Mutziputzi jestlipak staroušky odsunula někam na periferii, aby v centru nezabírali místo mladým a produktivním?
Stěžovací vlákno
Potrefenáhusa no jo, ale ted kdyz tam za nima pojede takovou dalku, to ji bude kde kdo obtezovat - od delniku az po zalinare!
Potrefenáhusa No nezbyde jí než žádat městskou cimru až jí Corbyn jako sortu s nejvyššími příjmy nepěkně zdaní!
Potrefenáhusa Já už to své vyšetření napravila. Ale jistě, také se k doktorrům nehrnu, ale kdybych měla nějaké potíže, s návštěvou neváhám. A maminka už má problémy stejného rázu velmi dlouho. Jednou už kvůli tomu jela na pohotovost, ale pak se na vše vykašlala a neřešila to. Až nyní, když už to pro ní bylo zřejmě neúnosné, protože není schopná vůbec jíst, což člověka dost vyčerpá.
jinx hlavně taky lowcostový turisti, co jezděj v metru s kuframa!!!![]()
jinx A pak na ní vlítne ten chlípnej kolega co mu do vomrzení opakuje, že má přítele a ten úchyl jí furt někam zve!
Ma to holka k nesneseni tezke!
Az ted ctu, ze chlipnej...ja puvodne cetla chlupatej a fakt jsem vzpominala, zda i nekdo chlupatej byl na black listu ![]()
Zas ale jeko jediná češka tam má volební právo, pozor! No samozřejmě, že ho má!
ještě, že nejste její kolegyně, jinak by vás důrazným hlasem odkázala na manuál (či to to tehdy bylo) ![]()
Tyjo, ocitla jsem se na základce o přestávce?
A hergot, ta se nasere!
Edge Dočetla jsem tvůj obsáhlý příspěvek a máš můj obdiv. Nedivím se, že jsi sáhla po uklidňujících tabletách, musel to být neuvěřitelný zápřah. Tvému vzteku naprosto rozumím. Nemoc blízkého člověka je vždy nápor na nervy (i na energii) a pokud dotyčný ještě nespolupracuje, je to horor. Doufám, že už je lépe
.
whiskas jj, už jsem v pohodě, díky
tobě taky držím pěsti, aby všechno dobře dopadlo
Edge Děkuju.
Mutziputzi jinx nolita Potrefenáhusa hele, ale musím říct, že v poslední době žádná stížnost od @amun nebyla, tak třeba už je to dobrý... ale koukám, že už se asi odregistrovala, protože mi nefunguje citace, tak už chápu...
Jste banda hyen a přijdete do pekla!
![]()
barbucha juchu! ![]()
barbucha Radši dost, so bojim, že si vykoleduju, že mě bude na smrtelný posteli obtěžovat ňákej příbuznej nezvedenej hajzl co o něm teď ani nevim, zákon schválnosti hele![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.