Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 17:45

Navic je to nechutna diskriminace muzu ze

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 17:46

slniecko já vůbec nevím, na co by to bylo v čr dobré. nevím, jak na slovensku.

já jsem nikdy neměla pocit, že bych takové opatření kdekoli potřebovala. na benzínce nebo u obchoďáku se cítím 100% bezpečně.

a vůbec si nevybavuju případ, kdy by ženu někdo na takovém místě přepadl.pokud ano, byl to park nebo ulice u diskotéky. nebo les.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 17:47

Mutziputzi 

zapomněla jste na třetí pohlaví...

20970 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 17:53

Jiná Realita No v Nemecku tuplem teda!

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 17:58
Reakce na Mutziputzi:

Karja Prosim tě, jsou všude místa pro rodiče s dětma, taky velký jak kráva. Dokonce jsem narazila i na parkovací místa nadepsaný ŽENY, to mě uráží tedy

​bohuzial nie vsetky tieto miesta su dostatocne siroke. mne je tam naprd nakreslena rodinka ked je tam miesto rovnako krpate na sirku ako ostatne parkovacie miesta a nemam ako vybrat kocik alebo decko z auta. do obchodov s tymto "problemom" som prestala chodit

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 18:49

eless přesně, já měla za to, že jsou to místa širší kvůli tomu vytahování dětské sedačky/kočárku, že je potřeba doširoka otevřít dveře

na parkovišti u obchoďáku jsem se bála jedinkrát v životě a doufám že u toho i zůstane. to jsem jela nakoupit o půlnoci do nonstop tesca a v podzemních garážích si dali sraz nějací divní týpci, jinak tam široko daleko nebyla ani noha:P

Offline Garfie
28571 příspěvků moje polička 23. prosince 2017 02:24

KapkaMM Řešení tvých rodičů mi přijde úplně idální, je to prostě upozadění zájmů prodičů a upřednostnění dětí, byli rozumní. 

Mirka Složitá odpověď...je to asi takový gradující problem.

Online Sweet Potato
40425 příspěvků moje polička 23. prosince 2017 08:37

Garfie Sama se divím, co teď píšu, ale zvaž, jestli to tu opravdu má viset. Nepíšeš o sobě. Česká kotlina je malá (jsou-li to teda Češi.)

Offline Garfie
28571 příspěvků moje polička 23. prosince 2017 09:09

Sweet Potato Mas pravdu, napadlo me to same hned jak jsem to dopsala, tak jsem si rekla, ze to necham do rana, pravdepodobnost je mala, ale stejne...sama se s tim nejak spatne vyrovnavam, co teprve oni :-(

49359 příspěvků moje polička 23. prosince 2017 09:15

Garfie jsem rada ze jsem to jeste chytla, ale fakt to radsi smaz.. pani drzim palce. jeste ji zbyva cas mit vlasni zivot, byt to zni sobecky ja bych sla.. byla jsem v trochu podobne situaci a strasne se mi ulevilo. 

20970 příspěvků moje polička 23. prosince 2017 09:19

Garfie Taky jsem stihla a musím říct, že paní držím palce, aby dokázala odejít a dětem, aby tatínek dostal rozum a nedělal si z nich zbraně. Myslím, že nejhůř by to dopadlo tak, že za 10 let bude litovat, že to neudělala před dvaceti lety.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 23. prosince 2017 11:58

Garfie Já jsem to taky stihla a moc držím paní palce. Život je hrozně krátkej - zjistila jsem to, až jsem se probrala na JIP.

49359 příspěvků moje polička 23. prosince 2017 13:45

Garfie jinak ještě trochu praktického pohledu na věc.. krom střídavky a toho klasickýho modelu u druhého z rodičů dva víkendy v měsíci existuje takzvaný "prodloužený styk", což může být třeba každý druhý týden od středy do neděle nebo něco podobného. děti mají jeden domov, ale u druhého z rodičů jsou dost dlouhou dobu na to, aby to nebylo jen "na návštěvě" a po dohodě se to může pružně prodloužit nebo zkrátit podle potřeby, třeba i jednotlivých sourozenců.

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 23. prosince 2017 13:53
Reakce na Jiná Realita:

slniecko já vůbec nevím, na co by to bylo v čr dobré. nevím, jak na slovensku.

já jsem nikdy neměla pocit, že bych takové opatření kdekoli potřebovala. na benzínce nebo u obchoďáku se cítím 100% bezpečně.

a vůbec si nevybavuju případ, kdy by ženu někdo na takovém místě přepadl.pokud ano, byl to park nebo ulice u diskotéky. nebo les.

To že si to nevybavuješ ještě neznamená, že se to neděje/nestává. Já třeba takový příběh četla, ono zrovna třeba ty parkoviště mají leckdy dost opuštěná zákoutí.........

20970 příspěvků moje polička 23. prosince 2017 14:44

A666 Ale do parku, lesu a ulicek kolem diskotek se preventivne muzum vstup nezakaze, ze?

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 23. prosince 2017 14:48
Reakce na Mutziputzi:

A666 Ale do parku, lesu a ulicek kolem diskotek se preventivne muzum vstup nezakaze, ze?

​Tak pokud vím, žeč byla o vyhrazených stáních pro ženy poblíž vchodu do OC(pumpy apod. ne  zákazu vstupu mužů někam

Offline Garfie
28571 příspěvků moje polička 23. prosince 2017 14:49

viktorka_od splavu To jsem ani nevěděla, mně to zní tedy líp než střídavka, rozhodně!

20970 příspěvků moje polička 23. prosince 2017 14:53

Garfie Na parkovaci mista pro zeny

49359 příspěvků moje polička 23. prosince 2017 14:57

Garfie jo, je to v pohode. mne to prave navrhla ta zubata a pak jsme to zavedli i na druhe strane, aby byli stejne, a krom trochu nesikovnyho tahani moc veci (pac je nikdo neodvazi - co by v tom "tvem" pripade jiste tak nebylo) si na nic nestezuji a funguje to myslim v ramci moznosti dobre. klicovy je aby s tim byli srozumeni oba rodice, co uplne nechapu je takovy to premlouvani "zustan tu se mnou mi je smutnooo" to bych blila s prrominutim - chudak dite co asi ma delat ze?

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 23. prosince 2017 14:58

viktorka_od splavu co vám navrhla zubatá nějak se v tom ztrácím