Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 15:54

Výsledek: beďary, volejte třikrát sláva. Ale i doktorka říkala, že hodně ošklivé a nepovažovala mě, narozdíl od sestry, za kreténa:-D. Prej vánoční stres:-D. Ten teprve nastane s tím, jak to zatřít.

Ad očkování neštovice: Já bych ho určitě dospělým doporučila, prvně se naberou protilátky asi za 500,- a pak dvě očkovací dávky (možná za 3000,- celkem?). Já neštovice neměla asi do 26, pak mi to nedalo a raději jsem se nechala otestovat, už takhle jsem byla pomalu od puberty ve střehu, kdy je od jakého dítěte chytnu v nejblbější dobu. Kamarádka je měla v 17 a jako skoro dva měsíce doma, táta ve třiceti v nemocnici. Uplně malé děti bych teda nenechala.

Ad vánoce: zrušila jsem dárky s většinou lidí kromě dětí, prvně jsem byla taková napnutá, jak to kdo vezme a dobrý, všichni vlastně nadšený a přítelovi rodiče sami volali, že měli hrozně moc starostí a sami ještě nic nemají. Začínám se těšit.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 17:08

Karja Já měla neštovice ve 24, chytla jsem to od syna. On měl DVĚ neštovice a já snad tisíce. Nebyl centimetr kůže včetně vlasů, kde by nebyla. K tomu všechny možný komplikace a dva měsíce doma. 

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 18:47

Karja tak to je super

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 21:33

Jsem se zase rozčílila - podle Amazonu mi má balík doručit DHL a včera došel do depa v Čechách...tam přepočítali datum doručení ze dneška na 27.12.!!! A dnes mi přišla sms od PPL, že mi bohužel budou moci doručit balík v příštích dnech...Jako jo, neměla jsem to nechávat na (před)poslední chvíli, ale takovéhle čachrymachry mi pijou krev.

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 21:45

Mohučanka to mi včera PPL napsalo taky a dneska nová sms, že je balík v parcelshopu k vyzvednutí. Tak bych si ještě nezoufala.

49359 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 23:13

já jsem taková trochu rozpolcená, páč jsem dnes měla fakt dobrej den, ale stejně se vyskytla taková chvilka.. ani to není na stížnost, spíš takový pousmání. jsem se tu tudleva ptala zda někdo nemá tip na tričko.

pánské černé jednoduché s dlouhým rukávem bez vobrázků a bohužel teda bez strašně módního výstřihu do véčka (ve kterym každej chlap vypadá jako hoša) a ne triko podvlíkací nýbrž normálně na svrchní nošení. mívala to Zara. ale už je značně obnošené a už nemá.

nejsou. fakt nejsou. ale na to si nestěžuju to je tak nějak normálka. obešla jsem x obchodů včetně doporučeného espritu aj., měla jsem představu tak cca do tisícovky, popřípadě o pár stovek i víc když bude stát za to. prodavačky byly vesměs velmi milé a vypadaly nešťastně. nejblíž cíli jsem byla v nějakým kšeftíku s prádlem, tezenis? kde měli i pánský a i normální trika a i černý akorát jedno jediný poslední velikostí asi na mě.

a madam už nevim kde, asi u hilfingera? mě s tímhle požadavkem poslala ať jdu k vietnamcům:-OOO

Offline Tak Betty
6145 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 23:23

Před měsíceem jsem se nechala očkovat proti pásovému oparu. V posledních asi pěti letech jsem ho měla třikrát. Poprvé byl největší, asi jako dlaň. Ten poslední 2x2 cm.

Vždycky jsem ho měla na zadku a někdy mě bolela ceelá půlka.

49359 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 23:25

Tak Betty to mě fakt zajímá jestli to opravdu funguje. držím palce a dej vědět

Offline Janulik03
20282 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 06:47

viktorka_od splavu neviem ako u vás u vietnamcov, ale my máme zas čínske obchody (v podstate to isté) a tam kupujem tielka a obyčajné tričká z bavlny bežne. Inde ich tiež neviem kupit, tam idem na istotu. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 07:27

viktorka_od splavu Jsem teď kupovala na snowboard v Tchibu toto, původně ne pro sebe a následně 3x ještě pro sebe, ty trika jsou boží, spodek beru na spaní a ano, vypadá to zvláštně

Offline Ounz
20535 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 07:37

crazydaisy neštovice v dospělosti sem měla taky..peklo peklo

Online Pinot Noir
29909 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 08:16

Mutziputzi Mám pyžamo tohoto střihu, muž tomu říká pyginy, jako kříženec slov pyžamo a leginy 

Online Potrefenáhusa
38884 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 08:50
Offline tina
6317 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 09:04
20970 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 09:09

Pinot Noir Já mám ráda pánskej styl, vlastně bych na sebe dámský pyžamo asi nevzala, přijde mi to strašný

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 09:14

Ockovani proti nestovicim neni 100%, ne? Svagrova je farmaceut, nestovice nemela a ockovat se nenechala, ze ta vakcina muze mit velmi nizke ucinky. Zname se to stalo, stejne je nakonec chytila od deti a prubeh taky nic moc.. 

49359 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 09:47

Mutziputzi jakoze v tom podlikacim triku nejakej chlap chodi normalne mezi lidi chces rict?:-O

ja potrebuju neco takovyho, a aby to tak nevypadalo jen na produktovce ale i v realu, takze zadny plandavy rukavy, dovny svy atd. u vietnamcu, v lidlu apod maji strihy na chudy lidi - maly a tlusty. crop topy pan nenosi:-)

Online Pinot Noir
29909 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 09:51
20970 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 09:52

viktorka_od splavu Pán ne, píšu snowboard ne? Já ovšem jo

Offline Hwi
748 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 10:11

viktorka_od splavu Já bych doporučila tuhle stránku: https://www.bezpotisku.cz/muzi/tricka-1 Mají i různé druhy.