větev do vázy je taky v pohodě!
a nebo ozdobit světelným řetězem nějakou větší kytku v květináči ![]()
větev do vázy je taky v pohodě!
a nebo ozdobit světelným řetězem nějakou větší kytku v květináči ![]()
rasaNori Ale jo proč ne, když vám chutná, jsem do teď myslela, že největší prasárna co se dělá s vánočkou je, že se namaže máslem, člověk se furt učí![]()
rasaNori Vloni jsem se nechala na neštovice očkovat, což asi neznamená, že ho mít můžu nebo nemůžu. Vůbec se v tom nevyznám, zkusím raději tu kožní, obvodačku mám daleko;-).
paktofonika proc?
já jednou zkusila u známých vánočku s paštikou... no, zajímavý... ![]()
paktofonika kdybys nebyla taková perfekcionalistka, věděla bys že když se nazdobí je každá metla krásná:-)
já se divila mamince že vždycky posílá tatínka, samotnýho, no hrůza co dotáhne.. páč samozřejmě, jako normální chlap, veme co mají na kraji a de (cestou na panáka:-). takže maminka to má bez starostí, metla se nazdobí, dárky se pod ni naskládat dají a všichni jsou spokojení.
abych někde lítala a sháněla na to bych se..
Karja Dvě očkovací dávky? Pak bys ho dostat neměla, ale ten neštovicový vir je prevít. Dcera byla každá očkovaná jen jednou dávkou a jedna pak měla pár pupínků (všimli si ve školce, já bych to přehlédla). A druhá měla spoustu velkých neštovic v létě o 11 narozeninách.
Mirka Ja si jako decko nestovice strihla 2x.
Mutziputzi no :D
Karja fakt si tam skoc, na tohle trpi tchyne (krom jineho) a je to mazec docela. Drzim palce at jsou to opravdu jen ty bedary :)
viktorka_od splavu Máš pravdu, včera sme boli na jednom mieste, všetci odchádzali so stromčekmi len ja som tam furt špekulovala.
Sťažujem si sama na seba
paktofonika my taky ještě nemáme stromeček, ale teda přijde mi, že v Praze jich je na každým rohu miliarda, teda nemám moc požadavky, už jsme měli i strašný koště, co dotáhl jeden kamarád zahradník odněkud z lesa a jakou jsme z něj měli radost (akorát na tři krále musel fakt z domu, stačilo kejchnout a byl celej pryč)
Vianoce u nás: medovníky - roztečené na plechy do placiek.
Do orechov mi vliezli mole.
Kupujem nové orechy, z nich parížske rožky - spálené.
Kočky na terase pretrhli svetelnú reťaz.
Tak som sa rozhodla, že už napečiem len vanilkové rožky a budem len relaxovať.
Celé sviatky budeme pokope, tak nejako prežijeme. Je nachystaný Xbox v jednej miestnosti a muž zavesil šípky na stenu v jedálni, že budeme hádzať. Hádam to prežijeme v celku.
Šťastné a veselé želám vám všetkým a hádam sa tu stretneme aj budúci rok.

rasaNori Říkám, prevít je to
. Přemýšlela jsem, jaký průběh by dcera měla bez té jedné očkovací dávky. I tak to bylo skoro na jizvy. A kde to tenkrát chytila...? Předtím jsme byly spolu na dovolené, děti žádné, nechápu.
A verím že v Prahe je ponuka stromčekov veľká, nedá sa to porovnávať s menším mestom. Dám tomu dnes ešte jednu šancu a ak nie tak kašlem na to.
Mirka proti planým neštovicím se očkujou děti?
Já si nechávala nabírat protilátky, protože jsem měla za to, že jsem neštovice neměla a po varování tady jsem se chtěla nechat očkovat, ale ukázalo se, že jsem je někdy prodělala nejspíš bez příznaků, prý jsou tak strašně nakažlivý, že je mělo 95% populace, říkal doktor.
Potrefenáhusa jj v praze tuna stromu. My teda mivame ten ulne nejprtavejsi stromecek na svete (
) ale myslim, ze si musi vybrat snad kazdy.
paktofonika no mně fakt přijde, že když se to vozdobí a rozsvítí, je krásnej každej stromeček. A jeden rok jsme měli jen větve v košíku a přišlo mi to taky hezký.

Potrefenáhusa
Goliáš to krásne dozdobuje. S vetvičkami si ale neužil toľko zábavy čo? :D
paktofonika Ale jo, von žere jehličí a jde po těch ozdobičkách :-D
Akorát už jsem vyhodila ten květinovej stolek a taky místo kredence je telka, takže se ke stromečku teď líp dostane :-D
To zní rozumně, leč u nás to moc nefunguje. A to mi nepřijde, že bychom žrali jako vepři, naopak. Spíš nejsem zvyklá nakupovat hodně jídla, mám ráda věci čerstvé, tak míváme zpravidla lednici velice přehlednou, žádné velké zásoby:) Což na ty svátky, kdy jsme několik dní všichni tři doma, a do toho občas nějaká návštěva, nelze praktikovat. Naštěstí můžu zrecyklovat nákupní seznam z loňska:)
viktorka_od splavu Jejda, to zní náročně. My měli loni první velkou rodinnou večeři. Bylo nás osm dospělých, plus dítě. Byla to hotová fúze rodinných zvyklostí :) Líbilo se mi to, mám podobné sešlosti ráda. Nakonec jsem vlastně ani moc nevařila, měla jsem na starost jen ryby, ostatní zařídili zbytek. Nepekla jsem cukroví, nic. Ale pamatuji si, že jsme měli s mužem strach, že to organizačně nezvládnem, že to bude váznout, tak jsme valili jeden chod za druhým a ve výsledku bylo po večeři asi tak za pět minut. Takže letos to budeme brát víc easy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.