jinx ono pomaha polit to bilym (koberec treba), ale obavam se, ze v tomto pripade by slo o rouhave plytvani muhehe
Stěžovací vlákno
0zero7 no a udelala jsem to ja, takze za to ani nemuzu nikoho sprdnout
jinx Tak už jedině dotvořit na akční umění ![]()
Potom, co jsem měsíc strávila doma s Kukadelníčkem (spálová angína s recidivou), jsem v kanclu byla 1, slovy jeden, den. Teď jsem s angínou doma pro změnu já. Nemůžu spát, jíst ani mluvit, jak to bolí.
![]()
Hoolinkah Letos toho lítá nějak moc...angíny, spály, spálové angíny...slyším to ze všech stran. V mám blízkém okolí (práce a rodina) momentálně 7 lidí. I ta synova růže má stejného původce. Ještě to i špatně reaguje na antibiotika a vrací se to
. Tak brzké uzdravení a žádnou recidivu.
Renusatko Nejzajímavější na tom je, že ten spálovej strep na mě ze synka za celou tu dobu nepřeskočil, bez ohledu na to, že jsem se od něj tedy rozhodně dál nedržela...pak jdu jednou do Billy na nákup (protože jinde jsem to přes víkend chytit nemohla a v pondělí už jsem cítila neplechu) a voilá.
![]()
Štve mě, že ještě nemám hotový nákupy a píct teď teda taky asi několik dní nebudu.
Hoolinkah Můj brácha měl jedinou angínu jako dítě. Ted ve 40 dostal tak děsnou, že ležel tři dny i v nemocnici a vystřídal troje antibiotika, než mu něco zabralo. Asi drsný kmeny.
Renusatko Jo, jak píšeš, atb už pomalu nezabírá. Dětská doktorka říkala, že v případě té dětské spály není vůbec neobvyklé, když se jim to vrátí třeba dvakrát.
Já mám teda penicilin teprve od dnešního rána, ale i tak bych čekala, že ten sajrajt na mandlích bude spíš mizet než naopak. ![]()
No a ja som sa tu hnevala na kolegyňu a teraz už je aj ona doma, neviem teda či sarlach, ale teploty a vracanie. Tak fakt to nie je prenosné.![]()
no nakažlivé to samozřejmě je. akorát ne tak že kdo má nějakého rodinného příslušníka nemocného tak by musel zůstat v karanténě. já teda odmala na angíny trpím, po mamince, my děti jsme to podědily, ale tatínek to v životě od nás nechytl. natož jeho kolegové:D
To snad není možné, co v Brně nevymyslí.![]()
.
Parkování u dětské nemocnice je prostě prů.... teď jsme tam 10 dní jezdili ve dvou. Já šla se synem k doktorovi, a děda objížděl nemocnici, případně čekal někde v autě na zákazu vjezdu. Zaparkovat tam je jak výhra v loterii.
Tak od teď můžeme parkovat u Janáčkova divadla v podzemních garážích hodinu zdarma. Kdo Brno nezná, tak je to 3 zastávky od dětské nemocnice. Za hodinu si tak troufnu říct , dojedu k nemocnici, projdu vrátnicí a možná se zaregistruju. Takže placení dalších hodin + dvou jízdenek tam a zpět, případně poplatek za pohotovost a jsme na tak 250Kč.
Když neberu plánované vyšetření, tak tam jedu s vysokou teplotou, vážným onemocněním nebo úrazem. Spousta rodin s miminem. My třeba teď 10 dní na injekce, kdy syn nesměl chodit. Nevěřím, že by tam autem jezdili lidi bezdůvodně.
Janulik03 též jsem to chtěla napsat, jak viktorka_od splavu . Nakažlivé to je, ale od nemocného. Zdravá kolegyně to z domu nepřenese. Pokud už jí nebylo dobře, tak je to něco jiného a nějaké malé riziko tam je. Bohužel to je i v autobse a obchodě.
Renusatko no to fakt vymyslel někdo hlavou
hodinu![]()
Renusatko Tak cena parkování 30/hodinu v garáži v centru města mi přijde velmi lidová. Akorát teda by mě o JD nikdy nenapadlo přemýšlet jako o parkovišti pro dětskou nemocnici, bojím se zeptat, čí brilantní nápad to byl. Parkování v okolí nemocnice je teda ale fakt katastrofa.
Renusatko v Praze znam z detskych nemocnic jenom detske v Motole a tam nejde bezplatne zaparkovat vubec, bud v arealu placene nebo smula (a to je clovek vlastne jeste rad, ze tam vubec zaparkuje). ale v Praze je to asi standard, kdyz me muz vezl do porodnice, vyklopil mne na parkovisti a jel hledat v prilehlych ulicich parkovani. po druhe to bylo jednodussi, byl totiz pozdni vecer.
continuity jde spíš o to že to parkování není ani poblíž, natož v areálu. za parkování u nemocnice běžně platím a nepřijde mi na tom nic divnýho. u té naší dětské (jak už jsme tu dřív probraly tak brněnské jediné a spádové pro širé okolí, a jediné pohotovosti pro brněnské děti) se parkuje velmi těžko za normálních okolností a momentálně se tam nedá zaparkovat vůbec.
Krehutka O to placení by až tak nebylo, to asi nikoho na mizinu nepřivede, ale spíš je to pro nemocné děti daleko od nemocnice. 30 Kč v centru jde, ale já jsem třeba teď v dětské byla denně hodinu, první den taky 5 + cesta a už to tak super není. Moje kamarádka tam třeba jezdí s malým 3x týdně na dialýzu na 5-6hodin. A lístky pro dospělého a dítě. Předpokládám, že parkoviště je přes den málo využívané a chtějí tím přitáhnout zákazníky. Každému musí být jasné, že za hodinu se nevrátí.
continuity Já to klidně i zaplatím...o to nejde, ale jedeš 3 zastávky s dítětem, které má třeba 40 teplotu nebo zvrací. Nechápu, že nejsou schopní vyřešit parkování nějakým parkovacím domem v areálu nebo poblíž. A tohle předloží jako výbornou nabídku pro rodiče...jako, jak nám s tím parkováním pomohli a jak jsou úžasní, že první hodinu nemusíme platit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.