Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline brrr
12358 příspěvků moje polička 23. prosince 2017 15:00

Jiná Realita Zubatá je v Koljovi paní ze sociálky (myslím).

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 23. prosince 2017 15:01

Jiná Realita pani socialni pracovnice:-)) navrhla misto stridave pece ten prodlouzeny styk:P

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 23. prosince 2017 15:52

jo tak kolju jsem viděla, když mi bylo asi tak...15? to je fakt dávno 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 23. prosince 2017 16:06

viktorka_od splavu ..."zůstaň tu se mnou mi je smutno ..." to jsem tedy ještě neslyšela. Zdroj jsou spíše matky, ne? 

A ty už máš děti dost velké, tak je to asi poněkud jiná situace?

49359 příspěvků moje polička 23. prosince 2017 16:37

whiskas nenech se mylit, otcove muzou byt stejni ba horsi. takovy zhrzeny "dokonaly otec".. ale ano mame to z obou stran. vek ditete roli vubec nehraje

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 23. prosince 2017 17:40

viktorka_od splavu To, že ty máš určité zkušenosti, neznamená, že takoví jsou všichni . Já nikdy "kňourače" tohoto typu nepotkala. Ale možná je to tím, že rozvod iniciovali oni, tak asi byli obeznámeni s tím, co zřejmě nastane. (Možná proto nebyli zhrzeni.) Chceš říci, že děti dodržují střídavé návštěvy i v době "dospělosti"? Ani to jsem nezaznamenala, což opět neznamená, že to tak někdo nemá. 

49359 příspěvků moje polička 23. prosince 2017 19:24

whiskas určitě to bude zřídkavější, ale fakt to není dáno pohlavím, ale povahou.

děti, které máme doma, zatím dospělé nejsou, jak to bude až budou třeba na vysoké to fakt nevím. ty dospělé už s námi nežijí.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 23. prosince 2017 20:28

viktorka_od splavu Aha, já myslela, že jim je kolem 15. 

49359 příspěvků moje polička 23. prosince 2017 20:34

whiskas těm mladším jo:-)

Offline Garfie
28571 příspěvků moje polička 24. prosince 2017 02:22

whiskas Zrovna ten muž z příběhu, který to celé nastartoval, je kňourací typ a taková věta by mě nepřekvapila. Dokonce i v dobách, kdy bylo všechno v pořádku a rodina fungovala, jsem mu v duchu přezdívala "Ufňukánek". :-) Je to teda odpudivá vlastnost obecně, ale u chlapa obzvlášť. 

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 24. prosince 2017 09:32

Vanocni chripka! A vanoce  bez navstev, bez kapra, u stedrovecerni tabule bude sucha ryze. Doufam, ze aspon na stedrej vecer budu vytazena z izolace, partner se prestehoval do kuchyne, ze se to fakt se mnou neda:-D. A neda, to je pravda.:-)). Jeste, ze jsem pekla aspon tri druhy toho pitomyho cukrovi a mame ten pidistromecek, to by jinak byly svatky jak cyp!:-))). A uklizeno mame, to se taky pocita:-))). Ted sel shanet vanocku, ja bych si na ni bez toho jidelniho vlakna tady ani nevzpomnela, ale ted mam neodbytnej pocit, ze jen ta me muze zachranit pred jistou smrti:-)))

49359 příspěvků moje polička 24. prosince 2017 09:47

Karja jezis to ses chudak teda!:-( a ta chripka je strevni, ze sucha ryze?

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 24. prosince 2017 09:48

Garfie  Nečetla jsem ten poslední příspěvek, každopádně je mi jasné, že celá situace bude asi složitější. Ať to probíhá, jak je nejlépe možné pro všechny zúčastněné. 

A souhlasím, ufňukánci jsou tragičtí. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 24. prosince 2017 09:49

Karja Držím palce, ať se ti velmi rychle uleví, třeba i po té vánočce. Drž se .

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 24. prosince 2017 09:59

viktorka_od splavu  Ne, normalni, ale zvracim taky, to je takovej muj doprovodnej jev pri kazdym neduhu:-)). Hlavne mi vcera rostla porad teplota a pritel, ze prinejhorsim teda pojedeme na pohotovost, kdyz se to nesrazi. A ja mu rikam, blaznis o vanocich, vis jak budou vsichni doktori ozrali?:-)). Horecku uz nemam, takze uz jen klid a nohy v teple:-) 

Online dzizisketa
8970 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 13:37

Rozbil se mi mobil, teď už definitivně. Nesnáším přenos dat ze starého do nového, nastavení tak, aby mi vyhovoval, nahrání všech aplikací... Aspoň, že máme doma synology.

Offline evik77
758 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 15:31

Nový PC, nový monitor....A monitor se mi sám vypne a teď nereaguje. Mě vomejou, nenávidím techniku.

49359 příspěvků moje polička 27. prosince 2017 15:18

dzizisketa ohledně toho přenášení bych doporučila zohlednit to při výběru přístroje. a abych nebyla nařčena že furt lobbuju jen za jabka tak si mi tuhle kolega hrozně pochvaloval nějakýho androida s NFC, že stačilo je jen položit vedle sebe.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 27. prosince 2017 15:49

viktorka_od splavu Smart Switch nebo tak nak, i z iPhonu to jde

49359 příspěvků moje polička 27. prosince 2017 16:13

Mutziputzi no já dělám výměnu přes itunes a přenese se mi uplně vše do mrtě, ladit nemusím nic, prostě je to identický telefon jen v jiným obalu, plus do některých aplikací je potřeba zadat heslo (což může být občas problém:-))