Janulik03 Ono se to třeba lehce šíří ve školce, kde si ty děti hrají dost u sebe, napijou se z jedné skleničky, je tam špatně umyté nádobí nebo si dávají pusinky
.
Stěžovací vlákno
Renusatko ty nudle až na bradu a oslintaný hračky mi vždycky naháněly hrůzu![]()
viktorka_od splavu no jo, ale bez toho se imunita nevybuduje...
Catherinne to mi rekni jak se budovala imunita, kdyz nebyly skolky:-)))
viktorka_od splavu vtedy mali ďalších desať súrodencov, takže škôlka bola doma ![]()
betsey to jo, ale meli jen ty "svoje" bacily co se jim motaly v rodine, ne? neze furt nekdo cizi nosi dalsi a dalsi sople:-)
viktorka_od splavu Všechny děti spolu pásly husy na jedný louce a vzájemně si budovaly imunitu ![]()
Dnes sa držia moc v čistote. My sme behali bosí po dvore, niekedy aj pomedzi kurince a tiež sa nikto nehrútil ked sme si okamžite neumyli ruky.
viktorka_od splavu Jak Matka Tereza, vyrodila jsi toho 16 a čekala jsi, jestli aspoň někdo přežije a nechá tě pak na vejminku, žádná imunita:-D.
Karja ty si drsnáááá. ![]()
Janulik03 Tak já myslela, že bloudíte do dávných dob, nikoliv do dob vašeho mládí, to už byl jinej pokrok:-)
Nemyslela jsi spíš Marii Terezii? Matka Tereza měla jiné poslání, než zajistit následníka ![]()
dzizisketa :-D :-D :-D :-D To víš, před Vánoci, dárky, nahánět PPL, kovbojky na poště, Mall, samej stres. Ale bavim se sama sebou teda.
Achjo. Ten kluk co ho zastupuju v nové práci je na tom hůř než se myslelo. Bude mít chemošku co týden, je úplně mimo. Takže opravdu nastoupím na jeho místo. Sakrasakra, takovej super chlap, chytrej, zábavnej, maj s přítelkyní docela čerstvý mimino. Vedle toho jsou moje občasné stesky úúúplně triviální.
No ale jeden bych teda měla... tím jak je úplně groggy, tak mi většinu pracovních povinností moc nevysvětlil. A jak je to dost daleko od mého původního oboru, tak jsem naprosto ztracená.
Tak už viem, prečo sú tu sem tam prázdne príspevky. Ide to aj bez textu ![]()
Už zas má cestovatelská klasika! Zítra ráno vyrážím na několikadenní výlet do Lublaně, nejsu vůbec sbalená a jediná má sváča na několikahodinovou cestu vlakem jsou rýžový chlebíčky... ![]()
Ale stejně je to srandovní, přijde mi to jak včera, co jsem se na MP v cestovatelským vlákně radila, jestli je Slovinsko na půlroční studijní pobyt dobrá volba, a přitom si tam teď jedem s kamarádkou po pár letech zavzpomínat... :)
S blbym striebornym jmelim som si zaspinila tmavomodru celkom novu bundu. A este bola aj draha :(. Vyzera to akoby ma ohodil vtak... Krasa. Nevie niekto s cim by to slo dole? Skusila som technicky benzin a nic. Napada ma riedidlo, len neviem, ci aj farba a latka zostanu...
andulka01 jezisi! ted je toho pred Vanocemi strasne moc. kamaratky synovec, leukemie, tady taky.
snad bude lip. fakt si my zdravi nemame na co stezovat.
já jsem šla před pár dny jedné mladé kolegyni s rakovinou na pohřeb. zatím jsem se z toho nevzpamatovala. včera jsem našla fotky, kde jsou všichni pohromadě a je mi nanic doteď.
sakra zas jednou vecirek, ze kus steny od cervenenho vina ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.