Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 15. prosince 2017 20:17

To jste nektery z vas takovy pipi i v realu?? To musi bejt utrpeni a uz chapu povzdechy nekterych kolegu nad slepicimi problemy a mozky, vsechno osobne, vsechno vazne a resime a co nejdyl, boze

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 15. prosince 2017 20:23

Stezuju si, ze je strasne jednoduchy me vyhecovat ke kravovinam. A dekuji za svoji prozretelnost vzit si po vanocnim vericku dovolenou.

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 15. prosince 2017 20:26

Lama_z_Lana narocny vecirek? :)

Online Sweet Potato
40441 příspěvků moje polička 15. prosince 2017 20:27

Wanda von Dunajew 

Promiň, ale nazývat stalkingem to, že některé posty prostě byly, jsou a budou nezapomenutelné?! No nic, o mrtvých jen dobré, RIP

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 15. prosince 2017 20:28

Lama_z_Lana Tak to bylo něco víc než fotostěna s napsanou bublinou "jsem žhavá". Obávám se, nás to tady bude zajímat:-)

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 15. prosince 2017 20:33
Reakce na Karja:

Lama_z_Lana Tak to bylo něco víc než fotostěna s napsanou bublinou "jsem žhavá".

No, to se jeste uvidi :D

Ja jsem hlavne rada, ze i pres veskere (a nemale) momnetalni tenze v kolektivu byl vecirek velmi povedeny. Jak za starejch casu. Kdyz prijde na vecirky, jsme velmi vesela particka :))

Online wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 15. prosince 2017 23:09
Reakce na Mutziputzi:

To jste nektery z vas takovy pipi i v realu?? To musi bejt utrpeni a uz chapu povzdechy nekterych kolegu nad slepicimi problemy a mozky, vsechno osobne, vsechno vazne a resime a co nejdyl, boze

​Je tohle vážně nutné? 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 15. prosince 2017 23:35
Reakce na wendulka:

Renusatko Ty jo, růže? To je pěkný svinstvo. Tu dostala moje babička zhruba necelé dva roky před smrtí. Samotná antibiotika jí právě na to taky vůbec nezabírala. Pomohlo, až když se k tomu přidaly pravidelné převazy se Sorbalgonem. Ale tenkrát to bylo docela složitý ho napsat, aby ho uhradila pojišťovna. Tak nevím, jak je to dnes.

Tohle alginátové krytí není vůbec nejlevnější (teda tehdy nebylo, nevím, jaká je jeho dnešní cena). Tenkrát to hrazení bylo omezené jen na určitý počet, takže ta poslední dvě balení si pak babička musela uhradit už sama v plné výši, což byla pro důchodkyni docela pálka.

​Syn to neměl nijak na převazy..měl oteklou červenou nohu, ale nic otevřeného. Zasahuje to hlavně lymfatický systém a částečně cévy. Nebepečí je tam hlavně  v těch komplikacích. Selhání ledvin, celková sepse, zánět mozkových blan. Užili jsme si denně v nemocnici hodinu, protože mimo injekce byla vždy důkladná prohlídka. Takže jeho ještě znovu čeká celé cévní a vyšetření břicha a uzlin ultrazvukem, vzhledem k místu, kde to měl rozšířené. Dobře se asi úplně necítí. Včera nejel na výstavu do Prahy a zítra nechce ani do Vídně, že si netroufá tak dlouho chodit. 

Online wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 16. prosince 2017 00:06

Renusatko Aha. I když i tak je to dost síla. Tak držím palce, ať se s tím co nejdřív popere.

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 16. prosince 2017 00:45
Reakce na Mutziputzi:

​Amun byla tak autenticky londýnská, že pokud by tady měl londýnský kontakt chybět, nabízím náhradu, budu to psát vod nás z Jinonic a dávejte bacha, že to nepoznáte

Jinak jestli je pekelný móres neunést reakci na nikým nevynucené vlastní vyjádření s následnou žádostí o výmaz, jsem v klidu, za chvíli je zpět.

​Sto bodov!

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 16. prosince 2017 09:45

nechtěla jsem se navážet do někoho, kdo se nemůže bránit, proto jsem dávala @amun zmínit... ale její reakce na cokoliv byly dost přemrštěný, pořád si stěžovala na úplný kraviny (teda kromě toho umírajícího příbuznýho)...  jako ona opravdu někomu přijde normální třeba ta její reakce na to, když prošla na ulici kolem dělníků, kteří obdivně zapískali? když se to stane mně, tak se prostě usměju a jdu dál, rozhodně kvůli tomu nebudu vyvádět jako hysterka

já jenom prostě nemám ráda lidi, co se berou smrtelně vážně a nejsou schopný si ze sebe udělat legraci a jakýkoliv rozdílný názor od toho svého berou jako osobní útok... Karja podle mě vtipně zareagovala na její fňukání a to, že to @amun nevydýchala, je podle mě spíš směšný, přijde mi trapný, pohoršovat se nad někým, kdo si dovolil dát někomu "ochutnat jeho vlastní medicínu"

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 16. prosince 2017 10:19

Edge presne! 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 16. prosince 2017 10:39

Edge ale tak porad je to tady jen diskuzni platforma, navic tema stizmost na cokoliv... toz kde by si mela postezovat kdyz ne tady? Jako jo, obcas to prehanela ale mrzi me ze se to tady trochu zvrhlo ve stylu MP. A to jsrm taky dost urazeci typ co se ho spousta veci dotkne ale na nocni prokrastinaci abych nechrapala u kojeni jd to tu znacka ideal :D

Offline slniecko admin
19583 příspěvků moje polička 16. prosince 2017 11:24

Akože dievčatá, ja chápem, že to ešte prežívate, ale fakt už stačilo.

Amun je ta het, s tým už veľa nenarobíme a my sa pekne naučíme, že:

- jedna vec je pousmiať sa nad niečím pet-peevom, ktorý nám príde prehnaný a večným omieľaním to dookola

- že sme jednoducho každá iná a na takejto platforme sa väčšinou stretávame pre nejaký koníček, ktorý spája veľmi často ľudí, ktorí by bez toho v reále o seba ani nezakopli - a že je to v podstate dobre, lebo to rozširuje obzory o svetoch iných ľudí

- že keď prestúpime rozumnú čiaru, čo sa v princípe asi v živote stane každému, len niekomu menej, niekomu viac a niekomu tak nejako pravidelne, je lepšie povedať "pardon" a ísť ďalej, ako sa v tom dookola rýpať a snažiť sa udržať si sám pred sebou tvár, že to bolo ok a v podstate situáciu dookola ešte vyhrocovať a zhoršovať.

Amen.

Aspoň zatiaľ.

Online Sweet Potato
40441 příspěvků moje polička 16. prosince 2017 13:18

rasaNori 

Já myslím, že v tomhle případě byl ten problém právě opačný, že jsme průběžně na ty její "stížnosti"(na důchodce zabírající místo v bytech v centru jen tak namátkou) reagovaly příliš málo a příliš slušně. A kdyby ona na Karjino opravdu nevinné pošťouchnutí nevylítla jak bodnutá,  bylo by to tak patrně i dále.

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 16. prosince 2017 17:12

Lama_z_Lana to ale není hezký, něco takhle nakousnout a pak mlčet 

Offline Aranel
6619 příspěvků moje polička 17. prosince 2017 21:37

Edge Moje slova! Fotky sem!

Online Sweet Potato
40441 příspěvků moje polička 18. prosince 2017 13:16

Ztratil se mi konec izolepy! Grrrr!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 18. prosince 2017 13:29

Sweet Potato jo,tak ten uz nenajdes.