Amun se asi vazne odregistrovala, ale za to muze Karja - to ona si na ni psala denicek
Stěžovací vlákno
Mutziputzi no tak si hodite na hrob napis #metoo a je to!![]()
Candance ale to je skoda :( me to bavilo cist, zase jinej zivot nez mam ja k porovnani :D
Potrefenáhusa Mutziputzi jinx Edge nolita
Nerada bych vám kazila zábavu, pouze chci upozornit, že už tu Amun z vlastní vůle není, takže je tahle diskuze nadbytečná a navíc je teď v situaci, kdy ji propíráte "za jejími zády" a ona se nemůže bránit. V tomhle ohledu potom může být přirovnání k základce o přestávce celkem trefný, když už tu tedy padla řeč o racionálním levelu debaty...
Jako nestranná osoba tedy chci říct jediné: Don't beat the dead horse.
wendulka Tak nakonec to zabralo rychle a jsem zase normálně funkční, ač teda trčím doma (už čtvrtej advent po sobě). Včera ale učitelka v mateřský prý muži při vyzvedávání Kukadelníka říkala, že tam mají spálu pořád a nově se k tomu přidaly neštovice. Se pooňďám... V pondělí mají ježiška, na to se těší, a pak už si ho nechám doma.
Hoolinkah to ze Amun propirame, kdyz tu neni, jsem aspon ja zjistila, az po upozorneni a komentar jsem psala s vedomim, ze si ho Amun precte. Navic, ja obvykle kazdy prispevek pisu s vedomim, ze se mi nekdo muze vysmat a negativne cokoli komentovat
Candance Však v pořádku, taky jsem to psala s vědomím, že si někdo třeba ještě ani nemusel všimnout. Proto říkám, že na to pouze upozorňuju. Zároveň to ale nic nemění na tom, že se nemůže bránit (a že to pak celý - i nechtěně - vyznívá hůř, než kdyby tady byla). Proto to zmiňuju taky. Toť vše.
Hoolinkah Tak to je fajn
. Ale s tou školkou to je teda nářez
.
wendulka Njn, někdo by mohl namítnout, že bych ho tam vůbec neměla pouštět, zvlášť když jsem nemocná já a on by to tam mohl zavlíct.
Nicméně pro něj už platí povinná školní docházka. Navíc tam měsíc nebyl a už se tam fakt těšil. A zameškal měsíc angličtiny. A navíc jsem brala jako pozitivum to, že je ode mě co nejdelší možnou dobu co nejdál...
wendulka Njn, někdo by mohl namítnout, že bych ho tam vůbec neměla pouštět, zvlášť když jsem nemocná já a on by to tam mohl zavlíct.
Nicméně pro něj už platí povinná školní docházka. Navíc tam měsíc nebyl a už se tam fakt těšil. A zameškal měsíc angličtiny.
To by asi mohl, ale co jiného člověku zbývá vzhledem k okolnostem?
A navíc jsem brala jako pozitivum to, že je ode mě co nejdelší možnou dobu co nejdál...
Tak to rozhodně s ohledem na to, že jsi teď sama nemocná. Nemluvě o tom, že po měsíci doma s tebou je pro něj změna prostředí asi už skoro nutností
.
wendulka To jo, je to velmi společenskej tvor. A zejména, pokud jde o holčičky.
![]()
Potrefenáhusa Mutziputzi jinx Edge nolita
Nerada bych vám kazila zábavu, pouze chci upozornit, že už tu Amun z vlastní vůle není, takže je tahle diskuze nadbytečná a navíc je teď v situaci, kdy ji propíráte "za jejími zády" a ona se nemůže bránit. V tomhle ohledu potom může být přirovnání k základce o přestávce celkem trefný, když už tu tedy padla řeč o racionálním levelu debaty...
Jako nestranná osoba tedy chci říct jediné: Don't beat the dead horse.
Tak to mě je líto, že se Amun odhlásila. Vadí mi, že se sem tahaj móresy z Pekla, které vedou k odchodu uživatelek, které jsou určitě zajímavé. I když si možná stěžují na nám podivné věci. Amun sem chodila právě se stížnostmi, protože chtěla asi znát jiné názory. Nemyslím si, že by byla v reálu tak hrozná jak to z posledních posměváčkovských příspěvků vypadá. Škoda londýnského kontaktu.
HOWGH! absolutni souhlas, auto ve velkym meste je prezitek. ja cekam, ze nam tu ted konecne udelaj nejakej koncept rozvoje mesta, co chape mesto jako misto k ziti, chozeni, jezdeni na kole, vysedavani venku.. a ne jako prostor pro jezdeni autama a parkovani.
Zlatý slova! ![]()
Hoolinkah ok, já jsem ji právě chtěla citovat, aby si to mohla přečíst a ono to nešlo... tak už teda mlčím
Janulik03 Mnooo, co si budeme povídat, vypadá to, jako když se puberťačka učí zacházet s domácí kulmou...
Hoolinkah a to si nevidela ešte predtým. Baby mi to už v práci stihli rozpustiť, mala som to v "drdole" so sponkami. Najprv sme sa to snažili zozčesať, ale.....
Tak už ma videla postupne celá firma, už to možem dať preč. ![]()
Tak to mě je líto, že se Amun odhlásila. Vadí mi, že se sem tahaj móresy z Pekla, které vedou k odchodu uživatelek, které jsou určitě zajímavé. I když si možná stěžují na nám podivné věci. Amun sem chodila právě se stížnostmi, protože chtěla asi znát jiné názory. Nemyslím si, že by byla v reálu tak hrozná jak to z posledních posměváčkovských příspěvků vypadá. Škoda londýnského kontaktu.
Amun byla tak autenticky londýnská, že pokud by tady měl londýnský kontakt chybět, nabízím náhradu, budu to psát vod nás z Jinonic a dávejte bacha, že to nepoznáte![]()
Jinak jestli je pekelný móres neunést reakci na nikým nevynucené vlastní vyjádření s následnou žádostí o výmaz, jsem v klidu, za chvíli je zpět.
andulka01 Ale toto zadne moresy nebyl. Na jeji adresu byl jeden vtip, podle me (stare urazlivky) uplne v pohode,zadny utok na jeji osobu.
no uz koncim
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.