucha Ten opar jste určitě chytila tady, jak se to tu řešilo. Počítačovej virus normalně

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 09. prosince 2017 13:22

rasaNori Ty vado, ja psat diplomku v sestinedeli, tak me asi odvezou. No skoda, ze nemas ekonomii, ja bych ti to snad I napsala. Pres vanoce v praci, by sef koukal, ze nejsem nekde po klevetach!:-D

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 09. prosince 2017 15:05

kkristýna To už jsem zkusila asi 10x, prd platný  ani ten restart nepomohl. Ještě ho zkusím přeinstalovat a jestli to nepomůže, tak na kolenou se prosit nebudu. Pomalu si zvykám na chrome.

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 09. prosince 2017 15:11

Mohučanka Jooo, to jsem si užila včera (potřebovala jsem rychle něco zkontrolovat před odchodem na bus, haha) a zřejmě mi to jako bonus zabilo firefox 

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 09. prosince 2017 15:20

Renusatko Myslím, že nechodil, tu třídnici jsem použila jen jako přirovnání. Ale líbí se mi, že mají dodnes spoustu společných zážitků, znají se fakt dlouho, mají na čem stavět. A i když už mají každý rodinu a spoustu práce, tak jim ta parta umožňuje alespoň občasné společné akce typu Silvestr. Já mám taky pár dobrých kamarádek, ale jednak nemáme tak dlouhou historii, a druhak se ony vzájemně moc neznají (jako jo, znají se přes moji osobu), ale netvoříme takovou tu konzistentní partu :-)

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 09. prosince 2017 16:08

Môj muž si kúpil zateplené maskacove nohavice. Už od rana v nich pobehuje, aj dnu a mna ide uchytiť. 

Ked som protestovala, vybalil na mna, že chcel ladit k mojim maskacovym šatám. Ja mám tu moju rodinu snáď za trest. 

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 09. prosince 2017 16:50

Janulik03 Taky chce bejt moderni! Muj pritel dnes vyrazil na obed v teplakach, ja to zjistila az kilometr od domu a rikam mu, coze ty jdes v teplakach a tehle botech? A on, ze videl, ze mam dost starosti sama se sebou, tak to zkusil projit a povedlo se. Mimochodem v te restauraci mely teplaky dalsi dva chlapi ze tri vcetne takove hodobozove teplakovky. Jo a nebyl to zadnej bufac ani mastna. Tak pak se tem chlapum divme a bud rada, ze to ma manzel na doma:-)))

Offline Garfie
28572 příspěvků moje polička 11. prosince 2017 05:45

Mutziputzi  nemůžu uvěřit, že vedou koule!!! 

Allania Tak jednoho si bereš, druhý ti to odsvědčí, žádný ořech nevidím :-)

mysmat a nejsem? :-) To by mě pobavilo...