continuity Odinstalovala jsem úplně všechno, co se při nich nainstalovalo. Ale podle toho, co jsem vyčetla na chytrých programátorských fórech, zůstala spuštěná nějaká část toho procesu, která má ty aktualizace na starost, a teď to zatěžuje. Pokusila jsem se to přes služby vypnout a dočasně zakázat, ale nepomohlo to, takže teď se všechno seká. Ale nejhorší je, že mi to zpomaluje i textovy editory, takže se v tom nedají ani psát seminárky do školy. Doufám, že brzo pošlou nějakou opravu, jinak mě švihne.
Stěžovací vlákno
Si stěžuju na to HNUSNY CUNT triko od City folklore. Ja blb jsem ho nevratila a po prvnim vyprani na 30° se to triko smrsklo z uz tak malyho Lka na dobry XS a svy se mu pretocily tak, ze je ted jeden uprostred a druhej na zadech ![]()
711990 šiš, jsem na tebe zrovna myslela, jestlis to vrátila, CF byli tenhle víkend v Praze na Dyzajn marketu, to ses možná bývala mohla domluvit na vrácení osobně...
Karoleena ja sem v tomhle nemozna, muzu si za to sama. Rikala jsem si ze ho proste vyuziju jinak, no tak ted uz ho neobliknu:D
711990 Jsem ráda, že jsem ještě neobjednala, za to nemůžeš, tohle udělá jenom hadr
711990 No ale stejně by asi bylo dobrý to do CF aspoň napsat nebo něco, pokud vim, jsou to první dámsky střižený trika v jejich nabídce ever, takže třeba holt neozkoušenej dodavatel nebo něco v tom smyslu, ale když si nikdo nebude stěžovat, víš jak... :)
Já měla zatím to pánský dvakrát, materiál je fajn, ale prát ho budu až teď, tak se teprv ukáže pravda! :D
mysmat ale ja to nehledam v sufliku.. hledam vsude kolem sebe pod papirama, stuzkama, odstrizkama a jinym bordelem co si pri tom vytvorim![]()
viktorka_od splavu sestro?
u nas se teda ztraceji nuzky, porad kupuju dalsi dalsi nuzky detem do skoly a porad zadne nemuzu najit.
já mám v každé místnosti včetně ložnice šuplík a v něm nůžky, izolepu a sirky
už mne zmáhalo pořád přebíhat z místa na místo ...
k cemu je to dobry? ![]()
continuity nuzky kupuju v takovym tom baleni po trech nebo peti. v kuchyni mam aspon troje, v kazde koupelne, ve sklepe.. a furt dokupuju. to samy tuzky a propisky
kdysi jsem koupila v makru krabici 100 tuzek, ze to na par let vystaci.. haha
jinak jsem si ted namohla zada, protoze jsem pro chlapa v posteli hledala darky, co ma zitra odvezt k babicce. a navic jsem zjistila, ze dve darkove tasky, ktere jsem poridila nemuzu najit a navic asi tri darky nejsou vubec popsane (a dva dulezite zabalene)! mne picne. ze nemam nic pro svaru, se kterym si teda nic extra nekupujeme, ale budeme zrovna spolu u te babicky v jeden den je uz jenom mala tresnicka na dortu(alespon zabalenou lahev by to chtelo)
ach jo a mam na to jeden den (zitra jsem do pozniho vecera nejake akcii, kam chci a potrebuji) a v patek rano jedu pryc i kdyz budou padat trakare.
jdu spat...
a na co používáte alobal?
já jsem ho z důvodu silné ekologické zátěže vyřadila a vůbec mi nechybí. mám teda rolku doma (recyklovaného z dm), ale ani nevím, kdy jsem ji naposled na něco použila.
Jiná Realita ponejvic pri peceni misto poklicky, kdyz potrebuju pouzit pekac ktery ji nema. obcas na zabaleni peceneho masa, treba svickove, kterou nakrajim po upeceni na platky a zabalim a pak dodelavam omacku. maminka to tak delala:D
continuity tohle je presne duvod proc nejsem z vanoc dvakrat nadsena. s vetsima detma uz to neni takovej masakr, ale i tak bych si to klido nechala ujit
zacinam delat nakupni seznam na patek a rozpis jidel sobota-utery![]()
viktorka_od splavu Jé, taky jsem si vždycky dělávala "jídelní lístek" a podle toho nákupní seznam![]()
Jiná Realita stejně jako Viktorka, jako tepelný izolant. Na pomalu pečená masa je to lepší než poklička protože to je utemovanější. A když je hotové maso, tak na odpočinutí taky ok. Ale jedna role mi vydrží tak půl roku?
viktorka_od splavu Přesně, ty tři čtyři dny, kdy jsou všichni nalezlí doma, a chtějí snídani, oběd a večeři. To mě ničí:-) Já nejsem žádná kuchařinka, ale jistou odpovědnost za nevyhladovění členů domácnosti cítím, tak mi z toho praská hlava ve švech. Na Štědrý den je to naštěstí dané, ale co pak? Já pořád doufám, že nás někdo někam pozve:-)
Gatita tohle mi prijde desne vtipny, u nas doma jsou vanoce ve znameni toho, ze se nevari:D stedrovecerni vecere je jasna, 25. se snidaji chlebicky a obedva rizek se salatem/polivka, podle toho kdo co chce a tak se pokracuje i druhy den;) prijde mi to jako skvely plan, zbavime se jidla a vsichni muzou odpocivat
711990 a kdo dělá ty chlebíčky?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.