Mutziputzi no ale nepoznáš to podle SPZ, ta zůstává stejná, ne?
Stěžovací vlákno
Potrefenáhusa Ta se měnit už dlouho nemusí, se líp jezdí po Praze jako blbec s moravskou SPZ že jo? Cizinec není našinec, tak nemusí vědět v jakym pruhu má jet a tak ne?![]()
Edit: To bylo na Karju))
V sobotu si stěhuju další část knih (těžkých jako kráva, většinou velké publikace o umění) a další věci. Měla jsem dohodnutého švagra na pomoc a podporu. A neteř má zánět ucha a horečky... tak asi nic. Musím zvládnout sama a už teď je mi z toho zle. Mám pocit, že v poslední době nedělám nic jinýho než přesouvám knihy a krabice s krámama. Jsem unavená.
mysmat whiskas ono je to hrozně těžký... fakt mají právo k tomu doktorovi nejít. teď to řeší shodou okolností dvoji mí známí - oba příbuzní samotní v prázdném domě, jeden skončil v LDN druhý opakovaně nalezen vyčerpaný dehydrovaný ležící na zemi a stejně jakékoliv přestěhování nebo ošetřovatelku která by chodila pravidelně prostě odmítá. jednou ho tam nenajdou včas. a nenaděláte nic.
mysmat aha. ja bych si teda vycitala to vydirani. doufam, ze az budu stara, nebudou se ke mne moje deti chovat jako k nesvepravne.
Lilly_Ku Tohle by sice bylo hezký, ale relizovatelný tak leda pro nejcentrovatější centrum. Když si vezmu, co musím za den oběhat - školka, škola, práce, kroužky atd., zvládám to bez auta jen díky tomu, že je všechno v centru max. půl hodiny chůze od sebe (MHD pár minut). Bydlet někde dál z centra (a nemyslím zrovna satelit, stačí vzdálenější čtvrť), tak bych to prostě časově nestíhala. Takhle si vystačíme s jedním autem do rodiny, ani nejezdíme denně.
Je fakt, že při menším provozu bych si třeba troufla na kole, kdybych přemohla svou lenost šlapat furt do kopce...
mysmat tim vydiranim stari ani nemoci nezaplasis.
mysmat ja som v pozícii toho rodiča. A teda fakt mi vadí že istú dobu okolo mna krúžili a tlačili. Až mi rupli nervy. Mám právo za seba rozhodnúť. Aj keď viem a chápem, ale.....
to len taký pohľad aj z druhej strany.
viktorka_od splavu až budete stará, tak téměř jistě v nějakém stupni nesvéprávnosti budete...málokdo má štěstí, že zemře s čistou myslí.
mysmat aha. ja bych si teda vycitala to vydirani. doufam, ze az budu stara, nebudou se ke mne moje deti chovat jako k nesvepravne.
Naše mamka je to stejné. Já bych jii nechala, ale potom mě nebaví už přes rok posloucht jen jak ji pořád něco bolí, je jí špatně, nemůže to a tamto a přijde mi, že chce, abych ji litovala. Už 2x jsem jí domluvila vyšetření u nás na interně...a ona nedošla. A zase to jede dokola, celé dny leží a terorizuje taťku. Takže mi trochu nesvérávná už přijde.
viktorka_od splavu To je samozřemě pravda, ale souhlasím s mysmat . Já osobně raději použiju jemnou formu nátlaku (a to maminka není nesvéprávná, jen má třeba strach, nebo nevím jaký, mně nepochopitelný důvod, proč nerada chodí k lékařům), než si vyčítat, že jsem to nezkusila. Přijde mi to normální, že mám starost o člověka, kterého mám ráda a zkusím cokoli, byť si kolikrát vyslechnu ne moc příjemný komentář. Možná to nezabere, ale nebo taky jo, takže proč to nezkusit.
Renusatko stejne s tim nic nenadelas. a pripada mi fakt trochu uchylny to zbozsteni "prevence" s tim stezovanim to je tezky, asi dle rodinnych zvyklosti. u nas by se nikdo terorizovat nenechal:D
Janulik03 Ale tobě není přes 70 a máš snad rozumný pohled na věc
.
whiskas jasne. no nic uz bych se opakovala nechme to byt. ja jsem vdecna ze mi rodice jsou jeste relativne samostatni, a doufam budu mit dost soudnosti i pozdeji.
Renusatko stejne s tim nic nenadelas. a pripada mi fakt trochu uchylny to zbozsteni "prevence" s tim stezovanim to je tezky, asi dle rodinnych zvyklosti. u nas by se nikdo terorizovat nenechal:D
Ne? Tak to by člověku, který skoro nic nemůže a potřebuje pomoc, leč nehodlá své zdraví řešit, měl člověk říct, kašlu na tebe? To bych tedy nedokázala, nedokáže to ani můj otec vůči mámě, takže to takovým mini "terorem" zavání. Přesto, když máš někoho ráda, nepošleš ho kamsi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.