Janulik03 Aj ja chcem takéééé
!
Z čoho ti urobila drdol a kde? Mne sa nezdajú tvoje vlasy také dlhé, aby sa dali načesať do drdola. A možno, že tá kaderníčka je čarodejnica
.
Uži si večierok.
Janulik03 Aj ja chcem takéééé
!
Z čoho ti urobila drdol a kde? Mne sa nezdajú tvoje vlasy také dlhé, aby sa dali načesať do drdola. A možno, že tá kaderníčka je čarodejnica
.
Uži si večierok.
Micuska to musíš príst k nám do prdelákovic a tu máme také šikovné dievčence, čo aj z hov... upletú bič. ![]()
Tak "vedenie denníčkov" a vyťahovanie starých príspevkov a sťažností so zámerom zosmiešniť niekoho mi príde za hranou a zaváňa až stalkingom. A áno, tiež mi niekedy utkvejú v pamäti úplne divné detaily, tomu sa človek asi nevyhne... Netvrdím, že to tak musí mať každý, ale ja sa sem chodím odreagovať a keď vidím tieto infantilné žvásty a osobné útoky, tak radšej klikám na krížik a idem robiť niečo iné. ![]()
Wanda von Dunajew stalkingem??? Deníček???jako ze si nekdo pamatuje par opravdu velice kurioznich příspěvku? Infantilní žvásty jo,ale rikat tomu stalking je fakt směšný.
Potrefenáhusa Smiešne mi príde skôr toto arogantné "sprdávanie", ako keby tu už nikto nemohol napísať vlastný názor.
Wanda von Dunajew No ono to je už skôr tak že musíš 2x rozmýšľať nad tým čo tu napíšeš.
Amun se asi vazne odregistrovala, ale za to muze Karja - to ona si na ni psala denicek
Hele, ale já jsem v tom nevině, já jsem chtěla být jen vtipná a to jsem navíc i byla. A bylo to i k tématu, ne ve stylu, hele teď si někoho popíchneme! A ještě jsem se omluvila, že já si budu psát deník na tebe?
Wanda von Dunajew tak me zas prijde jako arogantní sprdavani to tvoje, cely to vzniklo z toho,ze karja fakt byla vtipna a dostalo se ji celkem drsný a neadekvátní sprchy
Karja tiez si myslim. ze si v tom bola nevinne. Aj mne utkveli v pamati jej absurdne staznosti a to si v mojom veku pamatam maloco
.
A to jako kdyz si o nekom myslim ze je exot, musim si to nechat pro sebe? Neni to pravdepodobny, ale kdyby si to nekdo verejne myslel o mne, necha me to stoicky klidnou.
Wanda von Dunajew Tak stalking jo, píšu další jméno do deníku! Ne upřímně si myslim, že se tu k sobě chováme hezky, s minulý prostředím se to nedá vůbec srovnávat. Jako je tu třeba pár uživatelek, u kterých je patrná třeba trochu nevraživost s jinými, ale vypíší si to mezi sebou. Samozřejmě, pokud si s někým píšu víc, tak si pak i víc dovolím ve stylu vtípků a nezaznamenala jsem negativní reakce. Pokud to tenkrát bylo objektivně na odchod, tak to už bychom tu rovnou mohli zavést zvyky obchodní korespondence.
Mutziputzi Sorry, ale o tebe si to mnohi myslia. Nic vo zlom...
Micuska Prosím tě, vždyť ona je za to Mutzi ještě ráda!
Karja Veď ja viem
Karja No ja chápem, že keď už to niekomu niekto predhodil po x-tý krát, že mu to nepripadalo vtipné. A asi každý má občas blbý deň, keď pohár trpezlivosti pretečie. Či to bolo objektívne na odchod alebo nie, to sa posúdiť nedá.
Potrefenáhusa Áno, napísala som to ostrejším tónom, než mám vo zvyku, na hrubý pytel hrubá záplata. Ale zrovna Karja som na mysli nemala, ona síce vtipkuje, ale vie to s nadhľadom.
ten uvodni komentar byl treba vtipnej, ale kdyz si pak dalsich pet lidi prisadi a predhani se v ostrovtipu, tak mi to taky moc k popukani neprijde, zejmena, kdyz to je furt na ucet jedny a ty sama osoby.
Wanda von Dunajew Tak ještě můžu být ráda, že jsem tenkrát neměla blbej den já, to už bych teď místo kecačky na parfumanii pekla se zrušeným nickem cukroví a dělala vůbec užitečné věci. Jako mě to osobně taky nestaví do komfortní situace, Amun jsem nevnímala negativně, dokonce jsem si s ní fakt často psávala, vtip byl použit poprvé a vůbec to, že si někdo myslel, že mě baví urážet ostatní nebo někomu něco vmetávat pro moje osobní potěšení na platformě, která má sloužit pro zábavu a sdílení vzájemnýho koníčku, mě samotnou spíš docela zarmoutilo.
Ve zdravotnickém tématu mi už chybí jedině Amun, co teď lítá businessem každej tejden do Prahy za umírajícím příbuzným, se který se nikdy nestýkala, dala by tomu hned lehčí notu
No ty vole, tak tady už se vtipkuje i na úkor umírajících příbuzných?
Fakt ubohost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.